Klokken tæller.. bestil inden og få leveret i aften...For at kunne leve op til det nedprioriteres Jylland åbenbart Selvom bestilt 1030, blev min pakke først afsendt 0730 dagen efter. Men ankom før... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Denne anmeldelse gælder forretningen på Ndr. Fasanvej. Indgik aftale om handel af brugt cykel via mail. Da jeg kom for at afhente den, var der pludselig sket en misforståelse, da forhandler troed... Ver más
Min familie har købt en alt i alt 4 cykler hos cykel x-perten i Hellerup og en masse extra ting oveni bla. låse, lygter,hjelme, kurve, osv. Efterfølgende har vi fået elendig service, Brian som solgte... Ver más
Det er en meget blandet oplevelse at handle hos Cykelexperten. Enkelte ansatte er lyttende og hjælpsomme. Andre er bedøvende ligeglade og nærmest arrogante. Jeg stillede et spørgsmål til en ansat, og... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Setweb, Det nemmeste program til selv at vedligeholde, redigere og administrere sine internetsider!
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Urimelig situation
Helt ærligt...Dårligt koncept, andre varer på nettet end i de fysiske butikker. Urimeligt at de ansatte skal starte med, at undskylde at de ikke må sælge de varer der reklameres med på nettet! Og tab af salg for ejerne af de enkelte butikker. Har I brug for hjælp til at se verden fra et forbrugerperspektiv? I er på en glidebane og den hælder nedad.
Dårlig service & rådgivning - ingen hjælp efterfølgende
Jeg købte punkterfrie dæk og slange (Reklamen sagde 2 X punkterfrie dæk og slange for 699,-) Det var "selvfølgelig" kun op til 26". Jeg betalte så 799kr for fik det monteret. 2 uger efter punkterede jeg første gang, 3 uger yderligere igen og igen og igen. Faktisk dårligere dæk end jeg havde før. Fik det mest arrogante og afvisende svar. Gik til en anden cykelhandler der sagde, at det ikke havde noget som helst med punkterfrie dæk at gøre :( Det henvendte jeg mig til cykelXperten og sagde, hvor efter jeg nærmest fik en skideballe og jeg vidste ikke en "skid" om cykler og dæk. Der sætter jeg ikke mine ben igen...
Arrogant
Bestilte varer og fik ordrebekræftelse uden problemer, men 2 dage senere modtager jeg en mail med statusændring af min ordre som nu åbenbart består af et sæt cykelskærme, som jeg gør opmærksom på jeg IKKE har bestilt. Svaret på min henvendelse er det ved jeg da godt, det er en fejl.
I følge deres website skulle jeg have mine bestilte varer max. 5 hverdage fra jeg bestilte varene, men der er gået knap 14 dage.
Så det var både første og sidste gang jeg benytter mig af cykelxperten.
Dårlig service, og mangler ved det købte
Jeg købte en racercykel, som blev sendt med fragt. Cyklen var ikke justeret, bremserne var skæve og propperne til styret manglede.
Beder dem om at fragten modregnes pga manglerne, således jeg ikke overfører dem 400 for fragt. Dette accepteres ikke! Er virkelig overrasket over denne behandling og de ubehøvlede mails jeg får retur fra cykelxperten, hvor de blot truer med inkasso.
De sender dog propperne med posten, men det er først de rigtige efter 2 gang. Justering har jeg måtte betale mig fra i byen hvor jeg bor!
Super pris og levering
Bestilte 2 cykle, som bare skulle pakkes ud og sættes pedaler på. Så var man klar til en tur ud i det grønne.
Hurtig levering.
Super fantastisk service hos CykelXperten.dk
Har netop hentet min nye cykel hos CykelXperten på Jyllingevej 80 i Vanløse. Super god service. De er virkelig gode til at finde ens behov og hjælpe en med de sidste fin justeringer, så cyklen føles som en drøm. Det er 3. gang jeg handler cykel hos Cykelxperten og kan kun varmt anbefale dem
La experiencia Trustpilot