Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på Silkeborg Danhostel. Maden var grumset og uappetitlig, så vi valgte at spise ude i stedet – blandt andet på et pizzeria og Sunset. Det blev dog ikke... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse på Danhostel Silkeborg. Allerede fra starten var stemningen ubehagelig, især fordi ejeren opførte sig meget aggressivt – på et tidspunkt stod hu n ligefrem o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig fantastisk morgenbuffet. Jeg har været på mange lækre hoteller og fået morgenmad, men denne overgår dem alle. Kæmpe udvalg, hjemmelavet, økologisk. Specielt lækkert hjemmelavet knækbrød.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Hostal
  2. Alojamiento en interiores
  3. Alojamiento
  4. Albergue juvenil

Escrito por la empresa

Danhostel Silkeborg har en unik beliggenhed lige ned til Remstrup Å. Byen kan nås på mindre end 5 minutter. Nordskoven som både byder på gode vandrer- og MTB-stier ligger lige baghaven. Silkeborg museum, Asger Jorn museet, Papirfabrikken og kano- og kajak udlejningen ligger i gåafstand fra vores hostel. Turen til Himmelbjerget kan klares af søvejen og Hjejlen stopper lige ved vores hostel. Vores vigtigste opgave er at skabe et behageligt ophold, mens I oplever alt som Silkeborg og omegn har at byde på. Vi serverer morgenbuffet med mange hjemmelavede, hjemmebagte og økologiske produkter. Vi bager alt vores økologisk rugbrød, stenalderbrød, knækbrød og boller selv. Vi laver vores egne marmelader, ”nutella”, nøddeknas, granola og peanut butter. Der er både gode danske og udenlandske oste, pålæg fra den lokale slagter, frugt og grønt. Der er selvfølgelig alt det the, kaffe, varm chokolade og 3 slags juice I kan drikke. Morgenbuffeten kan nydes i vores spisesal med udsigt til åen og hvis vejret tillader det, så kan I naturligvis sidde på terrassen og nyde både maden og udsigten. Vi tilbyder morgenmad både til vores overnattende- og udefra kommende gæster. Vores overnattende gæster kan booke morgenbuffet sammen med booking af overnatningen. Morgenbuffet kan også bestilles telefoniske eller ved ankomsten. Udefra kommende gæster skal altid kontakte os da vi kan have dage hvor vi må meddele at der ikke er plads pga. fuld aktivitet i huset. I vores lavsæsonen fra november til marts, kan der være dage hvor vi ikke tilbyder morgenmad.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde desværre en rigtig dårlig...

Det blev dog ikke taget godt imod. Ejeren virkede konstant sur og blev tydeligt fornærmet over, at vi valgte at spise andre steder i stedet for hendes mad. Hendes reaktion føltes ubehagelig og gjorde hele opholdet endnu værre.
Derudover ligger stedet lige ved siden af et fængsel, hvilket heller ikke bidrager til en særlig hyggelig stemning.
Alt i alt en oplevelse, jeg ikke kan anbefale.

15 de abril de 2026

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Mynthe B, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem. Vi er utrolig kede af, at vores vandrerhjem ikke har levet op til jeres forventninger til jeres lejrskoleophold. Vi er kede af jeres bedømmelse af vores forplejning. Det er absolut ikke det vi normalt får at vide omkring vores forplejning. Dog skal du vide at vi på ingen måde bliver sure over at I går ud i byen og spiser. Dog kunne vi godt have tænkt os, at I havde givet besked om at I ikke spiste med, så vi undgår alt det madspild der opstår når der pludselig er 25 elever fra 8 klasse der ikke spiser med. Det er meget mad der bliver produceret og ikke mindst går til spilde og det synes vi er rigtig ærgerligt. Så bestemt ikke sur med ærgerlig. Vi er meget overrasket over, at du har følt dig utryg ved arresten som ligger oppe ad vejen. Vi har været her i 8 år og har aldrig oplevet at vores gæster eller medarbejder har mærket til arresten eller dens besøgende. Men vi kan ikke vide om du har haft en dårlig oplevelse deroppe fra og hvis det forholder sig således, så ville vi ønske at du havde nævnt det til os. Så vi kunne række ud til medarbejderne oppe i arresten og tage en snak med dem omkring situationen. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Valorada con 1 estrellas sobre 5

