Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vacaciones de esquí
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Danski opfyldte alle aftaler

Danski opfyldte alle aftaler. Fulgte hurtigt op på vores henvendelser. Guider var kompetente og positive. God App.

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at både vores guider og kundeservice har gjort en positiv forskel. Det betyder meget for os!

Vi håber at få fornøjelsen af at sende dig afsted på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Boede på Gasthof Widmoos pæne værelser…

Boede på Gasthof Widmoos pæne værelser og hyggelig restaurant/bar med venlig og sød betjening.
Vi ankom med transfer bus kl. ca. 21.30 og fik at vide at vi skulle gå de sidste 650 m op til hotellet da bussen ikke kan køre derop, bagagen blev kørt i guidernes bil ad flere omgange. Det er ikke i orden at man skal gå op ad bakke 650 m når man har betalt for transfer fra lufthavnen til hotel.

18 de enero de 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både værelserne, restauranten og den venlige service på Heart Hotel Widmoos. Det er altid dejligt, når hotellet lever op til forventningerne!

Vi forstår dog godt, at det ikke var optimalt at skulle gå de sidste 650 meter efter en lang rejsedag. Desværre er adgangsforholdene til hotellet sådan, at vores busser ikke kan køre helt op, men vi bestræber os altid på at gøre ankomsten så smidig som muligt – blandt andet ved at transportere bagagen for gæsterne. Vi tager din feedback til os og vil se på, hvordan vi kan gøre denne del af rejsen endnu bedre fremover.

Vi håber, at du ellers havde en skøn skiferie, og at vi får lov at byde dig velkommen igen en anden gang!

Passo Tonale Hotel delle Alpi

Uge 7.Hotellet af ældre dato og dårlig akustik i spiseområder. Det ville jeg kun give 3 stjerner, men de har stort og billigt udvalg af gode vine.
Træls at man regner med at pool/spa er med i pris, når man nu ligger billeder op på siden af den på hjemmesiden.
150 kr for en times indgang pr. Person - det er for dyrt for 40 kvm pool og lidt sauna og en semi-varm jacuzzi.
Vælg et andet hotel, så slipper du også at gå 600 meter for at hente udlejningsski, hvis du ikke selv medbringer.
Området er mindre men fint til lettere øvede/ begynder+ lidt gode sorte/ røde til øvede.

8 de febrero de 2025

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for at høre, at du satte pris på vinudvalget på Hotel delle Alpi – gode vine kan virkelig være prikken over i’et på en skiferie. Vi forstår dog også dine kommentarer vedrørende akustikken i spiseområdet og prisen på spa-adgangen. Vi bestræber os altid på at give så præcise beskrivelser som muligt, men vi tager din feedback til efterretning, så vi kan forbedre vores kommunikation omkring hotellets faciliteter.

Tak fordi du rejste med os – vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen på ski igen en anden gang!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi åkte som svenskar med danski och vi…

Vi åkte som svenskar med danski och vi möttes med fantastisk service och vi fick hjälp med allt. Vi bodde på Le Refuge i Alpe d'huez, fantastisk för familjer med barn, de tar hand om barnen och det är direkt vid liften. Kunde inte fått en bättre upplevelse.

Hej Caroline,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at I som svenske gæster har følt jer godt taget imod hos Danski. Vores mål er altid at give den bedste service, så det er skønt at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse på Le Refuge i Alpe d’Huez. Det lyder som den perfekte skiferie for familien!

Vi håber at byde jer velkommen igen næste gang, I skal på skiferie!

Hotel Widmoos i Wagrain

Købte for anden gang i træk en afbudsrejse til en rigtig konkurrencedygtig pris. Oplevede hjælpsom og hurtig service fra kontoret, og på destinationen var guider og hotelpersonalet på Widmoos også sødt og hjælpsomt. Vi har også tidligere rejst med Danski og er tilfredse.

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er skønt at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse – både med vores service og på Heart Hotel Widmoos i Wagrain. Vi sætter stor pris på din loyalitet og er glade for, at du har været tilfreds med dine rejser hos os.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Nemt

Nemt
Godt valgt hotel

10 de febrero de 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at rejse med os, og at hotellet levede op til dine forventninger.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

