Banner for Dansk-sommerhusferie.dk

Dansk-sommerhusferie.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har vi lejet sommerhus hos jer i mange år Og der har aldrig været noget i vejen alt har Altid været 100%i orden. Så det kan vi godt Anbefale til alle som ønsker en god ferie med en dejlig op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde lejet et billigere pool hus i Klegod. Havde desværre problemer med spa badet. Kontaktede kontoret som straks sendte en medarbejder ud for at hjælpe. Meget imødekommende og venligt personale. Vil... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Røgalarm forefindes ikke i lejligheden samt grønne poser til bioaffald. Meget beskidt gulv omkring toilettet plus ulækker toiletbørste. Paneler og bag sofa snavset. Stor parasol kunne ikke bruges. Tro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig kundeservise med rigtige mennesker istedet for en træls robot. De har været så søde og hjælpsomme igennem hele forløbet. Lige fra da vi skulle booke og hjemmesiden drillede, da vi havde spø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Sobre Dansk-sommerhusferie.dk

Escrito por la empresa

Specialist i sommerhusferie i Danmark
Dansk-sommerhusferie.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige ramme om ferien i Danmark. Vi har specialiseret os udelukkende i danske sommerhuse og samler et af landets største udvalg af ferieboliger på én hjemmeside. Det betyder, at du nemt kan søge blandt sommerhuse fra stort set alle udlejningsbureauer og få det komplette overblik ét sted.

Uanset om du drømmer om en hyggelig ferie for to, en afslappende familieferie eller et sommerhus tæt på strand og natur, finder du masser af muligheder hos os. Mange af vores gæster søger efter mindre og mellemstore sommerhuse med plads til 2-6 personer, ofte tæt på havet eller med havudsigt, så de kan nyde den særlige danske ferieatmosfære med ro, nærvær og hygge.

Vi dækker hele Danmark, fra Skagen i nord til Bornholm i øst. Særligt populære ferieområder er Vestkysten, Djursland, Falster og Samsø, hvor brede sandstrande, smuk natur og lokale oplevelser skaber de perfekte rammer om ferien. Rejser du med hund, eller ønsker du særlige faciliteter, kan du nemt finde sommerhuse, der matcher dine ønsker.

Hos Dansk-sommerhusferie.dk behøver du ikke besøge flere forskellige hjemmesider for at finde det rette sommerhus. Vi samler mulighederne på ét sted, så du hurtigt kan sammenligne, vælge og booke den ferie, der passer bedst til dig og dem, du rejser sammen med.

Vi gør det enkelt at finde ægte dansk sommerhusferie - fyldt med hygge, nærvær og gode oplevelser ved kysten, i naturen og i nogle af Danmarks mest populære ferieområder.

Besøg os her:

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Udmærket

Udmærket. Nu får vi at se når vi skal have nøglen udleveret, om det giver problemer. Indtil videre er det gået godt.

6 de septiembre de 2026

o stjerne det er får klarmt

o stjerne det er får klarmt

31 de agosto de 2026

Kære Nina.
Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon og uddybe dette.

Hilsen Karen fra Feline.

Dårlig TV

Har lejet hus på Søndervang 98 i Houstrup, hvor der så viser sig kun at være DR og DR2 + en masse udenlandske kanaler. Det er simpelthen for nærigt ikke at kunne tilbyde i det mindste 2 danske kanaler. Det har vi aldrig oplevet før og det fremgår ikke af beskrivelsen af huset.

18 de julio de 2026

Respuesta de Dansk-sommerhusferie.dk

Tak for din feedback. Vi har givet dette videre til vores partner og det er op til dem og ejer at vurdere, om der skal investeres i flere danske kanaler i huset. Hav en god sommer.
Hilsen
Karen fra Dansk Sommerhusferie.

sommerhus gennem Novasol

Vi lejede et sommerhus gennem Novasol i marts/april 2026, og oplevelsen var desværre ikke som forventet.

Ved ankomst var huset meget koldt, og varmepumpen fungerede ikke. Det blev først løst dagen efter. Derudover virkede ovnen ikke den følgende morgen, hvilket betød, at vi først kunne spise morgenmad omkring kl. 13.

Vi brugte en del tid på at kontakte kundeservice, og det påvirkede vores ophold så meget, at vi måtte aflyse en planlagt tur til LEGOLAND, selvom vi allerede havde købt billetter.

Det mest skuffende er dog håndteringen efterfølgende. På trods af dokumentation og et meget rimeligt kompensationskrav (svarende til udgiften til LEGOLAND-billetter på 1.396 kr.), har Novasol valgt helt at afvise sagen uden at forholde sig konkret til de enkelte problemer.

Positivt: Teknikere blev sendt ud.
Negativt: Problemerne påvirkede væsentlige dele af opholdet, og kundeservice har ikke været imødekommende i forhold til en løsning.

Vi havde forventet en mere fair behandling.

31 de marzo de 2026

Hej Jalal.

Tak for din anmeldelse af Dansk-Sommerhusferie. Vi beklager, at der har været udfordringer under dit ophold. Vi har forsøgt at komme i dialog med dig for en løsning, hvilket ikke er lykkedes. Vi ønsker dig en fortsat god dag.

Hilsen Karen fra Dansk-Sommerhusferie.

Man er i gode hænder

Man er i gode hænder, når man booker sommerhus hos Dansk sommerhusferie /Feline.dk
Websiden er nem at navigere og bygget appetitligt op.
Vi glæder os allerede til at holde vores ferie på Samsø

13 de noviembre de 2025

Kæmpe god service

Vi havde booket et hus men ombestemte os og ønskede et andet hus i stedet.
Ingen problemer... det blev klaret i en ruf 👍
Det er ikke sidste gang, vi går den vej, når der skal bestilles igen.

14 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Super fint sommerhus i en helhed

Super fint sommerhus i en helhed, men der var desværre nogle fejl og mangler som der ikke må være når man lejer et sommerhus ud, der var frugt og skimmel i vinduerne og i den er del af fliser i hjørnet på badeværelset og skabene lugtede meget fugtigt.
Bruse slangen var knækket i toppen, så halvdelen af vandet gik til spilde.
Toiletbrættet kunne ikke holde sig selv oppe det var i stykker, så vi skulle stå og hjælpe med at holde brættet op hver gang vores søn skulle på toilet.
Weekend sengen man lejer er uden madras.
Køkkenet manglede mange ting bare så som en termokande til at hælde kaffen over på er der ikke i sommerhuset og sådan blev det ved.

Så der mangler fejl der burde rettes op på når man lejer sådan et hus ud.

9 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.