Nu har vi lejet sommerhus hos jer i mange år Og der har aldrig været noget i vejen alt har Altid været 100%i orden. Så det kan vi godt Anbefale til alle som ønsker en god ferie med en dejlig op... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Røgalarm forefindes ikke i lejligheden samt grønne poser til bioaffald. Meget beskidt gulv omkring toilettet plus ulækker toiletbørste. Paneler og bag sofa snavset. Stor parasol kunne ikke bruges. Tro... Ver más
Dejlig kundeservise med rigtige mennesker istedet for en træls robot. De har været så søde og hjælpsomme igennem hele forløbet. Lige fra da vi skulle booke og hjemmesiden drillede, da vi havde spø... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Dansk-sommerhusferie.dk
Escrito por la empresa
Dansk-sommerhusferie.dk hjælper dig med at finde den helt rigtige ramme om ferien i Danmark. Vi har specialiseret os udelukkende i danske sommerhuse og samler et af landets største udvalg af ferieboliger på én hjemmeside. Det betyder, at du nemt kan søge blandt sommerhuse fra stort set alle udlejningsbureauer og få det komplette overblik ét sted.
Uanset om du drømmer om en hyggelig ferie for to, en afslappende familieferie eller et sommerhus tæt på strand og natur, finder du masser af muligheder hos os. Mange af vores gæster søger efter mindre og mellemstore sommerhuse med plads til 2-6 personer, ofte tæt på havet eller med havudsigt, så de kan nyde den særlige danske ferieatmosfære med ro, nærvær og hygge.
Vi dækker hele Danmark, fra Skagen i nord til Bornholm i øst. Særligt populære ferieområder er Vestkysten, Djursland, Falster og Samsø, hvor brede sandstrande, smuk natur og lokale oplevelser skaber de perfekte rammer om ferien. Rejser du med hund, eller ønsker du særlige faciliteter, kan du nemt finde sommerhuse, der matcher dine ønsker.
Hos Dansk-sommerhusferie.dk behøver du ikke besøge flere forskellige hjemmesider for at finde det rette sommerhus. Vi samler mulighederne på ét sted, så du hurtigt kan sammenligne, vælge og booke den ferie, der passer bedst til dig og dem, du rejser sammen med.
Vi gør det enkelt at finde ægte dansk sommerhusferie - fyldt med hygge, nærvær og gode oplevelser ved kysten, i naturen og i nogle af Danmarks mest populære ferieområder.
Besøg os her:
Información de contacto
Nygade 8, 2. th., 7400, Herning, Dinamarca
- +45 8724 1275
- info@dansk-sommerhusferie.dk
- www.dansk-sommerhusferie.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Havudsigt????
Har lejet og betalt en høj pris for hus beskrevet med udsigt over vand. Udsigten kan dog ikke nydes fra hverken hus eller terrasse, men kun hvis man bestiger en bakke bag huset.. Er lidt i tvivl om hvorvidt bakken overhovedet er en del af grunden..

Fin hjælp fra Feline
Fin hjælp fra Feline. De er de eneste som vil hjælpe, selvom det er Novasols ansvar.

Respuesta de Dansk-sommerhusferie.dk
Der er for mange selskaber
Der er for mange selskaber. Det forvirrer. Novasol, Dansk Sommerhus…, betalingsselskab etc. Hvem er hvem, hvem gør hvad? Hvem taler jeg med/ringer jeg til?
Så er den “ telefonrobot” du møder ved opringning til Novasol voldsomt ophidsende. Jeg er død træt af robotter. Det er spild af min tid. Den er for kunden værdiløs. Løser ikke dit forehavende, hvorefter du skal vente lang tid på en medarbejder, som du iøvrigt ikke ved om du bliver omstillet til.
Sommerhuset i top.
Hjælp til afhjælpning af akutte problemstillinger på stedet var helt i top.
Opholdet helt i top.
For lang tid inden afregning af forbrug afsluttes. Må kunne gøres inden for en uge.
Så iadministrationen efter bestilling af et hus - er der store forbedringsområder.
Har lejet hved jer før og har været…
Har lejet hved jer før og har været godt tilfreds. Vh Bendt
Her brugt jer før det er fint
Hurtig svar på tvivlspørgsmål
Hurtig svar på tvivlspørgsmål, afgivet efter åbningstid, svar næste morgen på mail😊
Rigtig nemt og overskueligt
Rigtig nemt og overskueligt.
Blev ført fint igennem hele forløbet. Super!
Det er et underligt marked.Jeg var…
Det er et underligt marked.Jeg var anbefalet Dansk-sommerhusferie, men da min booking var overstået, fik jeg at vide at Sol og Strand står for bookingen.
Hvorfor får man ikke disse oplysninger på forhånd?
Har ikke nogle negative oplevelser med Sol og strand men derimod med Novasol og Dansommer som lejer beskidte nedslidte sommerhuse ud. Det er virkelig et uigennemskueligt marked,der udnytter menneskers lyst til lidt ferie i Danmark. Måske skal man bare være ligeglad med klimakrise og tage sydpå.
Husk dog at give relevante firmaoplysninger før booking.

Det var bare så nemt
Dancenter - Øster Hurup
Har netop ville booke ferie hos Dansk-sommerhusferie.dk /v Feline Holidays A/S. Desværre viser det sig, at de er en del af eller har samarbejde med DanCenter. Og da vi tidligere flere gange har haft dårlige erfaringer med ubehagelig service fra Dancenteret i Øster Hurup, må vi med beklagelse afstå denne booking. Trist- da omgivelserne er fem stjernede i og omkring Øster Hurup. Vi finder et andet sted og firma!

Respuesta de Dansk-sommerhusferie.dk
Informativ og let anvendelig…
Informativ og let anvendelig præsentation og fin bookningsproces
Har lige booket sommerhus og…
Har lige booket sommerhus og indtilvidere har det været en god oplevelse
Super service, venligt personale, poolhuse i forskellige priser
Havde lejet et billigere pool hus i Klegod. Havde desværre problemer med spa badet. Kontaktede kontoret som straks sendte en medarbejder ud for at hjælpe. Meget imødekommende og venligt personale. Vil være trygge ved at booke gennem E huse igen. Ville dog kontakte kontoret for af høre om mulighederne af huse, for at få den bedste ferie
Dejligt let og hurtig
naturen
der er en dejlig strand og en dejlig natur og ikke langt til en større by
Var meget nem at finde ud af altså…
Var meget nem at finde ud af altså meget brugervenlig
Nemt og bekvemt
La experiencia Trustpilot