Dækbutikken Aabybro A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt i tvivl om cykelholderen levede op til det jeg skulle bruge den til. Ringede derfor til kundeservice og fik virkelig god information og endda også information om extra produkter til vare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dæk og fælge. Dagen efter havde jeg dem. Super service. Talte med Jens, han leverede super god info og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var hurtig levering, så kan kun give min bedste anbefalinger. Leveret lige til døren, gratis

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Tienda de neumáticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget flot service og behandling ifm en…

Meget flot service og behandling ifm en sag om forkert afbalancering af nye vinterdæk.

21 de diciembre de 2022

Hej Merethe
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores håndtering af din sag.
Det er jo træls for alle parter når der nu sker sådan noget. Så det er der ingen der har gavn af trækker ud.
Så igen tak for din tålmodighed.
Jens Indehaver

Billige og hurtig levering

Billige og hurtig levering. Helt klart et sted jeg handler igen

27 de noviembre de 2022

Hej Anders. Tusind tak
Jens Indehaver

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilt 4 helårs dæk på deres side

Bestilt 4 helårs dæk på deres side, fik så en besked om de var udsolgt men de ku lave nogen andre til samme pris en uge senere modtage jeg så 4 sommerdæk, her ca 14 dage fra jeg bestil har jeg endelig fået de rigtig dæk...

27 de noviembre de 2022

Hej Ronni
Som jeg også skrev på mail, beklager jeg dybt denne sag.
Pga travlhed har jeg desværre set forkert på din ordre i første omgang og derved fik du fejlagtigt sommerdæk istedet for vinterdæk. Da du pointerede fejlen havde min leverandør desværre udsolgt så derfor gik der nogle ekstra dage. Det beklager jeg meget.
Vi kæmper med at følge med men det gik desværre ud over dig, Undskyld.
Hilsen Jens V Andersen Indehaver

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet svarer ikke på henvendelser

Kontaktede 23-30/9 tre gange dækbutikken for at få et tilbud på hjul og fælge, fik automatsvar hver gang om at de ville vende tilbage indenfor 48 timer, men det skete aldrig.

30 de septiembre de 2022

Hej MH
Jeg forstår 100% din vrede men som du nok har set i fjernsynet og hørt i radioen er der så vldsomt pres på dækcentre i hele landet.
Vi har knoklet 12-14 timer hver dag og forsøger at følge med.
Så vi har desværre måttet sylte mails en stund.
Det beklager jeg meget
God dag herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uovertruffen service og perfekt arbejde!

Havde d. 27/10-22 købt ny bil med nye kvalitetsdæk i den anden ende af landet, bilen havde rystelser og ubalance og jeg aftalte med forhandler at jeg skulle finde et godt dækværksted i min landsdel, jeg valgte Dækbutikken i Åbybro.

Lasse på værkstedet kunne hurtigt konstatere og udbedre ubalance på 2 af 4 hjul, men 2 andre dæk var "ikke runde" og Jens (indehaver) påtog sig at reklamere over dækkene på mine vegne, bestilte 2 identiske og Lasse monterede dem og afbalancerede dem til et 12-tal.

Bilen kører nu som en drøm, ingen rystelser og ingen ubalance.

Dækbutikken i Åbybro har alle de rigtige maskiner - f.eks. afbalanceringsmaskine med vejtryk og Lasse ved med mange års erfaring lige præcis hvordan han får det hele til at spille 100%.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Dækbutikken og jeg vil selv købe alle fremtidige dæk og hjulsæt og få foretaget afbalanceringer, reparationer af dæk m.v. ved dem!

Så 5 stjerner til Jens og Lasse for supreme kundeservice og perfekt udført arbejde!

