Dækbutikken Aabybro A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt i tvivl om cykelholderen levede op til det jeg skulle bruge den til. Ringede derfor til kundeservice og fik virkelig god information og endda også information om extra produkter til vare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dæk og fælge. Dagen efter havde jeg dem. Super service. Talte med Jens, han leverede super god info og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var hurtig levering, så kan kun give min bedste anbefalinger. Leveret lige til døren, gratis

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Tienda de neumáticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Troværdigt

Levering som aftalt. Handler gerne her igen. Den rigtige vare til aftalt tid, men gratis levering, fordi det kostede over 500 kr.

Cykelholder

Fantastisk behagelig at tale med i telefonen. Rigtig hurtig levering og så var cykelholderen 500 kroner billigere end det sted som lovede at de kunne levere, men kunne så pludselig IKKE alligevel
Så alt i alt en RIGTIG god oplevelse.

God kundeservice

Har handlet flere gange med Dækbutikken. Alle gange med hurtig levering. Svarer også fint på spørgsmål i forbindelse med rådgivning til bestilling af korrekte varer

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God og venlig service.

God og venlig service, servicen er sådan set ok der sker bare ikke en skid.

Har den 26/11 2021 købt 4 alufælge med vinterdæk, som jeg stadig venter på.

Jeg skulle have modtaget dem torsdag eller i dag fredag, men den deadline kunne de desværre ikke overholde, sikkert på grund af møj vejer, hvilket man må forvente når alt pludselig bliver hvidt uden for.
Lidt noget møj når jeg arbejder i Kolding og bor i Nørresundby, men det kan aldrig blive dækbutikken Aabybros skyld, men venter da spændt på at hører fra dem 😊

I dag er det den 6/12 2021 og vi har stadig ikke hørt noget fra dækbutikken Aabybro, jeg må indrømme at det bliver svære og svære at give vejret skylden, da vi selv har modtaget 2 pakker fra Tyskland der er bestilt efter den 26/11 2021 og har i skrivende stund modtaget mine vintermåtter fra Peugeot i Tjekkiet 😊

Jeg skulle formentlig ikke have haft betalt mine dæk og fælge forud, da det kan vise sig at blive de dyreste dæk/fælge jeg nogen sinde har købt i form af tabt arbejdes fortjeneste, men igen det er jo ikke dækbutikken Aabybros skyld, men min egen.
Skulle nok have haft købt dem hos Peugeot.

Jeg undrer mig noget over din Besvarelse.

Jeg talte med dig i tellfonen i går den 7/11 2021 hvor du ringer og fortæller at nu har du mine dæk/fælge klar, og om jeg kunne komme i dag 8/11 2021 kl. 13:00 hvilket jeg svarede ja til.

jeg har nu fået monteret mine dæk.

Jeg undrer mig lidt over at du svarer sådan her på trustpilot.

(Jeg vil rigtigt gerne i kontakt med dig for jeg kan simpelthen ikke finde dig i systemet) og så er det samme dag som jeg får monteret mine dæk, trods du ringede i går og fortæller at nu har du fundet dem :)

Om i er hurtige nok eller ej det læserne bedømme, får man lovet sine dæk/fælge torsdag og modtager dem onsdagen efter, syntes du så selv i er hurtige?

Jeg håber du husker at rose dine medarbejder, for de gør et kanon stykke arbejde.

Til alle her på trustpilot så vil det ikke stoppe mig fra at bestille dæk igen hos dækbutikken Aabybro så længe det er uden for sæsonen og jeg har god tid.

3 de diciembre de 2021

Hej Michael
Tak for din opdatering.
Jeg er glad for du har tiltro til os :-)
Vi har haft travlt så der skete fejl.
God weekend.
Jens Hej Michael
Jeg er ked af at høre du ikke mener vi er hurtige nok.
Jeg vil rigtigt gerne i kontakt med dig for jeg kan simpelthen ikke finde dig i systemet.
Så det var en tilfældighed jeg lige så din anmeldelse.

Kan du ikke ringe med et ordre nummer så skal jeg få styr på sagen straks.
Har du bestilt i dit eget navn for jeg kan ikke se noget med dit navn på.

