Havde lejet et billigere pool hus i Klegod. Havde desværre problemer med spa badet. Kontaktede kontoret som straks sendte en medarbejder ud for at hjælpe. Meget imødekommende og venligt personale. Vil... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Dejlig kundeservise med rigtige mennesker istedet for en træls robot. De har været så søde og hjælpsomme igennem hele forløbet. Lige fra da vi skulle booke og hjemmesiden drillede, da vi havde spø... Ver más
Alt i alt en forholdsvis nem booking, men blev lidt chokeret, da der poppede en meddelelse op om, at der var et problem med bookingen, og at det måske skyldtes, at huset alligevel var udlejet i den (l... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dansk-sommerhusferie.dk
Escrito por la empresa
Dansk-sommerhusferie.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige ramme om ferien i Danmark. Vi har specialiseret os udelukkende i danske sommerhuse og samler et af landets største udvalg af ferieboliger på én hjemmeside. Det betyder, at du nemt kan søge blandt sommerhuse fra stort set alle udlejningsbureauer og få det komplette overblik ét sted.
Uanset om du drømmer om en hyggelig ferie for to, en afslappende familieferie eller et sommerhus tæt på strand og natur, finder du masser af muligheder hos os. Mange af vores gæster søger efter mindre og mellemstore sommerhuse med plads til 2-6 personer, ofte tæt på havet eller med havudsigt, så de kan nyde den særlige danske ferieatmosfære med ro, nærvær og hygge.
Vi dækker hele Danmark, fra Skagen i nord til Bornholm i øst. Særligt populære ferieområder er Vestkysten, Djursland, Falster og Samsø, hvor brede sandstrande, smuk natur og lokale oplevelser skaber de perfekte rammer om ferien. Rejser du med hund, eller ønsker du særlige faciliteter, kan du nemt finde sommerhuse, der matcher dine ønsker.
Hos Dansk-sommerhusferie.dk behøver du ikke besøge flere forskellige hjemmesider for at finde det rette sommerhus. Vi samler mulighederne på ét sted, så du hurtigt kan sammenligne, vælge og booke den ferie, der passer bedst til dig og dem, du rejser sammen med.
Vi gør det enkelt at finde ægte dansk sommerhusferie - fyldt med hygge, nærvær og gode oplevelser ved kysten, i naturen og i nogle af Danmarks mest populære ferieområder.
Besøg os her:
Información de contacto
Nygade 8, 2. th., 7400, Herning, Dinamarca
- +45 8724 1275
- info@dansk-sommerhusferie.dk
- www.dansk-sommerhusferie.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let at komme igennem
Let at komme igennem, mangler dog overtagelses og slut tidspunkt og hvor nøglen kan hentes
Enkelt og nemt.
God pris af sommerhuset til den størrelse. der til siges , at vi er denne sommerhus område sidste mange år. al der tilfordes
Nemt og hurtigt svar sags sagsbehandling
Klasse support og tager kunder seriøse
Klasse support og seriøse i deres problemløsning!
Først hedder det dansk-sommerhusferie
Først hedder det dansk-sommerhusferie, så kaldes det lige pludselig FH altså Feline Hollidays og ender op med Novasol. Det er næsten som at bede om problemer. Det gjorde det sidst.

