Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb onlangs een grote papegaaienkooi gekocht. Deze werd snel geleverd en is zo verschrikkelijk mooi. Mijjn papegaaien spelen en klimmen als nooit tevoren. Ook aan de telefoon werd ik zeer vri... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kattenvoer besteld en betaald waarbij op de site stond dat het op voorraad was. Echter, niets meer vernomen en zelf!na 4 dagen contact opgenomen. Wordt er als reden aangegeven dat het niet op voo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

Ruim assortiment betaalbare dierenbenodigdheden van hoge kwaliteit. Eigen import, snelle levering, lage verzendkosten, Ideal betalen, Q-shop keurmerk

2,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een konijnenhok besteld ( ik…

Ik heb een konijnenhok besteld ( ik zelf woon in Belgie ) en het is gewoon kappot toe gekomen maar ik heb wel meer dan €100 betaald, als ik hun bel geen antwoord/Voicemail, als ik hun mail krijg ik een mail terug dat de mail niet kan verzonden worden.
Ik heb het nu zelf maar proberen maken want retour is geen optie mijn konijn had/heeft heel dringend een nieuw kot nodig.

Niet aan te raden dus!

24 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als bonus extra gedonder!

Kattenvoer besteld en betaald waarbij op de site stond dat het op voorraad was.
Echter, niets meer vernomen en zelf!na 4 dagen contact opgenomen.
Wordt er als reden aangegeven dat het niet op voorraad is en wanneer wel is niet met zekerheid te zeggen.
Dus, alsnog naar de winkel en de hoofdprijs betalen.
Hier bestel ik nooit meer.

7 de enero de 2026

Service kapot product

Vorige week een hondenknuffel besteld, helaas was een van de naden al na 3 dagen stuk. Met klantenservice contact gehad en na het sturen van een foto van de kapotte naad een nieuwe knuffel aangeboden gekregen. Ondanks de andere reviews is mijn ervaring goed met dit bedrijf

5 de agosto de 2025

Dik tevreden!

Ik was huiverig vanwege de slechte reviews, maar ik ben eigenlijk super tevreden. De klantenservice reageerde binnen 20 minuten op mijn mailtje. Snel geleverd (binnen 2 werkdagen) en het konijnenhok was onbeschadigd en compleet. Binnen een half uur in elkaar gezet en het voelt super stevig. Zelfs nog netjes een briefje erbij met hoe te behandelen. Keurig en super blij mee!

3 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestel hier nooit meer!

Ik bestel hier nooit meer!
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen😡
Je moet er zelf achteraan. Je krijgt standaard mail en ook nog eens in het niet correct Nederlands. Dat ze het aan de desbetreffende afdeling zullen doorgeven. Nog steeds geen track and trace code. Echt schande!!!!

6 de agosto de 2024

Respuesta de De Huisdiersuper.nl

Goedemiddag, graag zouden wij u willen vragen contact op te nemen met de klantenservice zodat we u verder kunnen helpen

Goede K9 rugzak gekocht

Goede K9 rugzak gekocht om mooie wandeltochten te kunnen maken met onze pup. Levering verliep goed en snel!

24 de julio de 2024

Hi Nicole,

Wat fijn om te horen.
Wij wensen u veel plezier van de rugzak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not buy anything here!! Lies and incompetent company!

Do not buy anything here this company is very scammy they sell products with missing pieces and without proper instructions they even get simple shipping details completely mixed up BUYER BEWARE there are many other pet stores available you, will pay for their low prices with hours on the phone trying to fix their incompetentce. They even promised us 3 times to reimburse us but it was just lies to get us to stop calling. They look like a legitimate company but DONT BE FOOLED. You have been warned!

4 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pluim voor de klantenservice!

Een kippenhok besteld van ruim € 600. Omdat de track&trace bleef aangeven dat het pakket door de vervoerder nog opgehaald moest worden toch maar gebeld na 2 weken wachten. Na onderzoek bleek het pakket al afgeleverd te zijn. Niet bij ons en waar wel was niet bekend. Er werd door Huisdiersuper een nieuw kippenhok gestuurd en voor het ongemak kregen we een leuke korting. De korting werd keurig na 3 dagen op onze rekening gestort en het nieuwe hok is inmiddels binnen. Fijn contact ook met hun klantenservice om alles te regelen!

19 de mayo de 2024

Respuesta de De Huisdiersuper.nl

Hi Piet, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen je veel plezier met het kippenhok!

Bestelling kattenhuis.

Er was iets mis gegaan met de bestelling van het kattenhuis, maar de aardige mevrouw aan de telefoon van huisdiersuper heeft het snel opgelost en geregeld dat het de volgende dag bezorgd werd.

18 de abril de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Waardeloos als het erop aan komt

Kippenhok gekocht van bijna €400 en een jaar later is alles wat kan verroesten verroest. Lijkt me niet de bedoeling, maar helpen doen ze niet. Geen nieuw slotje te verkrijgen en een kleine compensatie is ze vreemd. Maw, ik mag het zelf uitzoeken hoe ik het hok nu sluit. Goede communicatie hebben ze nog nooit van gehoord, klanttevredenheid blijkbaar ook niet. Verbaasd me niks nu ik deze score hier zie. Had ik vooraf misschien moeten bekijken. Een les geleerd, is het allemaal toch nog iets waard geweest.