turen er bygget op på og helle tiden…

turen er bygget op på og helle tiden ikke vide om man må gøre hvad man normalt gør om man må sætte sig på deres bænk og spise ens madpak uden at blive jaget væk derfra eller om morgen til morgenmad og komme ned i shorts så kan man også godt blive jaget væk for at skifte vi fik af vide af vide vi skulle havde frikadeller og skysovs vi kom ind til en vegetarisk sovs hvor den kun smagt af peber og ikke sovs og der var ikke nok brød til gæsterne de havde så alt i alt synes jeg det var et dejligt ophold og en sur kone der ejet det dårlig udflugt
og man kan se andre på trustpilot hvor der er værre eksempler

16 de abril de 2026

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Christian, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem i forbindelse med jeres lejrskoleophold i sidste uge. Jeg er ked af at vores vandrerhjem ikke levede op til dine forventninger. Jeg er ked af, at du har oplevet at der ikke var brød nok. Jeg har talt med køkkenet som fortæller, at de den første morgen bagte mere brød til jer og på dag to var der ikke flere Ciabatta boller men der var Rustik boller til alle og igen kommer madspild i betragtning så vi undgår at skulle smide friskbagt brød ud. Jeg er på ingen måder sur men når I kommer 102 8 klasses elever og lærer så er vi nød til at have nogle retningslinjer så alt ikke bliver kaos. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Sur ejer

Personen der ejer stedet er virkelig sur og hun råber unødvendigt af børn + plus det er virkelig dyrt. Jeg vil aldrig bo her igen

15 de abril de 2026

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Bertram, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem i forbindelse med jeres lejrskoleophold i sidste uge. Jeg er ked af at vores vandrerhjem ikke levede op til dine forventninger. Jeg er på ingen måder sur men når I kommer 102 8 klasses elever og lærer så er vi nød til at have nogle retningslinjer så alt ikke bliver kaos. Rigtig god dag. Hilsen Angela

DIREKTE TRAUMER

n ligefrem og råbte af nogle børn, hvilket var både ubehageligt og helt uacceptabelt at være vidne til.
Maden var heller ikke i orden. Kyllingen, der blev serveret, var rå indeni, hvilket er direkte ulækkert og også sundhedsfarligt. Det virker som om, der ikke bliver taget ordentligt hånd om hygiejne eller kvalitet i køkkenet.
Som om det ikke var nok, fik vi også at vide, at vi ikke måtte låne et toilet, hvilket virker helt absurd på et sted, der burde være gæstfrit og imødekommende.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse, som jeg bestemt ikke kan anbefale til andre.

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Hjalte, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem i forbindelse med jeres lejrskole ophold i sidste uge. Jeg er utrolig ked af du beskriver at vores køkken forhold ikke er i orden. Vi sætter faktisk en ære i at lave god og sund kost og ikke mindst have en høj køkken / spisesals hygiejne. Det er også derfor at alle vores gæster bliver bedt om spritte hænder af når de går ind og ud af spisesalen. Som jeg fortalte jer til jeres gruppe information, at der skal kun en person til at gøre alle andre syge. Derfor går vi meget op i hygiejnen. Vi har på ingen måde serveret rå kylling til jer. Vi får de forstegte barbeque marineret kyllingelår fra leverandøren og vi har efterstegt det og sørget for at de når mindst 75 grader inden det serveres ligesom alt vores andet varme mad. Jeg kan godt forstå jeres frustration om ikke at kunne benyttet vores toiletter. Men vores reception, fælles områder og toiletter lukker kl. 10.30 og åbner først igen kl. 16.00 så vi har mulighed for at gøre klar til nye gæster der skal tjekke ind kl. 16.00. Hvis vi var gået hjem så ville alle døre være låst og uden mulighed for at komme ind. Jeg er på ingen måder sur men når I kommer 102 8 klasses elever og lærer så er vi nød til at have nogle retningslinjer så alt ikke bliver kaos. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Virkelig virkelig dårligt sted

