Alles goed verlopen.
Ik heb hier een heel kostuum besteld waar ik erg tevreden over ben. Er moest ook nog wat omgeruild worden wat na een contact met hen allemaal goed verlopen is.
Speciaalzaak voor Country en Western, Indian , sieraden, cadeau artikelen en lederwaren.
Noordwijk 26, 7751 AJ, Dalen, Holanda
Mijn vorige beoordeling was uitmuntend nu is het diep treurig .
De klanten service van deze webshop is zeer slecht op vragen van klanten geven ze niet thuis Ik had een overhemd gekocht en twee emblemen de emblen waren niet op voorraad deze werden verwcht week 25 het is nu week 29 en ik hoor of zie niks .Als je geen tijd hebt om een webwinkel te runnen sluit de boel dan en dat onbeschofte geen antwoord geven niet reageren waardeloos ik heb nu al 3 x bij een andere webwinkel besteld hier koop ik niks meer ballen tent Ruud Boon Zoetermeer