Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zelfs een ster is te veel! had ik de reviews over JuliBrite maar gelezen voor ik 4!! setjes kocht via de mondzorgzaak.nl - wat een verlakkerij 10 dagen bleken, geen koffie, geen rode wijn en GEEN R... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Om te beginnen zijn de producten goed en is er veel en waardevolle achtergrondinformatie op de website te vinden. Aangezien ik geen internetbankieren doe en via de website geen bestelling kon doen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al een tijdje mijn tandpasta bij hun en mijn tanden zijn er , qua gevoeligheid, een pak op vooruit gegaan. Fijn gevoel bij het poetsen en een lekker smaakje. Topservice ook 👌🏽

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza

Escrito por la empresa

DeMondzorgzaak.nl - Zorgvuldig gekozen mondwaters en tandpasta's tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en cariës - 100% Tevredenheidsgarantie

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Al besteld en toch nog 20% korting

Ik gebruik al een tijd het mondwater van Oxyfresh en ik ben er zeer tevreden over. Kort geleden heb ik weer 4 flesjes besteld en nadat ik al had betaald kreeg ik een mail met het aanbod het product te kopen met 20% korting. Eén mailtje naar de klantenservice leverde een bijzonder klantvriendelijke reactie op. Ik kreeg alsnog de korting op mijn rekening gestort. Grote klasse!

27 de mayo de 2026

De klantenservice is top

De klantenservice is top. Als er iets niet goed gaat, dan zorgen ze gelijk voor een oplossing.
Jammer dat de bezorging van Post NL niet zo top is, maar daar kunnen zij niets aan doen.

20 de mayo de 2026

Topproducten

20 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede producten en fijne service

Aangezien ik geen internetbankieren doe en via de website geen bestelling kon doen belde ik de klantenservice met het verzoek een telefonische bestelling te doen.Daar reageerden ze positief op en ik werd vriendelijk en persoonlijk geholpen.
Een prima ervaring dus en een reden om dit ook door te geven aan anderen.

26 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zelfs een ster is te veel

10 dagen bleken, geen koffie, geen rode wijn en GEEN RESULTAAT!
En net als marlies op de pagina over Juli Brite een negatieve review geschreven voor op de site van de mondzorgzaak.nl maar nee, er staan nog altijd alleen maar positieve reacties (die van mij is vast nog in behandeling....)
200,- lichter maar mn tanden zijn geen tint lichter geworden! NIET KOPEN DUS en de vraag is hoe betrouwbaar is DeModnzorgzaak als je dit soort troep aanbiedt en negatieve reviews niet plaatst?

10 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service van de bovenste plank!

Wat een goede service van DeMondzorgzaak. Nadat ik mijn oplaadsnoertje van mijn monddouche kwijt was, stuurden ze mij gratis een nieuw snoertje op! Ook de monddouche van OralB die ik hier had gekocht, bevalt mij uitstekend! Chapeau!

19 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede plek on mijn Ryttpro aan te schaffen

De mondzorgzaak is een goede pek mijn tandpasta en mondwater te kopen. De beste merken qua ervaring is Rytpro. Ik had last van metaalgeur nu helemaal verholpen. Ook mondwater van Rytpro en de mondfoam is super. Ook is oxyfresh een goede tandpasta. Maar producten als Juli Brite en dentissimo tandpasta hebben niet veel voor mij gedaan. Ik blijf bij de eerste twee.

14 de mayo de 2026

Goede en snelle service!

Persoonlijke benadering. Goed geholpen waar Post NL niet netjes heeft gewerkt. Bestelling snel binnen en fijne klantenservice

13 de mayo de 2026

Twee mails GEEN reactie

Twee mail gestuurd en geen enkele reactie...

Bij één kan ik het me voorstellen doch bij twee keer...?

Verder geen op- of aanmerkingen

22 de febrero de 2026

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je review. Helaas hebben wij geen e-mails van je mogen ontvangen. Daarnaast beantwoorden we elke werkdag alle inkomende mailtjes :)

Naar welk e-mailadres heb je de mailtjes gestuurd? Zou je dat nog eens willen controleren en de mail eventueel opnieuw willen sturen?

Dan staan we natuurlijk voor je klaar om je direct te helpen :)

Ik verneem graag van je.

Het DeMondzorgZaak.nl Team 🌷

Zeer tevreden

Sowieso erg tevreden over de waterflosser. Nadat ik mijn oplaadkabel was kwijtgeraakt, heb ik contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik zonder gedoe kosteloos een nieuwe toegestuurd. Dát noem ik service, echt top!

2 de abril de 2026

Uitstekende service!

Zeer snelle levering, dinsdagavond besteld en donderdag in huis. Vragen die ik per mail heb gesteld worden per ommegaande beantwoord.
Kortom uitstekende ervaring 👍🏻

26 de marzo de 2026

Fantastische klantenservice

De levering en producten zijn altijd top! Deze keer ook contact gehad met de klantenservice vanwege een actie en dit was ook echt uitmuntend. Heel klantvriendelijk en oplossingsgericht. Ik kan dit bedrijf 100% aanraden.

20 de marzo de 2026

Meerdere keren oxyfresh gekocht

Meerdere keren oxyfresh gekocht. Bij de laatste bestelling "Tonsilfresh" mee besteld (19 euro!) wat een kwakzalver product is dat ! Geen enkele gebruiksaanwijzing of productbijlage , alleen een tekst op het flesje zo klein dat een vertaal-app er geen raad mee heeft . Of het werkt ?
Ik bedenk me wel 2 x voor de volgende keer.

17 de marzo de 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je review. Vervelend om te merken dat de tekst niet goed leesbaar was op de verpakking.

Dat is natuurlijk niet prettig.

Gelukkig hebben we wel een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing op de productpagina staan onder het kopje 'instructies'.

Link: https://www.demondzorgzaak.nl/tonsilfresh-nasal-sinus-drops

We hebben je inmiddels ook een persoonlijke mail gestuurd met extra informatie.

Zou je daar nog op willen reageren? Dat zouden we zeer op prijs stellen :)

Het DeMondzorgZaak.nl Team 🌷

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oral Icon Ultrasonische Beugel &…

Oral Icon Ultrasonische Beugel & Aligner Reiniger Dental Pod bij ze gekocht. Dit is regelrechte aliexpress troep uit China. De contactpuntjes in het deksel zijn zo klein en sluiten zo slecht aan op de contactpunten van de pod, dat je minuten bezig bent. Na 3 weken was het licht al kapot. Dit is echt waardeloze kwaliteit voor veel te veel geld.

13 de marzo de 2026

Beste Archie,

Hartelijk dank voor je review. Wat ontzettend vervelend dat de Oral Icon Ultrasonische Dental Pod het heeft begeven.

Wist je dat we een tevredenheidsgarantie hebben? :)

Als je contact met ons opneemt, staan we direct voor je klaar om je verder te helpen met het defect.

Ik verneem graag van je.

Het DeMondzorgZaak.nl Team🌷

Gewoon top

Gewoon top! Snelle levering.Snelle reacties op e-mails met vragen, vriendelijke beantwoording en geweldig meedenken.

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.