+++ Gestió Deshumanitzada al Servei d'Endocrinologia de l'Hospital d'Igualada i Manca de Recursos (CAP Montbui)+++
Després de 24 anys de seguiment impecable al servei d'Endocrinologia de l'Hospital de Bellvitge, (Dr. Pintó) el trasllat forçós a l'Hospital d'Igualada ha resultat ser un autèntic malson administratiu i mèdic.
1. Primera Visita (Endocrinologia - Dr. Serra): Sense cap justificació mèdica que ho aconsellés ("si funciona, per què tocar res?"), es va optar per un canvi de medicació que va resultar ser un error inicial. Això ja va generar una profunda desconfiança en el nou seguiment.
2. Segona Visita (Nutricionista - Sra. Duran): Una trobada totalment innecessària, on la mateixa nutricionista desconeixia el motiu de la meva presència. Després de consultar amb el Dr. Serra, es va convenir in situ la meva alta. Una visita que ni el personal mèdic semblava entendre ni esperar, demostrant una greu descoordinació.
3. Tercera Visita (Gestió de la Medicació): Després de dues setmanes de gestions infructuoses i pèrdua de temps, em vaig personar a l'hospital per exigir la rectificació del tractament. La resposta del Dr. Serra va ser incomprensible: preguntar per què la gestió no la feia el meu metge de capçalera.
La realitat és CRIMINAL: El metge titular del CAP del Montbui es troba de baixa per paternitat + vacances d'estiu, i no hi ha cap substitut . Aquesta manca de cobertura deixa els pacients de l'Anoia en una situació de vulnerabilitat total.
L'experiència en la sanitat de l'Anoia és INCREÏBLE, DESOLADORA i DESHUMANITZADA. La sensació d'estar indefensos és aclaparadora. Estic a l'espera de poder tramitar el retorn al seguiment a Bellvitge, amb el permís del propi Dr. Serra, per poder oblidar ràpidament aquest episodi lamentable.
-ALGÚ NO ESTÀ FENT LA SEVA FEINA - AQUESTA ES UNA CRIDA ALS ALCALDES RESPECTIUS QUE SI TENEN ALGUNA COSA A DIR I A RECLAMAR -
La càrrega de la manca de recursos i la mala gestió administrativa recau directament sobre els pacients crònics de l'Anoia. UNA GRAN VERGONYA.