Virkelig virkelig dårligt sted, verdens sureste kone der har det man må ingen ting på stedet hun er kun sur, hun laver virkelig dårlig mad som kun er til små børn, man må ikke tage noget mad fordi man ikke skal smide det ud😡😡😡😡😡

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Karl Kristian, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem i forbindelse med jeres lejrskole ophold i sidste uge. Det er rigtig svært at lave mad der rammer 102 8 klasses elever. Her hos os laver vi altid sund og nærende kost og jeg kan godt forstå at vegetar bolognese, fuldkornspasta, barbeque marineret kyllingelår, ris og karrysauce, salatbuffet og frisk bagt brød på aftenbordet . Samt økologiske mælkeprodukter, div knas produkter, hjemmebagt morgenbrød, økologiske oste, pålæg, frisk frugt og 4 slags økologisk juice på morgenbordet ikke altid rammer en 8 klasses smagsløg. Men vi synes vores udvalg både til morgen og aften er så stort er der burde være noget til måltiderne som en hver ung kan lide. Jeg er på ingen måder sur men når I kommer 102 8 klasses elever og lærer så er vi nød til at have nogle retningslinjer så alt ikke bliver kaos. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Personen der ejer stedet er den sureste…

Personen der ejer stedet er den sureste i hele verden man må ikke en skid og hun er mega træls plus det er virkelig dyrt så jeg ville aldrig komme tilbage her igen

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Mumme, tak for din bedømmelse af vores vandrerhjem i forbindelse med jeres lejrskoleophold i sidste uge. Jeg er ked af at vores vandrerhjem ikke levede op til dine forventninger. Du nævner at vores vandrerhjem er virkelig dyrt til et lejrskoleophold. Jeg kan sige, at for kr. 375,- pr. døgn så har du fået en overnatning, morgenmad med hjemmebagt brød, div. økologiske produkter, økologiske danske og franske oste, pålæg fra slagteren, frisk frugt, hjemmelavede marmelader, hjemmelavede nutella, 4 slags økologisk juice, en madpakke bestående af en frisk bagt bolle, salater, agurk, tomat og 2 slags fyld og 1 stk. frugt samt dagens varme ret, salatbuffet, dressinger, hjemmebagt brød og vand. Det må jeg erkende, jeg ikke synes er dyrt. Men der ser vi forskelligt på tingene og det er også helt i orden. Jeg er på ingen måder sur men når I kommer 102 8 klasses elever og lærer så er vi nød til at have nogle retningslinjer så alt ikke bliver kaos. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen i år var besøget på Danhostel…

Igen i år var besøget på Danhostel Silkeborg fantastisk.
Den smukkeste beliggenhed, søde og hjælpsomme personale og det LÆKRESTE morgenmad.
Vi kommer igen næste år..
En skøn måde at holde ferie med børn. Og Silkeborg har så meget at byde på

14 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse at besøge…

Fantastisk oplevelse at besøge Danhostel i Silkeborg!
Venlig, imødekommende, rummelig og ufattelig rar betjening. Smukke, hyggelige omgivelser, for ikke at nævne hvilken vidunderlig morgenmad der serveres.
De varmeste anbefalinger fra min søn og jeg.
Venlig hilsen,
Xenia og Julian

29 de julio de 2025

Fantastisk Danhostel-oplevelse i…

Fantastisk Danhostel-oplevelse i Silkeborg
Super varm betjening fra start til slut, de smukkeste omgivelser midt i Silkeborgs natur og et hostel, der virkelig føles som et sted, man har lyst til at blive hængende. Morgenmaden er i top, alt er rent og pænt, og fællesrummene er de hyggeligste, jeg har oplevet på et Danhostel. Det er faktisk det bedste Danhostel, jeg nogensinde har prøvet, og skulle jeg tilbage til Silkeborg, ville det helt ærligt være for hostellets skyld. Stærkt anbefalet, hvis du vil have både ro, god stemning og kvalitet til prisen.