Vil du sende sms på 28140900 med it ordre nummer eller telefon nummer så vi kan få styr på sagen?

På forhånd tak

Jens V Andersen

Har været kunde hos Dækbutikken

Har været kunde hos Dækbutikken - altid, har aldrig brokket mig over ventetid (når man har bestilt tid) / priser osv. - har altid handlet og bakket om vores lokale dækbutik.
Mit bagdæk var punkteret, autohjælp kunne ikke finde hullet, men da jeg alligevel samme dag skulle have vinterdæk på, sendte de mig videre med luft i dækket til køreturen. Jeg ringer pænt og spørger om de kan hjælpe med at skifte dækket til mit vinterdæk / og eller om vi kan flytte tiden til nu. Får svaret, nej der er ikke tid, ok siger jeg så, kan i hjælpe med at skifte dækket? nej der er ikke tid. OK må jeg så selv skifte det udenfor, ja det må jeg godt. - men de kan ikke hjælpe med noget. Altså jeg skal selv tage donkraft, og nøgle med....... HELT ÆRLIGT!
Kører derned skal have mine dæk, da jeg skal have skiftet det der er punkteret, da jeg kommer er den ene hal og medarbejder ledig. Men ingen hjælp at spore der!
Får udleveret mine dæk - og afbestiller samtidigt min tid til senere samme dag, da jeg alligevel skal omkring et andet dækcenter. - Virkelig dårlig service, og nu er jeg ex. kunde hos dækbutikker efter 20-22 år. 2 gange har jeg haft brug for hjælp, ud over dækskifte, ingen af gangene har jeg mødt service eller hjælpsomhed, andet end man skal vente flere dage på hjælpen.

5 de noviembre de 2021

Hej Diana
Det er jeg rigtig ked af. Det plejer ikke at være den måde vi behandler kunderne på.
Jeg ved godt du ikke kommer igen men jeg vil love dig at jeg tager fat i denne sag og får rettet på tingene.
Undskyld herfra og jeg kan kun sige at jeg virkelig er ked af dette.

Intet svar på bestilling af Saphe Drive

Bestilte en Saphe Drive på deres hjemme side. Har efterfølgen ikke hørt noget+ De ringer ikke tilbage som lovet.

5 de octubre de 2021

Hej Jesper
Jeg beklager hvis vi ikke ringer tilbage, men jeg har ingen ordrer på dig og det reference nummer du angiver er ikke et nr vi bruger.
Vil du ikke ringe til mig på 40406588 så vi sammen kan løse sagen?
Hilsen jens Daekbutikken.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

daekbutikken.dk svarer ikke på…

daekbutikken.dk svarer ikke på mail-forespørgsel på en konkret vare.

24 de septiembre de 2021

Hej Carsten
Øv hvor blev jeg ked af at du havde givet mig en dårlig kritik på Trustpilot, udelukkende pga manglende mailsvar.
Lad mig starte med at sige at du har skrevet den for 11 dage siden, men jeg er den eneste der ser og besvarer vores Trustpilot konto og jeg har været på ferie i 2 uger og er først hjemkommet idag. Det beklager jeg.
Men hvad værre er at vi simpelthen ikke kan se nogen mail fra dig, hverken i spam filter eller andre steder.
Vi er ikke hurtige til at svare mails men vi forsøger at få dem svaret indenfor 2-3 dage. Men når vi ikke modtager dem er det lidt op ad bakke :-)
Så jeg vil høre om ikke du ville ringet til mig på min arbejdsmobil 40406588 hvis stadig jeg kan gøre noget for dig.
En anden gang vil jeg bede dig om hvis ikke du hører fra os indenfor de 2-3 dage om at ringe, for så er det helt sikkert fordi vi ikke har modtaget din mail eller overset den i vrimlen.
Jeg håber du efter dette svar er mere positivt stemt overfor os.
Rigtig god dag
Hilsen
Jens V Andersen
Indehaver

Fantastisk Service

Skulle bruge en cykelholder til E cykler. Fandt et rigtig godt tilbud fra Dækbutikken. Pga Corona oma er der fra importørens side leveringsproblemer. Dækbutikken holder mig løbende orienteret, og da de godt kan se, at de sikkert ikke kan nå at leverer den til mig, inden jeg skal på ferie på Bornholm, tilbyder de mig en anden cykelholder, der er noget dyrere, men til samme pris. Hatten er for denne fine service. Helt klart 5 stjerner!

