Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Escrito por la empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilte en indkøbskurv som blev…

Bestilte en indkøbskurv som blev leveret hurtigt. Kurven virker dog ustabil og lidt skrøbelig. Jeg tør ikke komme mange varer i den. Hanken har løst velcrobetræk som drejer rundt når man tager fat i den.

12 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Hej Sitta

Jeg ved godt at det lyder hult, men vi har selv den pågældende indkøbskurv liggende i vores bil.
Den kan sagtens bære det du putter i den også selv om det vejer en del, så det skal du ikke være bekymret for.
At det velcrobetræk der sidder på hanken sidder løst er ganske enkelt af den årsag at det kan tages af og vaskes.
Håber at du trods alt bliver glad for kurven.

Iver Sørensen
Indehaver
Dansk Uniform.dk

Professionelt.

Aftaler bliver holdt 100 %.

30 de enero de 2025

Hej Ingelise

Vi er glade for din anmeldelse af din oplevelse ved at handle på vores webshop.
Dejligt vi kunne hjælpe dig og vi håber du bliver glad for det købte.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ombytningen af varen ( anden str.)…

Ombytningen af varen ( anden str.) kunne godt være en anelse mere effektiv!

Besvarelse på Dansk Uniform's svar:
Ingen beklagelser over jeres ekspeditionstid ifm. ombytningen,- det var helt efter bogen👍.
Som nævnt i vores efterfølgende korrespondance kommenterede jeg på processen ifm. selve ombytningen,- klip fra mail af 10.2.

"....se engang på eksempelvis Zalando,- De inkludere en returseddel allerede fra starten hvilket gør at kunden ikke behøves først at skulle skrive til jer for at få en returseddel og dernæst bestille og betale for en returforsendelse for sluttelig igen at skulle betale for at sende mig slipoveren igen ”i et nummer mindre”.

Den proces kunne godt være en anelse mere effektiv af hensyn til de krævende kunder 😅.
Og jo,- jeg handler bestemt gerne hos Dansk Uniform igen. I har et super godt udvalg af varer!

30 de enero de 2025

Hej Martin

Desværre kunne dette ikke være gået mere effektivt, da det har fulgt vores leveringsbetingelser som medfølger alle ordre og som man acceptere at man er bekendt med inden man indsender sin ordre. Vi ved godt at ikke alle læser disse regler, men da det er et krav de er med sendt, så burde man faktisk gøre det.
Ombytningen tog 3 hverdage fra vi modtog den købte trøje retur med GLS, til den nye i den korrekte størrelse blev leveret til dig, dette kan næsten ikke gøres hurtigere.
Håber trods alt at du igen skulle få lyst til at handle hos os.

god service

13 de enero de 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med vores service.

Fuld tilfredshed

Hurtig ekspedition

6 de enero de 2025

Hej Freddie.

Tusind tak for din anmeldelse af vores webshop og velkommen tilbage en anden god gang.

Lækre produkter

Lækre produkter, men lang leveringstid

2 de diciembre de 2024

Hej Laila.

Tak for din anmeldelse og ja leveringstiden var lidt længere end vi lovede, men jeg håber da at salgsafdelingen har kontaktet dig desangående, det plejer de at gøre .

Med venlig hilsen og god jul

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en hurtig levering takket være…

Det var en hurtig levering takket være en fra bogholderi jeg tror hun hedder Pia men er ikke sikker på det hun fandt frem til at jeg fik at vide hvornår jakken kom hilsen Orla

28 de noviembre de 2024

Hej Orla.

Mange tak for din anmeldelse omkring leveringen af det købte og roserne er hermed bragt videre til Pia.

Fin vare til prisen

25 de noviembre de 2024

Hej Jytte.

Tak for din anmeldelse og dejligt du syntes om det købte.

Du ønskes en god jul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af det bestilte. God service.

6 de noviembre de 2024

Hej Bo.

Tak for din anmeldelse omkring hurtig levering af din ordre.
Vi bestræber os meget på at levere hurtigt og dejligt at det lykkedes.

Smart frakke

Dejlig kvalitets regnfrakke. Jeg er glad for den, og glad for den hurtige forsendelse . Stærkt anbefalet.

30 de octubre de 2024

Hej Mohamad

Tak for din anmeldelse og dejligt at du blev glad for det købte.

Med venlig Hilsen

Super dejlig kvalitets frakke

Super dejlig kvalitets frakke, passer perfekt. Venlig og hurtig kundebetjening, samt hurtig forsendelse. Er meget tilfreds.

6 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Aise.

Stor tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse ved at bruge vores webshop, det er lige den oplevelse vi ønsker at man skal have.

God hjemmeside

God hjemmeside. Leveret til tiden, som lovet

29 de octubre de 2024

Hej Brita.

Tak for din fine anmeldelse, denne er sendt videre til de
respektive afdelinger i huset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en regnjakke fra Lyngsøe.

Bestilte en regnjakke fra Lyngsøe.
Godt produkt, og go' betjening fra Dansk Uniform.
Kan klart anbefale virksomheden💯🙂.
Prøv den selv.
Thumbs up herfra..💙

16 de octubre de 2024

Hej Søren

Vi sætter stor pris på den anmeldelse og dejligt at du er tilfreds med det købte.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er noget fedt ved at gå igennem en…

Der er noget fedt ved at gå igennem en dyb mudderpøl og man har 100% tørre sokker bagefter. A' tak det er gode arbejdssko. At det så tog lidt tid før de blev sendt (det blev der gjort opmærksom på på hjemmesiden) det er så hvad det er.

Levering var fin. Skoene er endnu bedre. Yes yes, jeg vender tilbage- tak!

14 de octubre de 2024

Hej Pernille.

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Dejligt at du er glade for de nye "vandtætte" sko og velkommen tilbage en anden gang.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, følte mig tryg.
God information fra Dansk. Uniform
Mange tak.

14 de octubre de 2024

Hej Charlotte.

Kæmpe stor tak for din anmeldelse, so vi straks har sendt videre til salgsafdelingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode varer og hurtig levering

Gode varer og hurtig levering. Vil handle der igen.

9 de octubre de 2024

Hej Kim.

Tak for din pæne anmeldelse af din oplevelse af at handle på vores shop.
Vi er glade for en tilbagemelding som din og den er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det ville være godt med en returlabel…

Det ville være godt med en returlabel og gratis retur forsendelse. Ellers fungerer alt godt.

26 de agosto de 2024

Hej.

Vi har besluttet ikke at vedlægge en returlabel og tilbyde gratis retur forsendelse, for at holde vores målsætning om en lav pris på alle vores vare i shoppen.

Godt produkt

Godt produkt

29 de agosto de 2024

Hej Minh

Tak for din anmeldelse af vores produkt og vi håber du bliver tilfreds med købet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Min ordre blev lavet i firmaets ferie…

Min ordre blev lavet i firmaets ferie og jeg modtog en besked om ferien og om jeg ville beholde ordren og få den leveret 14 dage senere.
Varen kom dagen efter ferien var slut

29 de julio de 2024

Hej Jørgen.

Tak for din anmeldelse, dejligt at du ville vente på din ordre og velkommen tilbage en anden god gang.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.