Update 18/04/24:
Beste huisdiersuper, jullie hebben nergens mee geholpen en het bestelnummer is wel degelijk aan jullie doorgegeven (bestelling via bol.com), ik zou de administratie er nog eens op naslaan.

17 de abril de 2024

Beste MSTwiggy,

Wij hebben u geprobeerd te helpen, maar zijn helaas niet tot een oplossing gekomen. U gaf aan dat u het hok al bijna 2 jaar geleden heeft gekocht, namelijk juli of augustus 2022. Daarnaast heeft u geen bestelnummer meer en kunnen wij u niet vinden in ons systeem. Toch hebben wij u geprobeerd te helpen. Helaas is dit hok inmiddels niet meer verkrijgbaar en kunnen wij ook niet aan de slotjes komen.

We vinden het dan ook erg jammer dat uw review dan ook niet een volledig beeld geeft gezien wij u zeker hebben getracht te helpen ondanks dat u geen gegevens meer had over de order en wij u niet in ons systeem terug konden vinden.

De Huisdiersuper

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Eerst informatie opgevraagd bij de klantenservice en daarna het bestelde product binnen 2 dagen in huis. Ik ga hier zeker nog eens terug.

13 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konijnen kwijt door slecht hok

Vannacht zijn de konijnen van m'n dochter ontsnapt als gevolg van de gebrekkige slappe schroefjes om met hartjes de achterwand van deze kooi te bevestigen. We zijn er kapot van. Zeer onbevredigend en treurig om je huisdieren zo te verliezen. Vervolgens negeert huisdiersuper dit.

15 de febrero de 2024

Respuesta de De Huisdiersuper.nl

Goedemiddag, wij vinden dit zeer spijtig te horen. Graag zouden wij u willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we u daar verder kunnen helpen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verwijdert slechte reviews van website

Verwijdert slechte reviews van website. Ik had een mail gestuurd in verband met opmerkingen over een konijnenhok. Aangezien ik niet geholpen ben door de klantenservice had ik mijn ervaringen in een review vermeld, maar deze werd verwijderd.

26 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen service bij defecte producten

Snelle levering, maar helaas bleek niet alles in goede staat geleverd. Meerdere keren tevergeefs proberen te bereiken. Helaas zijn ze onbereikbaar wanneer er kapotte producten worden geleverd. Beter ergens anders bestellen.

12 de enero de 2024

Niet ok

Duur pakket besteld.
In het begin reageerde de klantendienst redelijk vlot. Na lange tijd was mijn pakket nóg steeds niet geleverd, een mail naar de klantendienst bleef onbeantwoord..
Uiteindelijk zelf uitgeplozen waar mijn pakket zich bevond. Op de koop toe is er een stuk tekort in het pakket!
Ik koop nooit nog iets bij hen! Ik heb er alvast genoeg van!

10 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb dezelfde ervaring als vele…

Ik heb dezelfde ervaring als vele mensen, mijn bestelling is acht maal aangeboden zogezegd na de zoveelste bezorging ben ik twee dagen 1uur en vijftien minuten aan de voordeur gaan staan. Geen auto van DPD gezien, toch op mijn computer was het pakket geleverd op die dag en dat uur. dan stuurde DPD het terug naar de afzender en ik kreeg een bericht dat het pakket teruggekeerd was. huisdieren.nl is niet meer bereikbaar.Volgens de ander schrijver heeft het nook geen zin op het 070... te bellen. Ik heb het pakket 05222986328487 besteld en het is nu 18/12/2023. hoogstwaarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.
Roger Wils

18 de diciembre de 2023

Slechte service!

Ik heb een aantal weken terug een konijnenhok besteld, het konijnenhok werd kapot geleverd. Er is mij toegezegd dat ik 20% van het aankoopbedrag terug kon krijgen, hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord. Na meerdere keren mailen en bellen is er toegezegd dat ik het volledige aankoopbedrag terug zou krijgen. Ik heb het pakket retour gedaan, maar kreeg geen reactie meer. Uiteindelijk werd er aangegeven dat zij het pakket niet hebben ontvangen. Ik heb veel telefonisch contact gehad, iedere keer dat mij werd gezegd dat ik terug gebeld zou worden, werd dit niet gedaan, te asociaal voor worden. Wat een slechte service en de klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Ik ga in ieder geval niet meer bestellen bij dit bedrijf. Uiteindelijk heb ik na ruim 1.5 maand mijn geld ontvangen.

20 de julio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb op 10 april een hondenspeeltje…

Ik heb op 10 april een hondenspeeltje besteld en betaald , Te leveren in Nederland kostprijs 18,44
referentie:C3D11AGOBT0000011V
Bestelling:311240975
Valuta datum,11 April 2023
Ik ben gaan kijken en er staat geen enkele bestelling genoteerd .het is met de gsm besteld en daar staat mijn email-adres niet op .
Groeten Jeannine

11 de abril de 2023

Great services

My order arrived very quickly, in 2 days, but unfortunately it was broken, most likely during transport.
I sent De huisdiersuper an email. They replied fast and next day I received a new item.
Great services.

19 de enero de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.