Jeg var lidt i tvivl om cykelholderen levede op til det jeg skulle bruge den til. Ringede derfor til kundeservice og fik virkelig god information og endda også information om extra produkter til vare... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte dæk og fælge. Dagen efter havde jeg dem. Super service. Talte med Jens, han leverede super god info og kundeservice.
La empresa ha respondido
100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles... Ver más
La empresa ha respondido
Det var hurtig levering, så kan kun give min bedste anbefalinger. Leveret lige til døren, gratis
La empresa ha respondido
Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.
Nordstjernevej 1, 9440, Aabybro
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid god og venlig betjening og service hos dækbutikken. uanset om det bare er en lapning eller dæk står de altid klar og hurtigt derfra igen.
Sidste køb var en trailer tip top tilfreds

Respuesta de Dækbutikken Aabybro A/S
Ringede først og blev anbefalet en anden cykelanhænger da den jeg ville købe ikke kunne bruges til mig, bestilte så og kom dagen efter

En god oplevelse!
Alt godt pakket og leveret hurtigt.
I havde tingene på lager og fik leveret dagen efter, selv om vejret var rigtigt dårligt.
Virkelig god service, og gode priser. Varene kom dagen efter bestilling 👍!
Jeg bestilte igår snesokker til vores bil og skrev i bemærkningerne at de gerne måtte afsendes hurtigst muligt, allerede i dag blot 23 timer efter bestilling blev de leveret .
Produktet var præcis som beskrevet, det var mit første køb her men absolut ikke sidste .
Bedste anbefalinger herfra .⭐⭐⭐⭐⭐.
Hurtig og effektiv betjening så alt er godt
Alt som det skulle være. Hurtig levering.
fint service også over telefonen, og super hurtigt!
Nemt, hurtigt og effektivt. Fra bestilling af Thule bagageboks til en skarp pris til levering af fragtmand = 36 timer. Stærkt!
Aldrig har jeg oplevet en dårligere handel. kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det, købte et buzzrack cykelstativ i sommers. mindre end et halvt år efter køb knækker 2 skruer der hvor man tilkobler stativet til anhængertrækket, skriver en mail sidst i november og venter ca 14 dage hvor jeg ikke har fået svar, ringer til ejeren som i bund og grund virker ligeglad og siger at han nok skal spørge importør/producent og vil vende tilbage. hører aldrig noget og nu er vi i februar. har alt dukumenteret både mail, telefonopkaldet og datoer.
handler der aldrig igen og vil jeg heller ikke råde andre til da han åbenbart er ligeglad med kunderne når han har fået pengene.

Respuesta de Dækbutikken Aabybro A/S
Modtog min pakke rigtig hurtigt. Meget tilfreds
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.