Snabb leverans, snabb återkoppling när man ville veta status på när den kommer. Men sen framförallt så har jag velat i 5 år om åkgräsklipparen ska pensionera sig. Med en komplicerad tomt (jag trodde d... Ver más

La empresa ha respondido
Tacksam att vi fick roboten i tid 🙏 Nu har den åkt runt tomten några varv och ser ut att gå bra än så länge. Tycker att den klipper så fint 🤩 Mvh Yvonne Vestling
Jättebra service när jag hade problem med laddningen av min robotgräsklippare. Dom bytte till och med ut kameran på min robotgräsklippare trots att jag inte klagat på den. Det enda negativa var att... Ver más
La empresa ha respondido
När jag kontakta Data nova fick jag tydliga bra svar på mina funderingar vilken robot vi behövde till våran gräsmatta och vilka förutsättningar och tankar jag själv hade. Nu har roboten gått 3 manuell... Ver más
Escrito por la empresa
I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.
Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"
Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.
Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.
Redo att förenkla din vardag?
Upptäck DataNova idag.
Datanova.seSpadegatan 19, 424 65, Angered, Suecia

Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Bra kontakt med kundtjänst. Snabbare leveranstid än lovat. Förpackningarna perfekta.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Beställde en vara som inte fanns i lager. Fick uppskattat leveransdatum till 10/7 men de lyckades skaka fram produkten och få den levererad en hel månad tidigare. Mycket fin service och smidig och snabb hemleverans.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Skönt att ha kontakt med en svensk service när roboten stötte på problem.
Positiv och snabb kontakt. Personligt bemötande.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Varan kom fram hyfsat snabbt så det var ok

Respuesta de DataNova Sweden AB
Jag tycker det var dålig återkoppling om leveranstiden och när det ändrades fick jag aktivt fråga igen.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Gräsklipparen dök upp innan utsatt tid! 😄
Samt bra support för oss som inte kan!😂

Respuesta de DataNova Sweden AB
Bra produkt, lätt att komma igång.
Väntar på nyckelbrickan som ses i reklamen

Respuesta de DataNova Sweden AB
Utomordentligt bra support och hjälp att lösa kundens problem. Rekommenderas varmt!/Håkan H.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Oskar en kanonkille. klipparen verkar efter fem timmar jättebra.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Snabb korrekt och lösningsorienterad service! Allt man kan begära

Respuesta de DataNova Sweden AB
Lite lång leveranstid ca. 1 mån och fraktbolaget var lite dåligt, ingen hemleverans och jag fick hämta på div. Utlämningsställen fast jag har suttit hemma och väntat i flera dagar, inget samtal från Bring trots att jag varit tillgänglig på mobilen hela tiden, SMS kom när frakten var på utlämningsstället.
Produkten är det dock inget fel på.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Jag köpte en Mammotion Luba Mini 2 från Datanova. Tyvärr fungerade roboten inte som den skulle, vilket ledde till kontakt med supporten.
Det tog ungefär en vecka innan ärendet var utrett och jag fick besked om hur det skulle lösas. Under den tiden försökte jag nå både säljare och support via telefon vid flera tillfällen, men ingen svarade någon gång. Det var den mest frustrerande delen av upplevelsen.
Kontakt via e-post fungerade, men svarstiderna varierade från några timmar upp till omkring ett dygn. Jag hade önskat snabbare återkoppling och framför allt att det gick att nå företaget via telefon.
Det positiva är att Datanova till slut tog ansvar för problemet och valde att byta ut roboten. Det uppskattar jag och det är anledningen till att jag inte ger ett lägre betyg.
Sammanfattningsvis upplever jag att kundservicen behöver bli mer tillgänglig och snabbare i sin kommunikation, men jag är nöjd med att företaget i slutändan löste problemet genom att ersätta den felaktiga produkten.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Bra produkt.trevligt bemötande.snabba mailsvar.är mycket nöjd.

Respuesta de DataNova Sweden AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.