24 de julio de 2025

forfærdeligt sted

fy for den lede. jeg var meget skuffet over det sure personale og de lune morgen boller. gardinerne faldt hele tiden ned og der var en sur duns på vores hytte.til måltiderne blev der kommenteret på hvilken mad man tog på tallerkenen og hun kommenterede på ens farve. man var rædselsslagen for ikke og spise op for man ville få hende på nakken. til de første måltider var juicen tynd og næsten bare vand. der var smattet fluer på væggen og på låne spillende var der indtørret bussemænd og snasket snot. vi har fået utalige blister i munden og det gør forfærdeligt ondt. der er ingen positive ting ved det her sted pånær deres fetaost og ejerens søde hund. stedet her kan IKKE anbefales.

24 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ubehøvlet værtspar som råber af børn

Min datter var på lejrskole på Danhostel Silkeborg.

Historierne vi fik fortalt fra klassen var helt sindssyge, og langt fra hvad man forventer hvis man sender sit barn afsted på en lejrskole.

De to værter, Poul og Angela, råber af børn hvis de mener børnene gør noget forkert.

Børnene fik også at vide, at hvis ikke de brugte de rigtige skraldespande, så ville de blive sat til selv at fiske affaldet op igen med deres hænder.

Toiletpapir til værelserne måtte de ikke få mere af, så på min datters værelse måtte flere børn holde sig, da de var urolige for at løbe tør. De fik skæld ud hvis de gik den forkerte vej rundt om buffeten. Det er regler og trusler, som virker fuldstændig malplacerede i forhold til at der er tale om et vandrehjem.

Jeg sendte en mail til Danhostel-kæden bagefter. De ville ikke kommentere de konkrete hændelser, men satte Danhostel Silkeborg i kopi og bad dem svare mig. Trods at have rykket Danhostel Silkeborg på mail har de stadig aldrig svaret.

Sagt med andre ord - find et andet sted. En god lokation kan ikke opveje den opførsel.

12 de junio de 2024

Respuesta de Danhostel Silkeborg

Kære Jeppe, tak for anmeldelse af vores hostel. Som jeg også har skrevet til dig i en mail i sidste uge. Så er jeg meget ked af, at direktøren i Danhostel kæden og jeg har talt forbi hinanden tilbage i juni 2024. Hvor jeg var af den opfattelse at direktøren ville sende mit svar til dig og direktøren var af den opfattelse at jeg ville sende mit svar direkte til dig. Jeg beklager også, at jeg ikke har svaret på din anmeldelse her på trustpilot før nu. Men jeg har desværre ikke været opmærksom på, at du havde lagt en anmeldelse herinde også. Sætter første afsnit af min besvarelse til dig ind her. Resten er desværre for langt til at det kan godkendes af Trustpilot. Men du har fået hele brevet i en mail. Rigtig god dag. Hilsen Angela

Kære JeppeTak for din mail som du har sendt ind til Danhostel Hovedkontoret.
Jeg skal være den første til at beklage misforståelsen omkring din datters sygdomsforløb. Men jeg blev først klar over onsdag aften til spisning, at din datter har en hjernerystelse hvilket kræver kasket og solbriller. Da din datter har været til spisning hos mig mandag og tirsdag aften uden at være iført kasket og solbriller. Jeg beklager også overfor din datter og siger, at hun naturligvis blot skal tage kasket og solbriller på igen. Jeg gik med det samme ud til de 4 lærer som var tilknyttet din datters spisetider onsdag aften og fortalte dem, at jeg naturligvis var ked af at have gjort din datter ked af det og at de blot skulle have informeret mig om situationen. Den ene lærer fortæller mig, at det havde hun og jeg talt om, onsdag morgen men der måtte jeg fortælle læreren, at hun må have forvekslet mig med min kollage på morgenholdet for jeg havde ikke haft en dialog om morgenen omkring din datter. Men nu skulle jeg nok sørge for at der blev givet besked i køkkenet omkring situationen så alle i køkkenet vidste fremadrettet at din datter bar kasket og solbriller til måltiderne så der ikke ville opstå flere misforståelser. Når alle grupper ankommer hos os, så holder vi altid gruppe information om huset, spisetider, legemuligheder osv. Til gruppeinformationen var der ingen af de 4 lærer som var tilknyttet din datters spisetider som informerer os omkring din datters situation. Havde de 4 lærer informeret os omkring din datter situation så kan du være 100% sikker på, at jeg havde givet besked til mine kollegaer omkring at vi har en elev med særligt behov. Hvor ville jeg ønske at en af de 4 lærer havde sagt det ved ankomsten så vi i køkkenet / spisesalen var informeret så denne situation var undgået både for din datters og vores skyld for der er ingen der har lyst til at stå en situation som denne.

