God service - stor tålmodighed med hjælp til at finde et bestemt produkt via hjemmesiden. Hurtigt levering
La empresa ha respondido
Jeg købte en ravhalskæde i Den lille Ravbutik i Løkken denne sommer. Desværre gik låsen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskæden til reparation i Blåvand, og li... Ver más
I sommers var jeg på ferie i Blåvand. Der stødte jeg på den lille Ravbutik. Jeg blev helt fascineret af alle deres krystaller. Ekspedienten havde en rigtig stor viden om hvor krystallerne stammer fra... Ver más
La empresa ha respondido
Der er mange flotte ravsmykker at vælge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forre... Ver más
La empresa ha respondido
Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, været et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition møder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og ægte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gør vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.
Blåvanvej 15,1, 6857, Blåvand, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nøgleringen var til en gave. Den var utrolig flot. Blev godt modtaget. Rigtig flot hjemmeside og let at finde rundt i. Det bliver ikke sidste køb hos jer. Hilsen Ruth

Respuesta de Den lille Ravbutik
Smukt lille rav smykke😀 Eneste lille minus var en knude på halskæden som jeg ikke kunne løsne op,men i øvrigt så er jeg fuldt tilfreds,ikke sidste gang jeg køber smykker fra jeres fine kollektion 😀😀😀

Respuesta de Den lille Ravbutik
Fin service i forhold til svar på spørgsmål om, hvorvidt smykkerne passede sammen. Men man skal ringe, ikke skrive. Meget fine smykker!
Vi købte nogle rigtig flotte smykker hvor der fulgte certifikat med og vi er glade for vores køb, alt i alt en rigtig god oplevelse

Respuesta de Den lille Ravbutik
Levede op til alle mine forventninger. Flot udført og fin indpakning. Hurtig levering.
god service💪🏻
10/10 fantastisk!
Intet mindre 👍🏻
Mvh
Peer Johansson
8300 Odder.

Respuesta de Den lille Ravbutik
Super flotte ravøreringe præcis som billedet viste 🤩 hurtig levering.

Respuesta de Den lille Ravbutik
Velfungerende online bestilling, enkel og tydelig angivelse af produkterme. Hurtig levering ligeledes helt i top.

Respuesta de Den lille Ravbutik
Hurtig levering og fantastisk flotte smykker 😍

Respuesta de Den lille Ravbutik
Hurtig levering og smukke smykker. Har købt smykker der fra 2 gange. Og det er ikke sidste gang jeg handler der

Respuesta de Den lille Ravbutik
Hurtig ekspedition og ekstra overraskelse i pakken 🔆⭐️