18 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laaaang ventetid og ingen information

Opdatering:

Jens skriver i sit svar at der er forsøgt kontakt pr. Telefon og mail. Han kan dog “desværre” ikke dokumentere dette og jeg har hverken modtaget telefonsvarer beskeder eller mails. Det er heller ikke havnet i spamfilter. Desuden skriver Jens at kitsættet ikke har stået som værende på lager. Jeg har billeddokumentation på, at kitsættet har stået som lagervarer på følgende datoer:
14/7, 20/7, 26/7 1/8, 9/8 samt d. 17/8.

Så Jens, enten taler du usandt eller også gør din medarbejder.

Selvfølgelig vil jeg ikke lytte til de usandheder Jens kommer med og jeg er bestemt IKKE interesseret i en løsning der indebærer at mine penge skal gå til deres biks.
Desuden Jens, så kan jeg da se at du i en anden dårlig anmeldelse sagtens kunne dokumentere mailkorrespondance men det er du så stoppet med?

Hold jer LANGT væk fra dette firma!

Jeg lagde en ordre d. 1/7-21 på tagbøjler + tilbehør samt cykelholder til taget. Alt ser fint ud og alle dele står som lagervarer. Det viser sig så, at thule kitsæt alligevel ikke er på lager og skal skaffes hjem (får jeg af vide efter selv og have kontaktet dækbutikken) Nu er der gået knap 7 uger, ja det var 7 uger! Siden jeg lagde min ordre og jeg har intet hørt fra dækbutikken. Ikke én eneste gang er jeg blevet opdateret vedr. min ordre og nu er sommeren snart gået. Thule kitsættet som jeg fik af vide ikke er på lager alligevel, har desuden stået som lagervarer på hjemmesiden i alle de syv uger jeg har ventet. Det bliver sidste gang jeg forsøger og handle med dækbutikken. De virker ærlig talt ikke til at have styr på noget som helst - ikke kundeservice i hvert fald.

17 de agosto de 2021

Hej Niels
Det er ærgeligt at du skriver du intet har hørt fra os. Vi har mailet til dig gentagne gange samt ringet og lagt besked på din telefon.
Allerede dagen efter din ordre skrev vi til dig at kitsættet ikke var på lager som vi desværre havde skrevet på vores side. Det var tilmed udgået fra Thule.
Vi tilbød dig i denne mail også at konvertere det til den nye model uden beregning.
Kitsættet står ikke længere som lager på vores side, det har jeg lige slettet. Beklager selvfølgelig det først er sket nu.
Så jeg ved ikke rigtigt hvad vi skulle have gjort yderligere når du ikke svarer din telefon og dine mails.
Men jeg kan selvfølgelig kun beklage din opfattelse af det, men virkeligheden er en lidt anden i dette tilfælde.
Vi skrev til dig 20/7 at vi slettede din ordre da du aldrig havde svaret på vores henvendelser.
Ønsker du stadig at vi sender dig de nye Thule tagbøjler som lovet må du gerne ringe til os, da vi jo er i den anden ende.
Jeg ville rigtigt gerne hvis du ville ringe så vi kan få afklaret denne kedelige misforståelse, for vi forsøger virkelig at give en god service, og det mener jeg også vi har gjort her :-)
Hilsen Jens , indehaver

Status efter jeg lige har snakket med Niels.
Han mener ikke vi har ringet eller mailet desværre , jeg har desværre ikke mulighed for at modbevise dette.
Så jeg kan kun beklage at jeg ikke fik lov at forklare mig overfor ham inden han smed røret på.
Jens

Som lovet har Niels igen skrevet svar men jeg fastholder at vi har forsøgt at kontakte ham.
Men han ville ikke lytte på mig, smed bare røret på.

Jeg stopper svar herfra nu da vi ikke kan komme videre desværre.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.