Hyggeligt sommerhus. Køkken fungerer godt. Sovepladser = Køjeseng kun til børn 4 stk 190/?.. Dobbelt seng 140/200 =, 1.5 voksen. Så Sovepladser er ikke optimalt. Ringede ved ankomst lørdag omkring... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig god opsætning på siden. Den er nem at finde rundt på og let tilgængelig at bevæge sig frem og tilbage på. Dog ville det være rart at vide hvilken samarbejdspartner der er tilknyttet det enkelte... Ver más
Sommerhuset var dejligt stort - rigeligt plads til os 4 og vore 2 hunde. En STOR terrasse med havebøger og udendørs spabad (vi brugte det ikke) . Alle møbler, undtagen spisebordsstolene var pæne o... Ver más
Rigtig fint, meget velholdt og rent hus, med fantastisk beliggenhed og dejlig have. Masser af dyreliv i haven. Bag huset ligger en skråning med skov og bæk. Her er dejlig roligt og man kan høre havets... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Sommerhus-siden.dk
Escrito por la empresa
Sommerhussiden.dk er nu et af Danmarks største udlejningsbureauer med 140.000 sommerhuse og ferieboliger i Danmark og Europa.
Vi tilbyder derfor en nem og gennemprøvet booking service, som mere end 1,5 millioner gæster i årenes løb har benyttet sig af. Du kan også nemt finde præcis det sommerhus der opfylder dine ønsker – prøv selv!
Besøg os her: Med venlig hilsen
Allan Maul

Nygade 8, 2., 7400, Herning, Dinamarca
- info@sommerhus-siden.dk
- www.sommerhus-siden.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God hjælp i forbindelse med…
God hjælp i forbindelse med booking-detaljer.
Hyggelig samtale med Karen?
God telefon oplevelse
God telefon oplevelse hurtig bekræftelse på den samtale vi havde 100% tilfredshed herfra
Mage til ringe oplyningsrig hjemmeside
Mage til ringe oplyningsrig hjemmeside. Umuligt at finde rundt i regler/booking
Let tilgængelig hjemmeside
Let tilgængelig hjemmeside. Utrolig nemt at booke og særdeles hurtig behandling
Virkelig godt hus til den store…
Virkelig godt hus til den store familie. I kunne gøre oplevelsen endnu bedre ved at informere om p-tilladelse inden vi ankommer og beskrive tilkørslen til huset (gps forvirrer lidt). Velkomstmappen er ikke opdateret og temmelig rodet. Alt i alt en rigtig god oplevelse - med mulighed for at gøre det endnu bedre. Send sms om tjek ud. Jeg så ikke mail før vi har hjemme.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Refusion ved sygdom
Undring over at når man har tilkøbt en tryghedsforsikring som skulle dække hvis man bliver syg og må aflyse ferien, at dancenteret ikke udbetaler trods lægeerklæring som de bad om. Jeg har en kamp med dem hvor det ene sted skriver de at jeg har ret til refusion og det andet sted at jeg ikke har det

Meget hjælpsom og hurtig
Nemt og hurtigt 😀
Nemt at bruge samt hurtigt godkendelse…
Nemt at bruge samt hurtigt godkendelse af aftaler
nemt at finde rundt i jeres hjemmeside.
nemt at finde rundt i jeres hjemmeside.
har benyttet jer mange gange.
Én stor tak
Vi havde booket igennem Sommerhus-siden hvor det viste sig det blev viderebooket til Novasol.
Vi havde desværre nogle udfordringer med huset vi lejede og dialogen med Novasol var desværre mangelfuld. Sommerhus-siden har virkelig gjort et kæmpe arbejde og gjort os trygge efterfølgende og givet os en fantastisk feedback og service, så vi bestemt kan anbefale Sommerhus-siden til at booke via dem på et senere tidspunkt.
Gennemskuelighed
Jeg oplever at jeg booker hos Sommerhussiden.dk... efter booking får jeg at vide at det er NOVASOL der står for det praktiske... det burde Sommerhussiden.dk gøre opmærksom på inden Booking er fuldført!

Rent og velholdt
Sommerhus-siden stak halen mellem benene
Da deres udlejer svigtede, stak sommerhus-siden halen mellem benene og gjorde intet for at hjælpe os.

Respuesta de Sommerhus-siden.dk
Det er overskueligt og fine billeder
Virkelig god kundeoplevelse sjældent…
Virkelig god kundeoplevelse sjældent oplevet så god service
Hurtig ekspedition
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.