Booking af sommerhus
Booking af sommerhus
Har lige booket et sommerhus hvilket var super nemt det hele var overskueligt 👍 Tak 🙂
Dejlig service fra Feline
Dejlig service fra Feline, da det sommerhus vi havde lejet på deres hjemmeside, som desværre viste sig at være styret af NOVASOL, og NOVASOL aflyste 3 timer før ankomst mens vi sad på færgen til Bornholm.
Feline hjalp hvad de kunne men kunne heller ikke bøje NOVASOL 🤬
Utilstrækkelig service ved reklamation
Husets udstyr svarede ikke til beskrivelsen.
Der skulle være internet, hvilket ikke fungerede fordi et kabel var revet over. Vi kunne så se af tidligere anmeldelser at den fejl havde været der i mindst et halvt år. Vi blev stillet en tekniker i udsigt, som dog ikke kom. Så brugte vi 1 1/2 time på selv at få skaffet et nyt kabel.
Huset skulle også have fjernsyn, men det var kun en skærm. Man skulle have en computer med selv, hvis man ville se noget på skærmen, og det ville så også kræve netforbindelse.
Huset ikke nyrengjort, der var museekskrementer i et køkkenskab og på bagepladerne.
Novasol har efterfølgende, efter to påmindelser, været meget sene til at reagere på reklamationen og uden kompensation for vores mangler, hvilket vi mener er utilstrækkeligt.
Let og overskuelig booking
Dejlig kundeservise med rigtige…
Dejlig kundeservise med rigtige mennesker istedet for en træls robot.
De har været så søde og hjælpsomme igennem hele forløbet.
Lige fra da vi skulle booke og hjemmesiden drillede, da vi havde spørgsmål omkring sommerhuset, til vi kom hjem og skulle skrive en klage til Novasol.
Alt i alt kunne vi ikke ønske os et bedre forløb.
Vi vender helt sikkert tilbage 👍😊
Bestilte sommerhus hos Dansk…
Bestilte sommerhus hos Dansk Sommerhusferie, desværre viste det sig at det var Novasol, jeg fik min booking fra. Heldigvis var i hurtige til at fortælle mig hvordan jeg kunne annullere bookingen, da jeg vil aldrig vil leje hus igennem Novasol. Så tak endnu engang
Ægte bjælkehus
Ægte bjælkehus, hyggeligt indrettet og med skøn træ terrasse på lukket grund.
Huset bærer præg af at det konstant udlejes gennem et firma (Novasol) som kun rengøre det absolut overfladiske. Huset trænger dog til grundig rengøring: pudsning af vinduer, vask af udvendigt træværk og rengøring alle “de skjulte” steder. Der var så støvet og beskidt af vi startede med at gøre rent, da vores hund var fuldt med støv og spindelvæv fra alle kroge.
Desværre var toilettet i stykker og vandet løb og larmede konstant, så vi var nødt til at tænde og slukke for hovedhanen hver gang vi skulle bruge vand, hvilket endte med at fylde alt for meget i løbet af ferien. Vi har helt sikkert krav på kompensation.
Ellers er sommerbyen et dejligt område, placeret i en hyggelig by med handlemulighed og badeland i nærheden.
Rengøring og mangler
Røgalarm forefindes ikke i lejligheden samt grønne poser til bioaffald. Meget beskidt gulv omkring toilettet plus ulækker toiletbørste. Paneler og bag sofa snavset. Stor parasol kunne ikke bruges. Trods dette havde vi en god ferie, men de nævnte ting burde kunne gøres bedre.
STORE problemer med mus i sommerhuset
Vi havde en meget dårlig oplevelse med huset, som vi lejede i vores sommerferie 2024. Vi havde store problemer med mus i løbet af ferien. Vi blev holdt vågne om natten, fordi der var så mange mus. Og vi fangede selv fem mus. Der var musselort flere steder i huset. Vi oplevede ikke, at der blev taget godt hånd omkring problemerne med mus. Vi sad i telefonen i mange timer uden der var medarbejdere, der var villige til at imødekomme eller se vores problemer.
Dertil var standen på huset dårlig.
Det er også noget overraskende for os, at selvom vi lejede huset igennem Dansk Sommerhusferie, var det DanCenter, der håndterer sommerhuset.

Respuesta de Dansk-sommerhusferie.dk
Beskidt hus og ubrugeligt spa
Ankommer til beskidt og smudset sommerhus i uge 30. Forestår selv rengøringen for at kunne være der.
Ved ankomst ligger en fysisk seddel med besked om udendørs spa ikke virker. Tillige er græsset langt, basketkurv smadret, havemøbler knækket og det generelle indtryk er at vi skal holde ferie et sted hvor der er ulækkert og ikke vedligeholdt.
Ved henvendelse til kundeservice virker medarbejderen helt uforstående og kender ikke til problemet med spa. På seddel er der anført dato for tjek.
Med lovning om opfølgning på både manglende rengøring og ubrugeligt spa, venter vi ufortrødent. Vi bruger timevis på at kontakte Dansk-sommerhusferie og oplever at blive holdt hen. Vi begynder at kommunikere pr mail og bliver orienteret om at spaen ikke bliver funktionsdygtig under vores ophold. Selve spaen var årsagen til valg af sommerhus.
Vi bliver sat i udsigt at få kompensation på 1000kr for ubrugeligt spa og tilbagebetaling af HALVDELEN vores forudbetalte slutrengøring. Vi gør gentagende gange indsigelse da det synes som lidt og unfair at spaen er 1000kr værd og vi selv har gjort rent og kun få det halve beløb!
Desuden afventer vi forsat at Dansk-sommerhusferie betaler det lovede beløb tilbage. Under al kritik. Vi vil aldrig benytte firmaet igen og fraråde andre at leje gennem dette firma.

Fuldstændig problemfri booking
Fuldstændig problemfri booking. Venlig og imødekommende personale
Havudsigt????
Har lejet og betalt en høj pris for hus beskrevet med udsigt over vand. Udsigten kan dog ikke nydes fra hverken hus eller terrasse, men kun hvis man bestiger en bakke bag huset.. Er lidt i tvivl om hvorvidt bakken overhovedet er en del af grunden..

La experiencia Trustpilot