Selvom Skagen ligger langt fra Korsør er der kort mellem de glædelige oplevelser i ganen, når først tjenerne går igang, med at servere herlighederne. Alt imens solens stråler for længst er begyndt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Her til aften gik 15 glade og mætte gæster ud fra restauranten efter en god, veltilberedt middag 3 retter, vin og kaffe - serveret på en overbevisende og positiv måde i afslappede lokaler med en go... Ver más
Oplevelsen handler for mig primært om maden, udseendet og smagen. Dernæst den service der bliver udvist, og omgivelserne. Maden var perfekt på alle måder og omtanken for mig, som gæst, var så meg... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Fransk Gourmet, gode vine, vinsmagning, Fransk mad, hygge, intimt
Información de contacto
Dinamarca
- www.dauphine.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk mad❤️
Fantastisk mad❤️
Fantastisk vin❤️
Fantastisk kok ❤️
Fantastisk tjener ❤️
Vi blev i 3 timer, det var den skønneste madoplevelse ❤️
Ville gerne give 10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SKAL PRØVES
Fantastisk menu og gode vine
Fantastisk menu og gode vine. Vi fik serveres Dauphines julemenu. det hele var rigtig lækkert, men vi må særligt fremhæve hovedretten med det lækreste and, jeg har smagt.
Lille restaurant med god stemning.
frokost på Dauphine
frokost på Dauphine, hvor jeg valgte deres frokosttilbud (2 stk smørrebrød, 1 øl/vin og en snaps, som jeg uden problem fik ændret til et glas sherry). Jeg fik en paneret fisk med sauce tatar, ikke lige de 2 første ting jeg ville sætte sammen, men det smagte fortræffeligt og den risling jeg fik hertil passede perfekt - derefter fik jeg ost med bid i, toppet op med en hybenkompot, det var så lækkert og sherryen passede igen perfekt til den smagsoplevelse det var. Det hele blev serveret af en venlig og meget smilende medarbejder, der var nærværende men aldrig påtrængende og i hyggelige omgivelser med et snert af nostalgi
Tilfreds kunde
Oplevelsen handler for mig primært om maden, udseendet og smagen.
Dernæst den service der bliver udvist, og omgivelserne.
Maden var perfekt på alle måder og omtanken for mig, som gæst, var så meget i orden.
Hyggelige lokaler, lige efter min stil.
Tak for det hele.
Det nye værtspar serverede en rigtig…
Det nye værtspar serverede en rigtig spændende 6 retters menu for os med dertil hørende vine. Der var en god stemning, og serveringen var i top.
Vi var ikke imponerede
Vi holdt julefrokost der.
Lokalerne så beskidte ud, lysene virkede ikke, stolene var ved at falde fra hinanden...maden var virkeligikke god!
Selvom Skagen ligger langt fra Korsør…
Alt imens solens stråler for længst er begyndt at varme på den anden side af jordkloden hvor der sikkert er brug for det, mættes sindet af flinke velmenende kokke, som yderst kompetent præsenterer maden.
Maden smager også godt. Ligesom.
Fantastisk mad og den bedste vin.
Her til aften gik 15 glade og mætte…
Her til aften gik 15 glade og mætte gæster ud fra restauranten efter en god, veltilberedt middag 3 retter, vin og kaffe - serveret på en overbevisende og positiv måde i afslappede lokaler med en god stemning.
Tak for endnu en god oplevelse i Århus - god mad til fornuftige penge.
TAK
HB
Ågeri
Når man betaler 425 kroner for husets vin, forventer jeg at der følger vand med. Det kostede så lige 75 kroner ekstra. Det blev vi ikke oplyst om, ej heller at det var ad libitum. Jeg synes det er ågeri...
Man bliver varm indeni !!!
