Dækbutikken Aabybro A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt i tvivl om cykelholderen levede op til det jeg skulle bruge den til. Ringede derfor til kundeservice og fik virkelig god information og endda også information om extra produkter til vare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte dæk og fælge. Dagen efter havde jeg dem. Super service. Talte med Jens, han leverede super god info og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var hurtig levering, så kan kun give min bedste anbefalinger. Leveret lige til døren, gratis

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Tienda de neumáticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte også et bilfilter

Jeg købte også et bilfilter. Forsendelsen var hurtigere end forventet. Jeg forventede en ventetid på tre dage, men det ankom efter to dage. Efter at have pakket det ud, fandt jeg det ud til at være ægte og nemt at installere. Jeg vender tilbage næste gang.

19 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varen er formentlig intakt

Varen er formentlig intakt, men det er godt nok dårlig stil at sende et termometer, hvor forpakningen har været flået op i begge ender. Virkeligt surt at skulle pakke det ind og ligge under juletræet. Fik også åbnet og kan tydeligt se at det ikke er første gang det har været oppe af pakken. Foruden forpakningen, var brugsmanual trevlet og mast i top og bund. Det er sku dårlig stil daekbutikken - I får 2 stjerner, den ene for pris, og den anden for hurtig levering. Nu håber saftsusme bare at varen virker.

23 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg købte mine hjulkapsler

Da jeg købte mine hjulkapsler, var jeg bekymret for den forkerte størrelse. Kundeservice sendte mig flere eksempler på billeder af kompatible modeller. Jeg bekræftede alt, før jeg afgav min ordre. forsendelsen var hurtig, og de ankom præcis som de skulle. Servicen var opmærksom og grundig.

19 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fræk og yderst nedværdigende behandling.

Afsendte en retur pakke fra dækbutikken. D28/11 2025. Jeg modtager ikke nogen kvittering/sms for at min pakke er afleveret som manden lovede mig. ( Min fejl var nok at jeg der troede på ham, og gik ud af butikken i god tro)Da jeg ikke modtager sms. Kontakter jeg derfor venligt Dækbutikken i Åbybro , hvor jeg får fat i chefen.!!! Jens . Han er lige fra starten så fræk og augant. Jeg fortæller ham stille og roligt om mit problem , jeg får derefter ikke en eneste mulighed for at sige ret meget mere. Han råber ind i telefonen “ at det er ikke deres problem, men det firma som afhenter pakken ved dem. “Det er Brings problem ikke vores, ikke vores “Jeg når lige at , at det jo er normalt at man får en kvittering når man afleverer sin pakke. Herefter siger han at nu er jeg urimelig , sukker og smækker derefter telefonen på. Jeg forstår ikke at De som postterminal, tillader at det pludselig er kunden der så står med problemet. Dækbutikken vælger at modtage og afsende pakker fra Bring , men vælger ikke at påtage sig ansvaret for problemerne. De får penge som postterminal, er det rimeligt?????? Derfor vil jeg på det kraftigste advare om at man bruger dækbutikken, til pakkepost 😡😡😡

8 de diciembre de 2025
Logotipo de Dækbutikken Aabybro A/S

Respuesta de Dækbutikken Aabybro A/S

Hej Helle
Du er aktiv kan jeg se, du har anmeldt os alle de steder du kunne.
Det er da ok, men jeg syntes det er urimeligt at vi skal svines til fordi Bring pakkeleverandør ikke sender dig kvittering.
Det har vi 100% ingenting at gøre med, så "du dræbte lige budbringeren".
Jeg tager gerne imod kritik men bliver virkelig ked af det når den er så uberettiget som denne her.
Jeg kan godt huske du ringede, ejg startede også med at lytte men du var total urimelig i telefonen og ville slet ikke lytte til mine argumenter.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Fin vejledning i telefonen og levering i den anden ende af landet under 24 timer efter køb. Stærkt!!!

6 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Blandet oplevelse

Jeg ringede 6. oktober for at spørge om pris ved skifte af nye dæk på gamle fælge, her får jeg oplyst pris til 19". Jeg aftaler at jeg vil ringe så snart jeg har fået mine nye dæk.

Jeg ringer den 11. november og bestiller en tid til at få sat nye dæk på mine gamle fælge. her aftaler vi en tid den 21. november kl. 10.30.

Jeg står i butikken 10.30 og får at vide at ingen kender til min tidbestilling (Jeg mindes at dette er sket i butikken før, da jeg for ca. 2 år siden fik nye fælge sat på)

De presser mig ind og jeg får nye dæk på. Da vi kommer til betaling opkræves der mere end den aftalte pris fra min telefonsamtale, denne rettes til den aftalte pris, men desværre med den effekt, at medarbejderen ikke svarede på at jeg både undskyldte "besværet" og sagde god dag.

Der står man skal ringe for pris når man foretager online booking, netop derfor fik jeg en pris ved opkaldet i oktober, og fik desuden bekræftet prisen ved opkaldet i november.

Lidt ærgerlig service, at min aftale ikke noteres og at service forsvinder grundet anden pris.

21 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.