God skiferie

God lokation. Fin lejlighed. Søde guider. Intet at udsætte på bureauet

8 de febrero de 2025

Hej Ditte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god skiferie med en skøn lokation, en fin lejlighed og vores søde guider.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skitur i fremtiden!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Da vi ankom til destinationen i Les Arcs midt om natten kunne vi ikke komme ind på hotellet. Danski´s guider havde glemt at give os koden til den nøgleboks hvori vores nøgle til lejligheden var. Den kode vi havde fået til døren (ikke nøgleboksen) var også forkert. Vi stod derfor kl. 1 om natten med to børn i minusgrader uden at kunne komme ind på hotellet/lejligheden. Heldigvis kom der en fransk guide fra et andet selskab hjem fra byen, som kunne hjælpe os.
Vi skulle hjem med fly kl. 22.30 fra Lyon. Vi fik besked på at vi skulle afsted kl. 14 fra destinationen. Vi undrede os over at vi skulle afsted så lang tid i forvejen og kontaktede jeres guider. De sagde at det var grundet nødvendig "buffertid" så vi var sikre på at nå flyet. Vi spurgte direkte til om alle på bussen skulle med samme fly som os, hvortil jeres guide svarede ja – alle skal med samme fly. Desværre viste det sig at være helt forkert. Udover tre andre var vi de eneste som skulle med flyet 22.30. De øvrige skulle med et fly ca. to timer før. Vi ankom til lufthavnen mere end 5 timer før vores fly skulle lette, og mere end tre timer før lufthavnens anbefalede ankomst forud for flyrejse. Vi har forståelse for at det er nødvendigt at fylde busserne op, samt have buffertid til transferen, men at jeres guider på stedet direkte giver os forkerte og urigtige oplysninger er direkte uacceptabelt. Da vi i lufthavnen spurgte undrende hvorfor vi skulle bruge fem timer i lufthavnen, blev vi mødt af en guide som grinede og sagde at vi kunne jo sidde der og vente, mens hun henviste os til fire plastikstole.

16 de febrero de 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, du forventede.

Vi har gennemgået forløbet med vores guider, og vi vil gerne uddybe de forhold, du nævner.

Ved ankomst til destinationen er det standard procedure at kode til nøgleboks samt anden nødvendig information står i den velkomstkuvert, vi udleverer. Desværre ringede i ikke til guidernes servicetelefon, som i havde fået på mail et par dage inden afrejse + i velkomstkuverten, så vi havde ikke mulighed for at hjælpe jer direkte på stedet. Det er vi naturligvis kede af, og vi vil tage det med videre, så vi kan se om vi kan gøre det endnu tydligere for vores gæster hvordan de kan kontakte os hvis der opstår udfordringer.

Ved hjemrejsen var jeres transfer planlagt med nødvendig buffertid for at sikre, at alle gæster nåede deres fly. Det er korrekt, at der var flere forskellige flyafgange blandt passagererne, og vi beklager, hvis der har været misforståelser omkring dette. Når vi sammensætter transfer, gør vi det altid med gæsternes rejseplaner for øje, men vi er også nødt til at tage højde for trafikforhold og logistik på destinationen.

Vi vil dog gerne understrege, at vores guider altid arbejder professionelt og imødekommende. Vi er kede af at høre, hvis du har oplevet kommunikationen anderledes, men vores guider har absolut ikke haft intention om at give forkerte oplysninger eller møde dig med andet end god service.

Vi sætter pris på din feedback og tager dine input med i vores løbende forbedringer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Små portioner og langsom servering