Det er efterhånden ved at være mit foretrukne spisetid. I aften var der desværre lidt ventetid grundet travlhed, men ingen problem for de gode mennesker på Dauphine, det bliver der selvfølgelig taget højde for når regningen kommer. Mad i absolut verdensklasse. Super lækkert mad hele vejen igennem, og smukt parret med de helt rigtige vine. En af Aarhus’ bedste restauranter, hvad venter i på ?😃
Lækker mad og en super helhedsoplevelse
Vi var 5 mand afsted i lørdag og fik alle Carte Blanche menuen med tilhørende vine til hver ret og det var virkelig en god oplevelse. Lækre småretter med gode råvarer og et personale, der med stor entusiasme og viden fortalte om både maden og vinen. Alt i alt en super oplevelse og god værdi for pengene.
Ærgerligt
Ærgerligt at en god restaurant med god mad og vin slutter af med en ekstra regning for vand, som vi ikke havde bedt om og kun drak en flaske, men skulle betale for to. Fik at vide at man altid skulle betale for vand pr person og at det var ad libitum. I så fald skal det være anført og stå deres tilbud med vinmenu: ikke 550,-, men 575,-. Meget bedre og så kan der stå: inklusive vand ad libitum. Undrer også mig, at de spørger om man vil have kaffe, når det er inkluderet. De skulle sige: "der er inkluderet kaffe, vil I have den nu"?
For lidt!
Holdt julefrokost (4 personer) og fik 4-retters menu inkl vinmenu. Super vin, men der var AAAALLT for lidt mad. Både kvinder og mænd gik direkte videre for at få noget mættende. Synes det er totalt misforstået, at fint er lig med "for lidt". Jeg mener...måske lidt kartoffel sammen med den såkaldte hovedret (et stykke and på størrelse med en figne) kunne have gjort underværker. Og hvis jeg vil spise mig mæt i brød kan jeg jo gå på Emmerys;-) Sød og fin betjening gør det bare ikke alene, Dauphine.
Skrabet hovedret med dyr vand
Vi prøvede festuge hovedret med vin til kr. 100, d. 31.8.16.
Vi fik et meget lille stykke kød med 2 mikroskopiske majs og en lille kartoffel.
Dertil et lille glas vin. Det var egentlig ok, men da vi bestilte spurgte tjeneren
om vil ville have vand til. Det sagde vi ja til. På regningen kom der så til at
stå kr. 100,00 for en karaffel med postevand. Det synes vi var lidt frækt.
Vinen var fin, men som festuge hovedret var det alt i alt ikke så festligt.

Respuesta de Dauphine
Middelmådig luksusmad
Var to personer på Dauphine igår (onsdag d. 6. juli 2016). På hjemmesiden lød det godt med en onsdagsmiddag til 550 inkl. vin. De vine vi fik til maden var fine men maden var lidt 'kejserens nye klæder'. Det var MEGET små portioner og det meste kunne vi selv have lavet lige så godt eller bedre hjemme. Måske skulle det i stedet hedde en 'vinsmagning'. Jeg synes også det er åger at tage 50,-/person for postevand (står ingen steder at vand koster penge). Betjeningen var ok.
Serviceniveau ud over det sædvanelige.
Jeg har op til flere gange besøgt den charmerende restaurant Dauphine i Frederiksgade, Aarhus. Alle gange har været fremragende oplevelser, hvor der har god stemning i den lille og intime restaurant. Maden er frisk, simpel og med stor smag. Personalet har altid været vidende om hele menukortet og med gode vinanbefalinger dertil.
Mine bedste anbefalinger til Dauphine. En lille perle centralt i Aarhus.
Skøn oplevelse! Fantastisk stemning, inspierende mad og skøn vin!
Har spist på Dauphine to gange nu og begge gange har været rigtigt gode! Først gang fik vi champange+snacks til at starte med, 3 retter med vin hertil og tilsidst kaffe og sødt.
Anden gang gik vi all-in med champange-menuen.
Ikke en finger at sætte på nogle af oplevelserne!
