Danske Stenhuggerier Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Cantero

Escrito por la empresa

Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.

Danske Stenhuggerier Support

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

104 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Toppbetyg!

Mycket trevligt bemötande och service hele vejen. Gravstenen inklusive gravyr blev mycket fin.

30 de mayo de 2025

Kære Karin

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos os med 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget lmødekommende og forstående.

Meget lmødekommende og forstående.
Kan klar anbefale Stenhuggeriet

13 de junio de 2025

Kære Kim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God behandling og et utrolig smukt…

God behandling og et utrolig smukt resultat af naturstenen til vores mors gravsted ! Meget anbefalelsesværdige!

11 de junio de 2025

Kære Ingelise

I viste hvad jeg gerne ville have

I viste hvad jeg gerne ville have
Og det var et arbejde i havde gjort. Mindesten er meget smuk

2 de junio de 2025

Kære Flemming

Kære Thor

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var fin service

Det var fin service. De sendte nogle papirer så man selv kunne bestemme hvilken skrifttype og bogstaver man vil vælge. Fik dem til at sætte stenen op på kirkegården. Fik en SMS da det var sat op. Fin og dejlig kvalitet og service.

2 de junio de 2025

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade, at du har haft en god oplevelse hos os.

De mennesker jeg mødte

De mennesker jeg mødte , og kom mig i møde som var meget hjælpsomme.stor tak for det

22 de mayo de 2025

Kære Alis

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkarakter til Danske Stenhuggerier.

Smuk sten med fin skrift.
Hjerterne var lige som jeg havde tænkt. Tak for det gode professionelle arbejde.

22 de mayo de 2025

Kære Lis

Vi ønsker dig en god Kristi Himmelfart.

Super engageret medarbejder

Super engageret medarbejder

16 de mayo de 2025

Kære Helle

Vi ønsker dig en god Kristi Himmelfart.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og dygtig betjening i den fysiske…

God og dygtig betjening i den fysiske butik .

7 de mayo de 2025

Kære Dorthe

Meget hjælpsomme

Meget hjælpsomme

28 de abril de 2025

Kære Lise

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtigt leveret og flot arbejde på…

Hurtigt leveret og flot arbejde på stenen

30 de abril de 2025

Kære Leif

Tak for din fine anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvor andre gav op, blev Kurt fra Næstved DS ved.

KÆMPE varm anbefaling herfra. Venlig og kompetent betjening og med en vilje til at opfylde vores ønske. Kurt fra Næstved DS, blev ved, hvor andre gav op og fik det til at lykkes. De har skabt den smukkeste sten, lige efter vores ønske. Tusinde tak.

23 de abril de 2025
Opinión espontánea

Kære Dan

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollega Kurt i Næstved med 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her kan roligt bestille sten til jeres…

Her kan I roligt bestille sten til jeres kære. Service, pris og fagligheden er helt I top.

25 de abril de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin fornemmelse for mit ønske og behov

Fin fornemmelse for mit ønske og behov. Så tak

Kære Stella

Fantastisk service

Vi havde et lille uheld I Dragør, og fik skubbet til en skulptur, med vores lastbil som vi ikke vidste & fik et opkald her efter Påske, og jeg kontaktede så Jack, som straks tog sig af denne opgave & fik denne på plads igen så alle er glade, helt fantastisk service med venlig hilsen John Hansen

23 de abril de 2025
Opinión espontánea

Kære John

Fine informationer

Jeg blev under hele forløbet ringet op og informeret flere gange, når der var nyt. Så vi havde en meget fin dialog.

Kære Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Renovering + opdatering af eksisterende sten.

Min families oplevelse med Danske Stenhuggerier
afdeling Holbæk har været over forventning.
Afgivne tilbud samt aftalte levering, har fuldt ud levet op til vores forventninger.
Firmaet kan kun anbefales.

Kære Kurt

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Holbæk med 5 stjerner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der blev vist stor tålmodig .…

Der blev vist stor tålmodig og venlighed.

21 de marzo de 2025

Kære Anne

Professionel og venlig

Har fået en virkelig god behandling i Års afd. Kan kun anbefale dem.

9 de abril de 2025

Kære Hr. Buus

En stor tak for din fornemme anmeldelse her på vores Trustpilot. Vi er glade for og stolte over, at du vælger at belønne din oplevelse hos vores kollegaer i Års med 5 stjerner.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.