Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde allerede lagt én ordre, men glemt at tilføje to ekstra produkter. Skrev en mail, fik svar indenfor 20 minutter med beskeden om at jeg skulle lægge endnu en ordre, så ville de sørge for at s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk Kundeservice! Efter bestilling modtog jeg en mail om at varen ikke var hjemme i ønsket størrelse men med tilbud om at de kunne bestille den rette størrelse hjem - det lykkedes ikke grunde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service, hurtig ekspedition og god kvalitet til gode priser. Vi har bestilt en større ordre af polotrøjer til vores forening. Vi havde egentlig udset os en polo, men Iver kom med en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig fin service - havde bestilt en støbejernsgryde, som der viste sig at være en lille afskæring på. Hurtigt fik firmaet bestilt en ny og sendt til mig med returlabel til den defekte gryde. Je... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo

Escrito por la empresa

Vi leverer alt i arbejdstøj, profilbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, elektronik, gaveartikler, kort sagt alt det som store og mellemstore virksomheder, samt alle vores private kunder efterspørger og kan man ikke finde det man lige står og skal bruge, så send os en mail omkring dette og vi vender tilbage med en løsning. Dansk Uniform.dk familien tæller også firmaerne Varde tryk- og broderi, samt Systuen Varde under samme tag, så står man med en tryk eller broderi opgave eller skal man have omforandret sit tøj, så tøv ikke med at henvende jer, vi er klar til at hjælpe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

35 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været super at handle med jer

Det har været super at handle med jer. Så fin en taske jeg har fået så jeg kan få den med på ferie

26 de junio de 2025

Hej Tove.

Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse med at handle på vores shop og vi håber du må få en god ferie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Amatører

Efter at have rykket 24 dage efter bestilling (lev. tid 6-8 dage), blev ordren annulleret.???????????????????

27 de junio de 2025
Opinión espontánea

Hej John

Jeg har undersøgt hvad der er sket og efter dette må jeg sige at det ikke helt er foregået som du beskriver.

Du skriver til os d. 26. juni.

"Hvor bliver mine varer af!???????????"

Samme dag skriver vi til dig.

"Hej John

Jeg undskylder – men systemet har ikke givet denne ordre videre til vores mail.
Vi havde nedbrud den 8/6 på vores webshop, og har der misset nogle ordre.

Men vi skynder os at bestille varerne – hvis du stadig ønsker dem ?

Fortsat god dag 😊"

"AMATØRER!!!!!!"

Vi skrev tilbage med det samme.

Fra: Dansk Uniform Shop
Sendt: 26. juni 2025 13:59
Til: Hansen John
Emne: Re: Ordrebekræftelse (Nr. 9704)

"Ønsker du stadig din bestilling ?"

Men vi hørte ikke fra dig.

D. 27. juni altså dagen efter skrev vi til dig.

"Fra: Dansk Uniform Shop shop@danskuniform.dk
Dato: 27. juni 2025 kl. 09.51.00 CEST
Til: John Hansen
Emne: VS: Ordrebekræftelse (Nr. 9704)

Hej igen John

Hvis jeg ikke har hørt fra dig i dag inden kl. 10.30 (her skal jeg bestille varer) om du stadig ønsker dine din bestilling, tillader jeg mig at slette din ordre.

Fortsat god dag!"

Så at du ikke har fået dine bestilte vare skal vi naturligvis undskylde, men vi mener også at du selv bære en del af skylden, da du ikke er vendt tilbage på vores foresprøgelser.

Du er velkommen til at kontakte firmaet og spørge efter mig.

Indehaver

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og levering.

Hurtig ekspedition og levering.

3 de junio de 2025

Hej Suzette.

Mange tak for din pæne anmeldelse af vores ekspedition og forsendelse, som straks er sendt videre til de respektive afdelinger i huset.

Velkommen tilbage en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og god service.

27 de mayo de 2025

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse, som vi straks sender videre til afdelingen i huset.

Håber de vender tilbage en anden god gang.

Hej Jens.

Mange tak for din anmeldelse af vores webshop og vi er glade for at du er tilfreds med den service vi tilbyder vores kunder.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

ok - men ret dyrt!

Ok service, og varen fejler intet. Men helt sikkert de dyreste epauletter jeg har købt i min tid!

7 de mayo de 2025

Hej Tommy.

At du mener at det er de dyreste Skydesløjfer du har købt i din tid er jeg da ked af at høre, da vore konkurrenter på markedet her i Danmark tager 400,- incl moms og du har hos os betalt 250,- incl moms og hvis du syntes vi var for dyre, så var det jo frit for dig at lade være med at købe dem.
Håber du trods alt er glad for dit køb og er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte firmaet og spørge efter mig.

Indehaver.

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition, søde, rare og yderst hjælpsomme medarbejdere hvis man har nogen spørgsmål.

7 de mayo de 2025

Hej Inge.

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores ekspedition og medarbejdere.
Denne har vi straks sendt videre til de berørte medarbejdere i de respektgive afdelinger, så de kan klappe hinanden på skulderen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk håndklæder og Bademåtte.

Fantastisk håndklæder og Bademåtte.
Køber gerne igen

8 de mayo de 2025

Hej Linda.

Tusind tak for di anmeldelse af de vare du har købt på vores webshop, netop de farverige og lækre håndklæder er en af vores mest solgte vare.

God sevice

Hurtig og effektiv ekspedition

28 de abril de 2025

Hej Kurt.

Tak for din anmeldelse af vores ekspedition, dejligt at vores kunder sætter pris på det arbejde der laves i firmaet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Husk at læse i deres "bekendtgørelse" i…

Husk at læse i deres "bekendtgørelse" i følge dem er, en skrift med småt, om at de ikke tager outletvare tilbage, nok til at annullere forbrugerbeskyttelses rettigheder som fortrydelses ret....

7 de abril de 2025

Hej Amalie.

Vi oplyser netop at vi ikke tager udgående outlet vare retur i vores samhandelsbetingelser og denne har du fået medsendt din ordre og du har sat kryds i at du var bekendt med indholdet af denne inden ordreafgivelsen.

Indehaver.

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering . Det kan jeg godt lide 🌷🐣🌝

1 de abril de 2025

Hej Jette.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse af at vores levering sker hurtigt og på en tilfredsstillende måde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et rigtig godt håndklæde😄og god…

Et rigtig godt håndklæde😄og god levering også selvom jeg bestilte de forkerte , servicen var rigtig god 👍

26 de marzo de 2025

Hej Anette

Tak for din positive anmeldelse, som vi med det samme har sendt videre til de berørte afdelinger i huset, så de kan klappe hinanden på skulderen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

påpasselighed og aflevering til tiden

Den lovede afleveringstd overholdes- Firmaet fremstår som meget påpasselig , omhyggelig, de har styr på tingene. Ved telefonsamtale er de yderst venlige. Så jeg kan varmt anbefale firmaet

12 de marzo de 2025

Hej Anni

Vi takker mange gange for din anmeldelse og vi har fluks sendt "Roserne" videre til de berørte afdelinger i huset.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejige lækre orange håndklæder.

Dejige lækre orange håndklæder.

10 de marzo de 2025

Hej Susan.

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at du blev glad for dine nye håndklæder, som vi sælger rigtig mange af i alle de skønne farver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

4 de marzo de 2025

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse, som vi straks har sendt videre til den respektive afdeling i firmaet.

Hurtig levering, meget tilfreds

26 de febrero de 2025

Hej Lykke.

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på og vi har straks sendt "Roserne" videre til de respektive afdelinger i firmaet.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.