Jeg har rejst med Danski i over 20 år, men i år blev desværre sidste gang.
Vi rejste til Wagrain hen over nytåret og boede på Wiedmoos på pisten.
Den dag vi ankom, og hvor vi havde rejst hele fredagen og været på ski lørdag, blev vi spist af med en portion næsten kogte ris og en gang ratatouille, samt et par rundstykker. Det beskrives på Danskis hjemmeside som enten en enkelt mættende ret eller en buffet.
Danski havde reklameret med et børnevenligt hotel med en særlig børnemenu med servering kl. 18.
Hotellets beliggenhed er god i forhold til ski, men mængden af mad til aften og meget langsommelig servering har desværre ødelagt vores ferie pga af et træt og sultent barn.
Maden til de voksne var lækker, men mængden af mad kunne man desværre ikke blive helt eller halv mæt af. Hotellet sørgede dog for, at der var brød ad libitum......
Den særlige børnemenu bestod hver aften af gulerodsstave/ agurkestave til forret og en kugle is til dessert. Enkelte dage var der en såkaldt børneret, men andre dage fik børnene voksenmenu til aften.
Serveringen var ikke hurtig og vi fik hver aften lov til at sidde til 18.15/18.30 inden der kom nogen og spurgte om drikkevarer. Derefter forret ( gulerodsstave, hvis man var barn) og kl 19 hovedret og efterfølgende dessert. En happening på ca 1,5 time, hvor børnene fik lov at vente til kl 19 på reel mad. Det fungerede ikke ret godt for os, og vi spurgte på hotellet, om min søn kunne få sin hovedret, når jeg fik forret. Det fik vi ikke svar på. Vi gjorde ligeledes opmærksom på portionsstr til værtinden, men det gled hun af på, og ingen dage fik vi tilbudt mere mad, udover brød.
Drikkevarer var der til gengæld masser af. Det fik vi tilbudt flere gange i løbet af måltidet, men det skulle vi jo også betale for - 9,5 Euro for et enkelt glas hvidvin og 3 Euro for en karaffel med vand ( også selv om jeg bestilte vin).
Da vi kom hjem klagede jeg til Danski, men her tager man heller ikke sultne gæster alvorligt, for det skulle vi selv have løst i Østrig med hotellet og guiderne. Ifølge Danski kan gæster altid få mere mad, hvis de ønsker det. Det var desværre ikke vores oplevelse. Desuden mener Danski, at det er en subjektiv vurdering, om der er mad nok. Jeg har efter 1 mdr fået tilsendt en voksenaftenmenu, men endnu ikke fået at vide, hvad børnene skulle have haft som særlig børnemenu. Når man reklamerer med en særlig børnemenu, må man jo også have et dokument liggende med en børnemenu.
Hos Danski lytter man mere til hotellet end til gæsterne/ kunderne, og vil ikke svare på yderligere spørgsmål, heller ikke på, hvad jeg skulle have gjort i Østrig for at få mere mad, når værtinden glider af og tjenerne ikke vender retur på en forespørgsel om en tidligere servering til børnene.
Jeg er skuffet over den måde, man behandler gæsterne på, når man henvender sig om noget, der ikke har været i orden.
Det er simpelthen for tyndt at servere gulerødder, en hovedret og kugle is og samtidig kalde det for en tre retters menu til børn!
Til info har jeg betalt voksenpris for mit barn, da jeg rejste alene med ham. Det kan jeg heller ikke få svar på, hvorfor Danski fastholder en så høj pris for et barn, der bliver spist af med gulerødder og kugleis.
Vi kunne selvfølgelig være gået ned i byen for at spise, men Wiedmoos ligger 500 m oppe på bjerget og 1 km fra nærmeste indkøbsmulighed. Vi var med bus til Østrig, så det ville have været på gåben.

Opdate:
Vi har bedt om mere mad, hvor der blev trukket på skuldrene af hotelmanageren, og vi har forespurgt om barnets hovedret kunne bliver serveret tidligere. Det vendte de ikke tilbage med. Jeg vil gerne vide, hvad vi mere kunne have gjort?
En mættende ret er ikke en skål næsten kogte ris og grøntsager, der er blandet sammen.
I forholder jer, ligesom vores korrespendence på mail, ikke til fakta. I skriver, at vi skulle have kontaktet guiderne. Jeg synes det var mest optimalt, at tage den med hotelpersonalet, men det fik vi ikke noget ud af.
I skriver, at I ikke kan ramme alles smag. Jeg har ikke skrevet noget om, at han ikke kunne lide maden, men om at han var for træt og sulten til at vente til kl 19 med hovedret. Det gik for langsomt, og hotellet var for ufleksibelt til at kunne servere, så det passede til børnene.
I forhold til børnemenuen er det ikke korrekt, at der bliver serveret en mindre portion af voksenmenu. Der var dage, hvor børnene fik noget andet. Det virker ikke til at Danski selv har styr på menuen, men at det er lidt komsi komsa.
Danski tager ikke ansvar for de fejl og mangler, der opstår under rejsen, men tørrer det af på gæsterne, fordi har henvendt sig til de forkerte.
Vi ønsker som vi tidligere på mail har bedt om kompensation for en ødelagt ferie, grundet et hotel, der var oversolgt i forhold til det lovede og det vi fik. Et børnehotel skal helst ikke have børn, der venter til kl 19 på reel mad, fordi der skal serveres ala carte til de voksne.

28 de diciembre de 2024

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse på Heart Hotel Widmoos ikke levede op til jeres forventninger, og vi forstår, at madoplevelsen er en vigtig del af skiferien.

Som der står skrevet på vores hjemmeside, bliver der på ankomstdagen serveret en enkel ret. Vi er kede af, hvis retten ikke har levet op til jeres forventninger.

