Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over deze bedrijf! Heel snelle levering van Nederland naar België en uitstekende service. Ze reageren ook zeer snel via mail om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn hun prijzen goe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling woensdagochtend 22/04/26 een order geplaatst. Volgens afspraak zou de de bestelling dan de volgende dag dus donderdag 23/04/26 afgeleverd worden. Helaas was dit niet het geval. De bestellin... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levering twee dagen, oke. Kreeg wel heel snel bericht van pakket verzonden , tracking ging na 17h00 komen. Dag erna moeten mailen om tracking te krijgen. Ook te omslachtig bij DPD om info te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De website is duidelijk en heeft de juiste info voor handen. Prijs is scherp voor de olie die ik gekocht heb, de bestelling was snel verwerkt en verzonden en als aan gegeven de volgende dag in huis. H... Ver más

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Alles dik in orde.

Prima ervaring gehad met dit bedrijf. 60 liter vat motorolie en patronen smeervet gekocht. Zeer snelle levering. 5 sterren.

16 de julio de 2025

Bestelling was er snel

Bestelling was er snel.
Goed op de hoogte gehouden.
En het product nog niet getest maar goede recensie over gelezen.

11 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed prijs voor de bestelde olie

Goed prijs voor de bestelde olie, sneller geleverd dan verwacht. Werkt perfect levering in pakketautomaat van DPD.

Deze keer was de doos echter niet helemaal dichtgeplakt, de onderzijde begon los te komen, gelukkig gebeurde dat pas bij uitladen thuis. Wanneer dit tijdens transport was gebeurt weet ik niet wat er daadwerkelijk geleverd zou zijn. Maar nu alles volgens bestelling ontvangen.

12 de julio de 2025

Gewoon goed

Duidelijke website,goeie prijs en de volgende dag al geleverd
Order 281280

10 de julio de 2025

goede klantenservice!

Bestel al langer olie en auto/motor gerelateerde smeer/schoonmaakmiddelen bij de Olieconcurrent.

DPD laat helaas nog al eens een steekje vallen.
Dit keer leek het of de doos van een brug was afgegooid, en niet alles zat er meer in.
klantenservice heeft snel de resterende spullen gestuurd en gedeeltelijk gecrediteerd.
top!

10 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goede Olie!

Goede prijzen, slechte trage levering! Jammer enkel keuze door DPD!

7 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben dankbaar dat ik deze site heb…

Ik ben dankbaar dat ik deze site heb gevonden om de olie voor mijn auto te kopen.
De prijs en de aandacht met de levering de volgende dag was fantastisch.
De prijs bij andere bedrijven was duurder en het duurde 3 dagen om te verzenden.

5 de julio de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, zeer correcte prijzen.
Enig minpunt: betaling kon niet met de Mister Cash app dus verplicht PayPal te gebruiken om alles snel rond te krijgen.

20 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

99% dat het volgende dag word geleverd…

99% dat het volgende dag word geleverd staat op de site.. donderdag besteld. Maandag thuis gebleven voor de bezorger. Niet gezien wel een niet thuis melding en op vrijdag krijg ik een melding dat het naar een dpd punt is gebracht en als ik het niet vandaag haal word het terug gestuurd.

Lang verhaal kort. Kan je beter bij bol . Com bestellen. Wat een hoofdpijn

20 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betrouwbaarheid

Op de site aangegeven vandaag besteld binnen 24 uur in huis. Afgelopen vrijdag besteld. Verwachte maandag of dinsdag een pakket of op zijn minst een melding.
Nu is het donderdag en is het pakket pas verzonden. En ik wachten tot ik verder kan met mijn klus, waardeloos! Naar mijn mening geen betrouwbare belofte dus!

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie, snelle levering, prima zo!

Er was wat onduidelijkheid over een oliefilter, maar heel snel een email terug met goede informatie. Na bestelling, zeer snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden!

Bestelling: #278169

6 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.