BEDBUGS!!!!!!!!!!!!!

Hvis man kunne give det 0 stjerner, havde jeg gjort det!!!!!!!.
Surt personale, og bedbugs FØJ.
Meget sundt og kedeligt mad som ikke smagte af noget som helst, især juicen til morgenmad. Personalet skulle bestemme hvad man spiste, og kommenteret på hvad man havde taget på tallerkenen.
Vi skulle spise aftensmad kl. 17:30, og vi havde kun 45 minutter til at spise. Selvom det lyder som meget, var der meget lang ventetid til buffeten.
Det eneste gode var belligneden tæt på byen, så man kunne købe noget bedre mad, og det var også meget nemt at bestille wolt.
Der var buler i de meget hårde madrasser, køjesengene vippede så når man sov var man bange for at vippe ud af sengen om natten.
Afløbet i vandhanen virkede ikke så håndvasken blev stoppet, og trappen op til øvre etage var meget glat, især når den var våd.
Radiatoren var også et problem den varmede slet ikke rummet op, og det var umuligt at åbne og lukke vinduet.
Som sagt var personalet VIRKELIGT sure, især den kvindelige ejer.
Morgenbollerne var ikke bagt og sygt hårde, så man var bange for at knække en tand. Smøren var stenhård, så man kunne slet ikke smøre det ud på de underbagte boller.

1 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget uhøflig vært i receptionen…

Vi blev mødt at en mand i receptionen som irriteret spurgte hvad vi skulle. Vi skulle besøge vores venner på stedet og spiste sammen i gæstekøkkenet. Meget sur og irriteret, kommer den samme mand og skælder ud over at vi kommer og slider på deres ting. Og henviser til om at vi ikke er klar over at man på campingpladser betaler for at være gæst på et sted. Han forlanger at vi lægger 90 kr når vi går for slitage på deres ting. El vand service og hvad han ellers rensede op. Vi kender udemærket regler for campingpladser, men dette er ikke en campingplads og hvorfor sagde han ikke i begyndelsen i receptionen at vi skulle betale 45 kr pr mand, når man besøger stedet som gæst. Det er sidste gang vi kommer der.

29 de junio de 2023

NEJ TAK

Fint sted men hende der arbejder er meget sur og råber af en det er bare ik ret godt hvis at man er en klasse børn eller noget der er afsted

30 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændig fantastisk service !!

Fuldstændig fantastisk god service på Danmarks bedst beliggende vandrerhjem ved Gudenåen. Der er ikke en finger at sætte på noget som helst. Værtsparret er utroligt gæstfrie og venlige. Personalet er servicemindede og opmærksomme på gæsternes behov. Morgenmaden er et kapitel for sig selv - alt er hjemmelavet og i høj kvalitet. Langt bedre end de fleste hoteller. Værelserne rene og vedligeholdte - og sikke en udsigt over Gudenåen. Stille omgivelser - what´s not to like ....

5 de noviembre de 2022

Total hygge

Så er jazzen over os veninder og vi er igen hos Danhostel i Silkeborg og det mest fantastiske personale. Og ikke at forglemme søde Charlie vovse.
Altid rent, pænt, ordentligt og fuldstændig styr på tingene.
Og morgenmaden....suuuk.... alt er hjemmelavet og det kan de bare. Det er virkelig lavet med kærlighed.
Skønt sted og område med masser af natur og muligheder i skov og på gudenåen og i oplandet.

23 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.