Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver más
La empresa ha respondido
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver más
La empresa ha respondido
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi er desværre blevet meget skuffede over kvaliteten af maden på årets nytårsferie med Danski til St Anton, hvor vi bor på Heart Hotel Arlberg. Vi genvalgte dette hotel, da vi havde en fin oplevelse sidste år. Men vi har nu i tre dage oplevet, at få serveret lunken suppe og hovedretter som både i kvalitet og mængde på ingen måde svarer til beskrivelserne på hjemmesiden.
Det har ikke været muligt at få afklaret, hvordan køkkenet har tænkt sig at løfte opgaven i forhold til nytårsmenuen i morgen. Men det står dog klart, at maden bliver leveret udefra, og således blot igen vil blive opvarmet i hotellets køkken.
Vi har derfor valgt at forsøge at finde et andet sted at spise på årets sidste aften.
De søde og smilende unge mennesker, som er ansat på stedet, gør helt klart deres bedste - men det må virkelig være svært for dem at håndtere gæsternes reaktioner på den så relativt dårlige mad, som de hver dag må servere.
Alt i alt må vi konkludere, at niveauet er faldet betragteligt, siden vi besøgte samme hotel for et år siden. Ærgerligt!! Det skal også nævnes, at det på nogle af værelserne i perioder har været helt umuligt at få et varmt bad.

Respuesta de DANSKI
Lad vær at rejse med dem til Alpe d'huez. Hvis du vil have en god skiferie! For det første så bliver du transporterer langt i de dårligste franske busser fra Lyon lufthavn hvilket er langt væk fra Alperne. Men de skal jo have det billigst muligt så derfor Lyon i stedet for Grenoble 🫣
Derudover så var der ikke nok mad på hotellet så 2 dage måtte vi have 2 retters menu i stedet for den 3 retters menu som vi havde købt og betalt for. Derudover så takseret personalet mig for meget når man skal betale sin regning og da det blev opdaget bagefter fik jeg ingen kompensation eller i det mindste en undskyldning. Hvis du alligevel rejser med dem til Alpe d'huez så tag en bækken med for på den lange køretur i bussen, er der intet toilet og der stoppes helst ikke undervejs 🫣
Note! En af dagene var området lukket ned pga kraftige vindforhold så vi fik ikke stået på ski. Dagen efter talte jeg med nogle Belgiere som sagde at liftkortet også duet i Le Deux Alpes og de havde taget den lokale bus derover på 1 time. Den info kunne guiderne godt havde givet os at det var muligt at stå i Les Deux Alpes?!
Efterfølgende har jeg fået at vide fra andre Danski gæster, der talte med liftkort kontoret. Når et liftkort er ubrugt en hel dag, kan liftkort dagen rykkes til en senere dag.

Respuesta de DANSKI
Generelt godt serviceniveau fra Danski, hvor alt var godt tilrettelagt. Jeg er tilfreds og tager gerne på tur med dem igen.

Respuesta de DANSKI
Virkelig god tur, hvor alt forløb som forventet fra Danski.
God information, godt hotel og super skiområde .
Vi vender tilbage næste år

Respuesta de DANSKI
Helt igennem fantastisk rejse. Havde den bedste uge på ski, fede arrangementer, hyggelige guider og heldigvis det bedste vejr vi kunne ønske os.

En rigtig god oplevelse.
* Hotel tæt på lift og byen
* God kommunikation omkring opholdet, specielt var det dejligt med en opringning fra guiden på stedet nogen dage inden ferie.
* Modtagelse på hotellet - meget prof.
* Udlevering af liftkort - uden problemer.
* Guider altid klar til at hjælpe.

Respuesta de DANSKI
Vi havde købt en rejse med 3 dage på Ski.
Vi havde valgt et fly hjem kl. 22.30, så vi kunne nå at stå på ski hele den sidste dag.
På dagen blev vi sat på en en transfer-bus til lufthavnen allerede kl. 15.30, sammen med andre rejsende, der skulle flyve meget tidligere end os. Det resulterede i, at vi var i lufthavnen 4 timer før vores fly.

Respuesta de DANSKI
Konge oplevelse med imminent logistik direkte til pisten, fint hotel og fantastisk service fra en helt igennem professionel medarbejderstab.

Respuesta de DANSKI
En virkelig overraskende god oplevelse med Danski. Vi kender destinationen, men har ikke før prøvet at bo direkte på pisten og heller ikke med pension. Sikken fornøjelse!

Respuesta de DANSKI
Den bedste ferie og ophold i st. Anton! Tak for sublim service hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang☺️

Respuesta de DANSKI
Gode og søde guider, god kvalitetsbevidsthed og der er styr på tingene.

Respuesta de DANSKI
Dejlig uge i Alpe D'huez med fremragende vejr!

Respuesta de DANSKI
Super og nem oplevelse med Danski i Les2Alpes. Kan anbefales.

Respuesta de DANSKI
Skøn uge i Alpe d'Huez på det hyggelige Belle Etoille. Fantastisk beliggenhed og virkelig god mad. Tak for en fantastisk skiferie til Danski.

Respuesta de DANSKI
Alt klappede som det skulle.
Lige fra booking, betaling, orienteringer, ankomst, ophold og afgang.
1000 tak for en god vinterferie.

Respuesta de DANSKI
Danski gjorde rejsen super nem og idiot-sikker. Guiderne som snakkede dansk var altid klar til at hjælpe. Både på hotellet, i skilejen, busture, skiskole osv.
Det eneste negative ved danski er at de oversolgte området Sauze d’oulx ved at skrive at det er et skiområde for alle også nybegyndere, da begynder området er meget småt. Fik dog en god uge alligvel på de røde pister som begynder.

Respuesta de DANSKI
Más información sobre otros tipos de reseñas.