7 de noviembre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ja 2 stjerner er max

Ja 2 stjerner er max . Varen og prisen fejler ikke noget. Men deres kommunikation , den er ikke eksisterende.
Jeg bestiller 4 fælge den 11/10 og modtager først fælgene den 24/10 , dvs 10 hverdage , på noget som var på lager , ved bestilling , tjekkede jeg inden . Jeg skriver til dem den 14/10 og igen den 19/10 , intet svar. Jeg fik ikke engang en Track og Trace ved afsendelse. Så har man ingen tålmodighed eller skal bruge dem inden for få dage , så er det ikke dem man skal købe ved. Jeg vil KRAFTIGT overveje en anden .

11 de octubre de 2022

Hej Stein
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Selvfølgelig ville jeg jo gerne at den var bedre, men vi bruger kritik til at blive bedre , så tak for din.
Jeg vil ikke komme med dårlige undskyldninger men forklaringen er kort:
De fælge du bestilte bliver for at spare fragt så vi stadig kan sælge billigt, sendt direkte fra vores leverandør.
For at min leverandør vil det er der typisk 5 hverdages leveringstid da de sender på den mest økonomiske måde for også at spare.
Vi skal være bedre til at formidle dette og det vil vi være fremadrettet.
Men at der så gik 13 dage før du fik varen er endnu værre. Jeg kan ikke sige hvorfor desværre men vil undersøge årsagen.
Min leverandør tilbyder desværre ikke trackn trace så det er endnu en udfordring.
Vi vil jo gerne sælge så billigt som muligt og for at kunne dette må vi desværre også engang imellem gå på kompromis med leveringstider mm.
Men et stort undskyld herfra.
Rigtig god weekend.
Jens V Andersen
Indehaver igennem 25 år.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg havde købt et høreværn ved dem, der desværre var begyndt at løsne sig i samlingen, så der kom støj ind.
Mailer til dem om problemet og bliver hurtigt kontaktet af dem, hvorefter de sender et nyt høreværn.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med dem.
De fortjener topkarakter 👍

3 de octubre de 2022

Hej Allan
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg vil gerne give rosen videre til importøren af høreværnene, da de er meget servicemindede og ikke stiller spørgsmål ved reklamationer.
Tak herfra og god weekend.

Godt Tilbud og leveret straks

Fantastisk hurtig levering og pakket så godt ind.
Et virkeligt godt tilbud på varen.
Er så tilfreds. Tak !

13 de octubre de 2022

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at vi kan gøre dig glad.

Fantastisk super service

Fantastisk super service , bestilte ny trailer mandag eftermiddag kl 16 og allerede dagen efter om formiddagen blev jeg ringet op at den var klar til afhentning . Super frisk og top betjening i butikken fra start til slut . Kan varmt anbefaledes .

18 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge tagbøjler til min bil…

Jeg skulle bruge tagbøjler til min bil som er en så ny model at den ikke findes i div. søgemaskiner på forhandlerenes hjemmesider. Så prøvede jeg Dækbutikken.
Jeg fik hurtig hjælp via chatten fra Jens Andersen som hurtig fandt ud af hvad der kunne passe på samt en god dialog om for og imod de forskellige muligheder.
Prisen var oven i købet også konkurrencedygtig.
Vil helt klart handle der igen.

11 de julio de 2022

Hurtig og god service!

Påkørte et søm fredag aften under et familiebesøg i Vendsyssel. Jeg bor i København og skulle hjem søndag, så det kunne ikke være mere ubelejligt. Dækbutikken havde som de eneste i nærheden åbent dagen efter, så jeg ringede lørdag morgen og klagede min nød. Tre timer senere kørte jeg derfra med et lappet dæk og en bil, der var klar til turen hjem. Mange tusinde tak for hurtig hjælp, det betød virkelig meget!

1 de mayo de 2022

Konge service

Konge service!
Jeg fik leveret tagbøjler der ikke passede på bilen, og jeg havde smidt emballagen ud. Uden at blinke sender dækbutikken nye, og returlable, og beder mig at sende de forkerte retur i den emballage de nye kommer i!
Det er sku god service.
Mvh. Morten Normann Larsen.

25 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.