Der er bestilt bord igen, til d. 21/11-2015 og vi glæder os allerede :)
Hvidvinen var ufiltreret og grumset.
Dauphine havde et vinkort med 2 hvidvine, hvoraf de anbefalede den ene.
Vinen var helt grumset og duftede og smagte dårligt. Prisen for et glas vin var da heller ikke helt billig kr. 75,00. Tjeneren oplyste ikke, at vinen var ufiltreret og grumset.
Vi fik at vide, at ingen andre, havde klaget over den grumsede, dårlige vin. Meget mærkeligt.
Vi måtte rykke for brød til vores frokosttallerken, og så kom der 6 stykker (hvidt) flytes a ca. 1 cm, hvoraf endeskiven var som en tvebak, det var helt til grin. Til osten kom der så en anden slags brød (samme tykkelse), det var helt sveden ovenpå. Dauphine kan absolut ikke anbefales.
Dejlig aften på Restaurant Dauphine, med skønne vine og fantastik mad.
Vi fik en fantastisk 6 retters menu med 7 meget afstemte vine(to vine, til den helt fantastiske oste tallerken med 13 forskellige oste på, den skal prøves!)
Aften startede med at vi blev taget i mod ved døren, en ung pige anviste os vores bord og tog sig af vores jakker.
Vi blev hurtigt egnige om at vi skulle have hele pakken, så vi startede med en meget lækker grand cry Champagne, herefter kom der sprøde majsflager med en estragon mayonaise, der blev efterfulgt af en række amus tror jeg dit kaldte det, det var før menuen startede, de havde lavede en emulsion af soya og blåmusling, næste var små gulerødder med en smørolie og rullet i en peberbacon støv, og så en lille tomat fra piemonte med C02 inden i så det virkede som om der var dansk vand inden i, en rigtigt sjov gimmick.
Så var vi igang som den store kok og tjener sagde.
Første vin var en Rose fra Var super frisk og passede perfekt til den rimmet torsk, med reje krummel, tøret tomatskind og vild brøndkarse som var fra skoven der var i kokkens baghave.
anden ret, der en fantastisk vin fra verona 50/50 på Chardonay og Durella det var helt vildt som den passede til blomkål der var som blød puré, og som rå, stegt kammusling, hasselnødder fra kokken egenhave, og brunet smør der var kun en ting med denne ret, man blev afhængige af den:)
Så kom der Foie gras vores ynglings og detkunne man også mærke at det var noget særligt for køknet på Dauphine, det er den bedste Foie Gras vi til dato har fået(og vi har fået meget).
Jeg har desvære glemt hvilken vin vi fik, men mener at det var noget Spatburgunder fra tyskland...det var også et super valg til retten der bestod af en rødbede puré, syltede rødbede rødbede sauce(de kaldte det noget andet) frossent kaffe gravad lam revet ud over retten.... som sagt det bedste foie gras nogensinde!
så skulle vi til hovederetten det var unghane med salvie, luftigkartoffel majspuré og friske majs stegt med friske kantareller fra Mols, og så tynde skiver brocoli og en sauce med confit lår. Vinen var også et super valg 100% sangivese fra Canti 2012.
Og så var det de fantastiske Oste og to skønne vine en fra lys og frisk og en Fransk udgave af portvin fra 1998.
Til dessert var der solbær fra kokkens egen have det er en skøn have han har:) masser af solbær på 5 eller 6 måder med sat fløde med vanilje hertil en meget let frisk vin fra Loir 2012.
Til kaffen er det jo nærmest en selvfølge at man skal have Dauphines hjemmelavet Baileys den er fantastisk. og så deres små søde til kaffe små flødeboller lidt sorbet og små chokolader.
og stort ros til det friske personale der er meget afslappet og nede på jorden. Det er meget skønt tak for det og tak for en fantastisk oplevelse ses snart igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.