Dengulehylde Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og perfekte produkter, der hver dag sørger for sjove og indbydende madpakker til børnene. Stor anbefaling herfra!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter fik en madkasse i 3års fødselsdagsgave. Hun tabte den uheldigt og låsen gik i stykker. Google og producentens hjemmeside var ikke til meget hjælp. Selvom skaden var selvforskyldt var... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilbage i marts bestilte jeg to Monti Bento (5 rum) madkasser og vi har bare været så glade for dem. Da den ene i forrige uge uheldigvis bliver tabt i min søns vuggestuen og går i stykker, skriver jeg... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg og hurtig levering

Jeg handlede hos Den Gule Hylde, fordi de havde alt det udvalg, jeg søgte efter ifbm. madpakke ræs til skolebørn. Jeg bestilte fredag, så forventede først at få varerne tirsdag, men til min store overraskelse ankom de dagen efter! 👏🏼 Dét er bare en god oplevelse.

10 de septiembre de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for den flotte anmeldelse. Hvor er jeg glad for, at varerne kom så hurtigt frem til dig. Håber du bliver glad for det hele :)

Rigtig god oplevelse

Virkelig en god oplevelse at handle på Dengulehylde.dk

Pakken kom hurtigt efter bestilling med et fint kort ved.

Og så har de virkelig bare mange fine ting.

18 de agosto de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter med hurtig levering - Fantastisk!

Havde bestilt en potteskjuler som blev leveret dagen efter jeg havde bestilt den og lignede billedet på en prik. Hurtig levering og god service!
Jeg er så glad for den og vil helt sikkert købe flere ting herfra! :D

10 de agosto de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for din anmeldelse. Hvor dejligt at høre, at du er blevet glad for dit køb :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hjemmeside med gode produkter!

Super hjemmeside med gode produkter. Jeg er så glad for mine køb og det er mit barn heldigvis også :)
Super kundeservice med søde, venlige og imødekommende medarbejdere. Hurtig respons både via mail og telefon. MEGET behjælpelige ved fejl og/eller mangler. Hurtig levering.
Alt i alt en virkeligt god oplevelse.

15 de julio de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service langt ud over det sædvanlige!

Virkelig god købsoplevelse. Hurtig levering, fine varer til en god pris, men (i min bog) vigtigst af alt: virkelig god service!
Jeg købte nogle indsatsbakker til mine børns madkasser, som hele to gange viste sig ikke at passe (fordi jeg ikke havde målt madkasserne, så det var helt min egen fejl). Begge gange mødte jeg fantastisk service og stor villighed til at hjælpe..
Jeg handler helt sikkert her i fremtiden!

6 de junio de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og du er altid velkommen en anden gang :)

God oplevelse

Super flot indpakket, hurtig levering og fine produkter.

10 de mayo de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har været tilfreds med at handle hos os :)

Super hurtigt ekspedition

Super hurtigt ekspedition. Bestilte torsdag aften og modtog pakken lørdag formiddag.

26 de marzo de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at din pakke er kommet hurtigt frem og håber, du bliver glad for det bestilte.

Perfekt service hvergang

Perfekt service hvergang! Dengulehylde (og Jan) har altid gode råd og løsninger og alle de bedste produkter!

15 de marzo de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du kan lide at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker simpelthen at handle hos…

Jeg elsker simpelthen at handle hos dengulehylde. De har de fineste ting, og servicen er i top. Jeg får tingene altid dagen efter jeg bestiller. 10 stjerner herfra mindst.

4 de marzo de 2022

Hej Amra

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi vel nok glade for at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig glad for de to flotte…

Rigtig glad for de to flotte hængepotter, som vi fik hos dengulehylde. De er meget flotte og prisen er helt fair - og de var pakket tilstrækkeligt, så de overlevede fragten uden problemer :-)

21 de enero de 2022

Respuesta de Dengulehylde

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er glad for dine køb, og at de er kommet sikkert frem :)

Fedt

Fedt! Købte en månelampe og der var batteri i da den kom og de brugte en genbrugskasse

20 de diciembre de 2021

Hej Sofie

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os (og også at du kan se værdien i, at vi bruger genbrugskasser) :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fremragende service

Hurtig levering og fremragende service, vil bestemt handle her igen, Maks stjerner fortjent.

11 de diciembre de 2021

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for de pæne ord. Er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for hurtig levering og virkelig…

Tak for hurtig levering og virkelig flotte produkter samt en sød hilsen fra jer. Vi glæder os til at give vores datter en fin adventsgave. Glædelig december. Mvh Familien Keller/Madsen

8 de diciembre de 2021

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for jeres fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre. Håber jeres datter bliver glad for gaven og glædelig december til jer også :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er første gang jeg har handlet hos…

Det er første gang jeg har handlet hos Dengulehylde Og ikke sidste gang. Sikke en god service. Fik pakket mine varer ind så pænt, og der var en personlig hilsen med. Hvilket jeg synes er dejligt. Og hjemmesiden er fuldt med så mange fantastiske ting. 5 stjerner herfra til Dengulehylde.

11 de noviembre de 2021

Hej Charlotte

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos :)

Bedste anbefalinger😁

Min bestilling var hurtigt fremme, pakket og sendt med omhu med dejlig hilsen og bolcher.
I har nogle fine ting, jeg handler gerne igen og giver mine bedste anbefalinger her og i omgangskreds.

13 de octubre de 2021

Respuesta de Dengulehylde

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet, hurtig levering og gaveindpakning

Virker som god kvalitet! Og levering på ét døgn! Tilmed gratis indpakning og en personlig hilsen.... Jeg handler gerne her igen ☺️

6 de octubre de 2021

Hej Manja

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse og har lyst til at handle hos os igen en anden gang :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i den skønneste orden

Alt i den skønneste orden, fine vare. Super hurtig levering. God overskuelig hjemmeside.

22 de septiembre de 2021

Hej Belinda

Mange tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hurtig levering og lækre varer!

13 de agosto de 2021

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med det, du har modtaget :)

Tak for god og hurtig services

Tak for god og hurtig services
Tak også for en god samtale.
Det bliver ikke sidste gang.
Hilsen Helge.

30 de enero de 2021

Hej Helge
Tak for de pæne ord. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse hos os.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.