Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik lavet min bil der måtte vente på den i 14 dage..... Skulle have 4 punkts udmålt min bil hvilket endte i totalt slidte dæk og ingen forståelse for fejl på værkstedets side man bliver holdt hen me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FEM STJERNER HERFRA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Punkterede på det ene baghjul på ferien. Reservehjulet er jo kun beregnet til begrænset kørsel og Dækgaragen lå lige i nærheden. De tog bilen ind lige med det samme, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DANMARK’s bedste service og vejledning 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 6 ud af 5 stjerner herfra , har i mange år fået sat samme dæk på som sidst - igennem 10-15 år denne gang var der åbenbart lavet om dæk- model Så... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom uanmeldt tirsdag morgen efter påske, grundet udsivning af luft i et baghjul. Jeg blev betjent med det samme, og samtidig skiftede de mine vinterdæk ud med sommerdæk ved samme lejlighed. Havde kun... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Mantenimiento y reparación de automóviles
  2. Servicio de aire acondicionado para automóviles
  3. Tienda de frenos
  4. Tienda de neumáticos
  5. Tienda de ruedas

Escrito por la empresa

Autoværksted og dækcenter. Michelin forhandler. Billige dæk priser. Lav timepris (kr. 359,- ex. moms) www.daekgaragen.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service

Fantastisk service, kan kun anbefale Per og Co - 5 stjerner herfra

19 de noviembre de 2024

Respuesta de Dækgaragen ApS

Mange tak for den fine anmeldelse! 🌟 Vi sætter utrolig stor pris på din tilbagemelding 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I er utrolige hjælpsomme og…

I er utrolige hjælpsomme og omstillingsparate, en ven i nøden.

12 de noviembre de 2024

Dækskift!

Jeg fik skiftet fra sommerdæk til vinterdæk på en lørdag. Servicen er altid helt i top. Ledelse og medarbejdere er kompetente, nærværende, smilende og i godt humør. Jeg fik en kop kaffe mens jeg ventede. Regningen er altid rimelig. Jeg har aldrig haft noget at kritisere ved mine besøg. /AGS

2 de noviembre de 2024

Fik skiftet til vinterdæk

Fik skiftet til vinterdæk, samt afbalancering af vinterdækene, altid god service, venlige hjælpsomme personale. Fornuftige priser. De er blevet mit faste sted når der skal laves noget på min bil.
Kan kun anbefale dette værksted.

13 de noviembre de 2024

Respuesta de Dækgaragen ApS

Vi glæder os til at se dig næste gang😊

Altid professionel

Altid professionel, venlig og hurtig ekspedition

6 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venligt, serviceminded, hurtigt og god pris

Jeg har netop fået 4 stk Michelin CrossClimate2 - 225/45 R18 monteret på bilen. Fin pris samt super venlig service, og hurtig ekspedition fra bestilling til at jeg kunne rulle afsted med nye dæk på bilen. Klar anbefaling herfra :-)

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Dækgaragen ApS

Dejligt at du er blevet godt og sikkert kørende 🚗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dækgaragen er tryghed for mig

Altid super service, personlig betjening, hurtige tider og meget rimelige priser.

Har brugt Dækgaragen i flere år, stadig meget tilfreds. Nu med skift til elbil og heraf nye vinterdæk, var de bestemt nogle af de billigeste på markedet.

Jeg kan kun anbefale dem!!

4 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selv om det kostede penge

Selv om det kostede penge, er det en fornøjelse at komme hos dækgaragen, super dygtige og kompetente medarbejder og god service

4 de noviembre de 2024

Det er top professionelt

Det er top professionelt - fra bestilling af tid og tilbud på dæk pr tlf og så selve skift af dæk - det kører bare og præcis til tiden - 35 min så var vi kørt igen.
Kommer gerne igen fra Otterup næste gang vi skal have dæk

2 de noviembre de 2024

Respuesta de Dækgaragen ApS

Dejligt at det var køreturen værd 😊

Vinterdæk

Hurtig og billigt skift til vinterdæk, fantastisk service og altid god rådgivning.

1 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent hurtig og skarp pris

Hurtig, kompetente, og det gælder både kontor og mekanikker, altid skarp pris,
Føler sig vældig godt og trykt behandlet har altid en god fornemmelse når man køre der fra.
Bedste anbefaling 👍💪

30 de octubre de 2024

Service i topklasse

Altid en dejlig oplevelse at sende sin bil ned til Dækgaragen. Meget serviceminded og professionelt personale sørger altid for at man får en RIGTIG go behandling.. Og ALTID konkurrence dygtige priser

22 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bliver altid behandlet godt

Vi bliver altid behandlet godt, de er flinke og altid godt arbejde kan kun anbefale Dækgaragen på Langeland.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

4 nye dæk udvalgt efter kompetent…

4 nye dæk udvalgt efter kompetent diskussion, monteret og afregnet på 3 kvarter; -
alt perfekt som forventet 😋

Altid til at stole på

Altid imødekommende, god service, præcise svar og altid til at regne med.😊

Personalet er super

Fik en snak om bilen og vedligeholdelse. Råd om rustbeskyttelse mm. Meget serviceminded personale.

16 de octubre de 2024

Supergod service

Supergod service, gode priser og altid et godt humør.

15 de octubre de 2024

God service

God service.
Hurtige
Flink personale
Og jeg kunne blive ved. Kan varmt anbefales.

16 de octubre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.