I forhold til børnemenuen, er det korrekt at hotellet har en fast børnemenu, som består den samme mad som voksenmenuen, men serveret i en mere børnevenlig version. Menuen varierer fra dag til dag og består ikke kun af pomfritter hver dag. Vi er selvfølgelig kede af, at selve menuen ikke har levet op til jeres forventninger. Vi anerkender, at der altid er ting, vi kan gøre bedre. Men vi må også fastholde, at mad er subjektivt og helt umuligt at ramme alles tilfredshed med 100%, omend vi gerne ville. Det er enormt svært at ramme alle børns smag. Vi må gøre opmærksom på, at vi ikke har skrevet nogen steder, at der bliver serveret børnemenu kl. 18.

Vi forstår, at portionsstørrelser kan opleves forskelligt, men det er altid muligt at få mere mad - dog kræver det, at man henvender sig til hotelpersonalet og direkte beder om mere mad. Opholdet, du har booket, er med en tre-retteres menu, og det er ikke kutyme, at tjenerne spørger gæsten, om de vil have mere forret, hovedret eller dessert. Når det er sagt, er man altid velkommen til at spørge og bede om mere mad. Vi har selvfølgelig ingen interesse i at vores gæster går sultne i seng - og slet ikke et barn. Det vinder vi intet ved. Det er ærgerligt, at du ikke direkte har klaget til hotelmanageren eller guiderne under opholdet, da de kunne have taget hånd om det og fundet en løsning.

Hvis man som gæst ikke føler sig lyttet til, kan man altid henvende sig til guiderne. Vores guider befinder sig på hotellet det meste af tiden og er der netop for at hjælpe gæsterne med udfordringer. De har ikke modtaget nogen henvendelse fra jer angående maden eller andre udfordringer. Havde de gjort det, ville de naturligvis have hjulpet. Vi ville gerne have haft muligheden for at løse udfordringen på rejsen.

Med hensyn til serveringstiderne forstår vi godt, at det kan være en udfordring for børn at vente. Vi beklager, hvis det har været en frustration for jer, og vi vil tage denne feedback videre til hotellet.

I forhold til prisen på jeres ophold, så fordeles prisen på værelset ligeligt mellem de personer, der bor på værelset, uanset alder og antal. Som på de fleste hoteller gælder børneprisen kun, når der er to fuldt betalende voksne i et dobbeltværelse, og barnet sover i en ekstra opredning. Da du rejste alene med dit barn, betyder det, at værelsets pris blev fordelt ligeligt mellem jer, og derfor blev dit barn opkrævet voksenpris denne gang. Liftkort var ikke en del af jeres booking, hvilket også kan påvirke den samlede prisforskel, da prisen på liftkort til børn og voksne ikke er den samme.

Vi er kede af, at vi ikke har formået at kunne ramme plet på jeres behov og ønsker for mad og serveringstid - det er vi oprigtig kede af. Vi tager al feedback til os, og hotelafdelingen vil kigger nærmere på, hvordan vi kan forbedre børnemenuen fremadrettet.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flyv ikke med Danski

Vi har rejst med Danski flere gange kør selv. Nogenlunde service, blandet kvalitet på hoteller, man skal være efter dem i detaljerne på bestillingen. I år har vi prøvet at flyve med dem, og har nu siddet 1,5 time i bussen i Salzburg for at vente på næste fly helt uden info eller service fra guiderne. Det virker helt tosset!

Hej Merethe,

Tak for din anmeldelse og for at rejse med os flere gange – vi sætter stor pris på din loyalitet.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores flyrejse ikke levede op til forventningerne. Ventetid i lufthavnen er selvfølgelig ikke den start på ferien, vi ønsker for vores gæster, og vi beklager, at det andet fly var forsinket, hvilket desværre medførte ekstra ventetid.

Normalt kører vi ikke transfer for to fly samlet, men i dette tilfælde var det dog nødvendigt. Vi forstår dog, at ventetiden uden tilstrækkelig information har været frustrerende, og vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre kommunikationen fra vores guider i lignende situationer fremover.

Vi håber, at du trods alt havde en fantastisk skiferie og vi håber på, at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Service i særklasse

Den bedste service man kan få. Vi ankom kl. 00.30 i Mayrhofen, og de sørgede for at der var et ledig værelse på vores hotel, og kom og tog imod os kl. 00.30:-).

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores team kunne sikre en god start på din ferie – selv midt om natten!

Vi håber, at du havde en fantastisk skitur i Mayrhofen, og at vi får lov til at sende dig afsted på endnu et eventyr i fremtiden.

St Anton

St Anton, Østrig veloplagte og super professionelle guider. Skønne piste visninger og skisafari. Virkelig hjælpsomme. Dem rejser vi gerne med igen.

3 de febrero de 2025

Hej Liselotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er fantastisk at høre, at vores guider i St. Anton har gjort en forskel for jeres skiferie med både pistevisning, skisafari og masser af hjælpsomhed. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores gæster!

