gelijk na de order zag ik pas dat ik heel veel transportkosten moest betalen, ik heb een email gestuurd of de order gecanceld kon worden, nog steeds niets terug gehoord, daarbij komt dat we de melding... Ver más
Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Ver más
La empresa ha respondido
Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen.... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een top bedrijf! na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.
Jade 34, 9207 GL, Drachten, Estados Unidos
- 0512518205
- info@deboerdrachten.nl
- www.deboerdrachten.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Makkelijk te bestellen product en snel…
Makkelijk te bestellen product en snel geleverd. Of het goed werkt weten we nog niet, niet gebruikt

Goede webshop
Goede webshop, snelle verzending
Alleen de bezorging was slecht
Het werd door Trunkrs in de regen achtergelaten ipv onder de overkapping of carport. Ligt niet aan de Boer maar aan de pakketbezorger.

Oplossing gevonden voor Plobleem
Heeft lang geduurd tocht een oplossing gevonden. Alvast bedankt

Respuesta de Deboerdrachten
Na contact met klantendienst tot oplossing
Ja contact met klantendienst toch oplossing gekregen dank u er voor

Post NL komt niet leveren
Post NL komt niet leveren, De Boer heeft netjes verzonden. 2 x zelfs, en post NL belt niet aan. Die berekent jullie 2 x kosten en levert niet. Ik haal het op bij een post punt.

Respuesta de Deboerdrachten
dit zijn domme en gefodit zijn domme en geforceerde vragenrceerde vragen
dit zijn domme en geforceerde vragen
Prima handschoenen
Prima handschoenen. Versturen duurde beetje lang in vergelijk met anderen

Respuesta de Deboerdrachten
Betrouwbaar adres van oudsher!
Betrouwbaar adres van oudsher!
Snelle levering.

Respuesta de Deboerdrachten
Niet geleverd na 5 weken zonder een…
Niet geleverd na 5 weken zonder een reactie te geven. Na een week zelf contact gezocht en het probleem lag bij de toeleverancier was het antwoord. Na 4 weken nog geen product zelf weer contact opgenomen, probleem lag nog steeds bij de leverancier. Dus niet voor 23.00 uur besteld volgende dag geleverd. Zonder mijn eigen acties niets van hun vernomen.

Respuesta de Deboerdrachten
Maak je huiswerk Om dat je met een bezorger werkt die…
Om dat je met een bezorger werkt die 8km meter verderop het in een kastje doet en daar vraag ik niet om
Ik bestel bij een postorderbedrijf dat het THUIS wordt bezorgd

Aanrader
Eerste keer besteld maar zeer tevreden. Snelle verzending en heel goed verpakt.

Gloria gewrichts borstel Nylon
Goed materiaal geleverd

Tevreden klant
Duidelijke beschrijving snel geleverd goede producten

Altijd scherpe prijzen
Altijd scherpe prijzen, snel ontvangen..super.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, en een hele goede klantenservice.

Snel mijn bestelling ontvangen
Snel mijn bestelling ontvangen. Product in perfecte staat aangekomen. Bedankt.

Correcte levering, goede info
Correcte, snelle levering en duidelijke communicatie daarover. Goede omschrijving van het artikel. Degelijk apparaat (Stihl accu snoeizaag GTA 26).

Gewoon goed
We Waren op zoek naar een paar Grisport schoenen, zij hadden ze nog. De volgende dag hadden we ze in huis. Blij met de snelle service.