Banner for DataNova Sweden AB

DataNova Sweden AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tacksam att vi fick roboten i tid 🙏 Nu har den åkt runt tomten några varv och ser ut att gå bra än så länge. Tycker att den klipper så fint 🤩 Mvh Yvonne Vestling

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, snabb återkoppling när man ville veta status på när den kommer. Men sen framförallt så har jag velat i 5 år om åkgräsklipparen ska pensionera sig. Med en komplicerad tomt (jag trodde d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra service när jag hade problem med laddningen av min robotgräsklippare. Dom bytte till och med ut kameran på min robotgräsklippare trots att jag inte klagat på den. Det enda negativa var att... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top top Service!! De eneste jeg fandt i Norden der rent faktisk kunne hjælpe mig med reservedele og vejledning omkring min Mammotion Luba 1 - 10/10 ⭐️. Hvis nogen møder gutterne eller gutinderne... Ver más

1. Tienda de podadoras de césped
  2. Empresa de automatización
  3. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  4. Tienda de electrónica
  5. Jardín
  6. Servicio de reparación de podadoras de césped

Sobre DataNova Sweden AB

Escrito por la empresa

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"

Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & Trädgård:

• Robotgräsklippare från Mammotion:

Vi är Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgräsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt gräsmatta och maximal fritid utan ansträngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan ansträngning! Yarbo Snöslunga är en självkörande robot som sköter trädgården året runt automatiskt – från gräsklippning och lövblåsning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra självgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• Vattentät Smart-TV från Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nästa generations IP-klassade, vattentäta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

Upptäck DataNova idag.

Datanova.se

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trädgård

Robotgräsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

175 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Går din klippare sönder

Går din klippare sönder, så kan du inte klippa den sommaren mer. Längsta reklamations tiden jag varit med om. Köp inte robotgräsklippare från datanova, välj annat företag!

9 de julio de 2026

Bra kundvård

Snabba att svara. Väldigt bussiga.

30 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Det gläder oss att höra att du uppskattar vår snabba återkoppling och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till alla som väljer en Mammotion robotgräsklippare.

Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp i framtiden!

Respuesta de DataNova Sweden AB

Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår hjälpsamhet och servicenivå. Vi gör alltid vårt bästa för att ge snabb och personlig support till alla som väljer en Mammotion robotgräsklippare.

Stort tack för ditt förtroende – vi hoppas att du får många bekymmersfria säsonger med din robot!

Respuesta de DataNova Sweden AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och priset. Vi hoppas att du får mycket glädje av din Mammotion robotgräsklippare och finns självklart här om du skulle behöva hjälp eller support framöver.

Tack för att du valde DataNova!

Respuesta de DataNova Sweden AB

Det gläder oss att du upplevde att det var lätt att få supporthjälp. Vi strävar alltid efter att ge snabb och kunnig service, så att du kan få ut det bästa av din Mammotion robotgräsklippare. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen!

Bästa

Bästa i hela Sverige

Respuesta de DataNova Sweden AB

Tack för ditt fantastiska omdöme!

Vilken härlig kommentar – den gör oss både stolta och motiverade! Vi är glada att du är nöjd med oss och hoppas att du får många problemfria år med din Mammotion robotgräsklippare.

Stort tack för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Snabb leverans o sakerna på lager

Snabb leverans o sakerna på lager

Respuesta de DataNova Sweden AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att produkterna fanns på lager.

Vi hoppas att du får mycket glädje av din Mammotion robotgräsklippare!

Fast and smooth delivery

Fast and smooth delivery

Respuesta de DataNova Sweden AB

We're delighted to hear that you were happy with the fast and smooth delivery. We hope you enjoy your Mammotion robotic lawn mower, and if you ever need any assistance, we're always here to help.

Thank you for choosing DataNova!

Bra lev och bra support

Respuesta de DataNova Sweden AB

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och supporten. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder en smidig upplevelse, både före och efter köpet av sin Mammotion robotgräsklippare.

Tack för att du valde DataNova och för att du tog dig tid att dela med dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horribelt att man inte kan ringa till…

Horribelt att man inte kan ringa till er. Ni skyller på högt tryck ”just nu” men det är väl ingen nyhet att folk som köpt robotgräsklippare av er kommer höra av sig under sommaren. Att ni inte ens kan bemöda er att lyfta på luren utan en telefonsvarare hänvisar till ett formulär som tar 2- 3 dagar för er att svara på och sen blir man klickad är riktigt frustrerande.

Jag kommer köpa min robot av Bauhaus istället!

1 de julio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, även om vi verkligen beklagar att den blev så här.

Vi har full förståelse för att det känns frustrerande när man inte kommer fram på telefon, särskilt under gräsklipparsäsongen när man vill ha hjälp snabbt. I år har efterfrågan varit betydligt större än tidigare, och trots att vi har utökat både bemanning och våra supportresurser har trycket varit högre än vi önskat.

För att kunna hjälpa alla kunder på ett rättvist sätt hänvisar vi därför till vårt supportformulär, där varje ärende registreras och följs upp av rätt tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med att korta svarstiderna och förbättra vår tillgänglighet.

Vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar och tar med oss din feedback i vårt fortsatta förbättringsarbete. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver.

DataNova Sweden AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, enkel installation och utför sin uppgift på ett utmärkt sätt

Snabb leverans när en ny leverans kom in. Mycker tydlig karta för hur man installerar och startar roboten.
Enkel att instuera gränser. Ger ett mycket bra klipp resultat.

18 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Vad roligt att läsa! Det är precis den upplevelsen vi vill att våra kunder ska få – från snabb leverans till en smidig installation och ett riktigt bra klippresultat. Vi har lagt mycket fokus på att göra uppstarten så enkel som möjligt med tydliga guider, så det är extra kul att höra att de kom till nytta. Tack för att du valde oss och vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under många säsonger framöver!

DataNova Sweden AB

Fantastiskt mottagande…

Fantastiskt mottagande vid garanti-ärende på min Luba 2 robotklippare som jag haft i snart 2 år. Rekommenderar!

Respuesta de DataNova Sweden AB

Stort tack för de fina orden! Det känns extra roligt att höra från en kund som haft sin Luba 2 i nästan två år. Vi vet att ett garantiärende aldrig kommer lägligt, därför gör vi vårt bästa för att lösa det snabbt och smidigt. Tack för att du rekommenderar oss – det uppskattar vi verkligen och hoppas att din Mammotion robotgräsklippare fortsätter att leverera i många år framöver.

Mammotion Service på DataNova Sweden AB

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En flok amatører i Danmark!

Hvad dælen er det for et firma? De har ikke styr på noget som helst. Servicen har været elendig, og medarbejderne har ikke kunnet besvare helt basale spørgsmål eller hjælpe med mit problem. Det har givet et meget uprofessionelt indtryk, og jeg er dybt skuffet over hele oplevelsen! Sikke en amatør af tekniker at være i Danmark!!

Respuesta de DataNova Sweden AB

Hej, og tak fordi du tog dig tid til at skrive – selvom vi naturligvis er kede af at læse om din oplevelse.

Vi vil meget gerne finde ud af, hvad der er sket. Er du sikker på, at du har anmeldt det rigtige firma? Denne Trustpilot-side tilhører vores svenske selskab, og ud fra din anmeldelse lyder det, som om sagen vedrører Danmark.

Hvis det er vores danske selskab, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Send gerne en e-mail til info@datanova.dk med en beskrivelse af forløbet samt eventuelt ordrenummer eller dine kontaktoplysninger, så følger vores danske team op på sagen hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og håber, at vi får mulighed for at rette op på oplevelsen.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

17 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Vår ambition är alltid att ge snabb och personlig service.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Riktigt dåligt bemötande av kundtjänst/sälj.

Jag köpte ett grafikkort som såldes som nytt, men som vid leverans visade sig vara en demovara eller en tidigare kundretur. Det fanns ingen information om detta i annonsen. Dessutom saknades nödvändiga tillbehör och kablar, vilket gjorde det omöjligt att koppla in kortet.Efter leveransen följde fyra veckor av total tystnad från kundtjänst, trots att jag skickade flera påminnelser. Till slut fick jag kontakt med en mycket trevlig tekniker som löste ärendet internt, vilket ledde till att företaget köpte tillbaka varan.
Även om sluthanteringen tack vare teknikern fick ett ok avslut, är den totala köpupplevelsen och den urusla hanteringen från kundtjänst och säljare under all kritik.
Jag rekommenderar starkt att vara försiktig med köp från detta företag.

16 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi vill börja med att be om ursäkt för den upplevelse du haft. Det är självklart inte acceptabelt att du upplevde att produkten inte motsvarade beskrivningen eller att du behövde vänta så länge på återkoppling från oss.

Vi beklagar särskilt att kommunikationen från kundtjänst och sälj inte fungerade som den skulle i ditt ärende. Vi strävar alltid efter att ge snabb och tydlig hjälp, och i det här fallet levde vi inte upp till våra egna förväntningar.

Samtidigt är vi glada att vår tekniker kunde hjälpa till att lösa situationen och att vi till slut kunde komma fram till en lösning genom att köpa tillbaka produkten.

Vi tar till oss av din feedback och använder den för att förbättra våra rutiner så att liknande situationer inte ska uppstå igen.

9 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi arbetar hårt för att få iväg beställningar så snabbt som möjligt så att våra kunder kan komma igång med sin Mammotion robotgräsklippare utan onödig väntan.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare!

Bra kontakt med kundtjänst

Bra kontakt med kundtjänst. Snabbare leveranstid än lovat. Förpackningarna perfekta.

9 de junio de 2026

Respuesta de DataNova Sweden AB

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kontakten med vår kundtjänst och att din Mammotion robotgräsklippare levererades snabbare än utlovat. Vi lägger stor vikt vid att ge snabb och kunnig service samt att säkerställa att produkterna når fram i perfekt skick.

Tack för förtroendet och för att du valde DataNova. Vi hoppas att du får stor glädje av din Mammotion robotgräsklippare under många år framöver!

Teamet på DataNova

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.