Vi glæder os til at byde jer velkommen på endnu en skitur i fremtiden.

Fin pistevisning i Schladming

Fin pistevisning i Schladming, hvor jeg ved guidernes hjælp hurtigt fandt den sværhedsgrad, som passede til mig. Destinationen er god både til en kort og en lang skiferie. Jeg kunne godt tænke mig at vende tilbage.

6 de febrero de 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores pistevisning i Schladming, og at guiderne hjalp dig med at finde de rette pister. Det betyder meget for os, at du føler dig godt hjulpet på ski.

Schladming er virkelig en skøn destination – både til korte og lange ture – og vi håber, du får mulighed for at vende tilbage igen.

Vi står klar til at tage imod dig!

Wagrain- hotel Widmoos

Wagrain- hotel Widmoos
Skønne unge mennesker der står for driften - det fungerede bare, så jeg er ikke bekymret for vores unge generation, hvis de ligner de 8 unge mennesker vi har mødt i uge 6 👏
Herudover kongevejr med fuld sol hver dag, nattefrost og god plads på pisterne - det er lidt tungt at skulle igang med hverdagen igen ovenpå sådan en uge…🏂⛷️❄️☀️

12 de febrero de 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Hvor er det skønt at høre, at I har haft en dejlig uge på Heart Hotel Widmoos i Wagrain – og at vores unge team har gjort et godt indtryk! Vi sender rosen videre til dem.

Kongevejr, perfekte pister og en skiferie, der gør hverdagen lidt svær at komme tilbage til – det lyder som en tur, der skal gentages!

Vi håber at se jer igen næste sæson!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var i Obertauern i uge 6.

Vi var i Obertauern i uge 6.
Turen gik fint, guiderne var søde og hjælpsomme.
Hotellet var med halvpension, maden var super lækker og personalet var super søde.
Fint vejr så alt var perfekt.

7 de febrero de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en helt fantastisk tur til Obertauern og Heart Hotel Aurora – søde guider, lækker mad og godt vejr, så bliver det jo ikke meget bedre!

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skiferie i fremtiden!

Superskiferie.

Superskiferie.
Dejlig sne, sol, hotel og søde guider

Hej Hanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en helt perfekt skiferie – masser af sne, sol, et dejligt hotel og skønne guider. Præcis som det skal være!

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk tur i fremtiden!

Wagrain - Heart Hotel Himmelberg

Vi er netop vendt hjem fra en uge på Hotel Himmelberg i Wagrain. Det har været en super god oplevelse fra start til slut. Servicen har været i top, både hos Danski og personalet på hotellet.
De varmeste anbefalinger 😊

7 de febrero de 2025

Hej Tim,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det lyder som en fantastisk skiferie i Wagrain, og vi er så glade for, at både servicen fra vores team og personalet på Heart Hotel Himmelberg har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en uforglemmelig skiferie i fremtiden!

Første tur med Danski

Første tur med Danski, kør selv til Mayrhofen.
Last minute tilbud, alt klappede bare fra ankomst til afgang, hjælp fra guiden til at slæbe udstyret ind (Ellen) og altid med et smil på læben. Super forplejning halv/pension og underholdning om aftenen.
Ikke sidste gang vi rejser med Danski.
Ps. Strålende solskin 🌞 hele ugen, ved ikke om Danski har indflydelse på det.
Bh. Steen Poulsen 🤗

Hej Steen,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at din første tur med Danski var en succes – og at alt spillede fra start til slut. Vi giver dit skud ud til Ellen, som uden tvivl vil blive glad for rosen!

Heart Hotel Nordstern i Mayrhofen er et skønt sted, og vi er glade for, at både forplejning og underholdning levede op til forventningerne.

Mht. solskinnet… Vi kan jo nok ikke helt tage æren for vejret, men vi lover at gøre vores bedste igen næste gang! 😉

Vi glæder os til at sende dig afsted på endnu en skiferie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevede fuld service hos DanSki

Jeg oplevede fuld service hos DanSki. Hele vejen fra bestilling til hjemkomst var fuldstændig uproblematisk. Jeg vil helt sikkert anbefale at anvende DanSki som arrangør af skiferien.

Hej Dan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en problemfri oplevelse hele vejen igennem – sådan skal en skiferie være!
Ischgl er en fantastisk destination, og vi håber, du har fået nogle gode oplevelser med hjem i bagagen.

Vi glæder os til at sende dig afsted igen næste gang!

Hej Christina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med os. Vi håber at få lov til at sende dig på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.