designersmarket online Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeoplevelsen er forfærdelig. Jeg kommer aldrig til at handle der igen. Meget uhøfligt personale i Rødovre centeret. Grove overfor kunder, men virker også som om der er meget dårlig stemning mel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeservice er under al kritik: Der bliver ikke svaret på dine mails, f.eks. ville jeg annullere min ordre, men alligevel blev min ordre sendt afsted? Ligeledes når man så prøver at komme i kontak... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har flere gange i forbindelse med fødselsdagen forsøgt at placerer en ordre, men uden helt til at kunne komme til betaling... Hvis man ikke kan få lov at betale og bestille en vare, hvad er så... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik tilsendt en anden størrelse end den jeg havde bestilt. Jeg retter henvendelse, og rykker for svar 6 dage efter. Sender pakken retur og rykker for bekræftelse og mine penge 8 dage efter. Der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Køb dit modetøj online på designersmarket. Vi har modetøj fra Kaffe, Cream, Gestuz, Denim Hunter, Fransa, b-young, Karen by Simonsen med flere. Fragten er gratis og vi har selvfølgelig dag til dag levering. Denne Trustpilot profil er kun vedr online shoppe.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service

Jeg skulle returnere og kunne gøre det i en fysisk butik i stedet for at gå på posthuset og betale for fragt. Fik pengene tilbage med det samme. Det, synes jeg, er super fin service!

15 de febrero de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God behandling

God og venlig behandling- hurtig levering.. mangler dog en mail eller anden Bekræftigelse på modtaget returvare?
Vh Tina.

11 de febrero de 2015

Skuffende oplevelse

Jeg bestilte min vare og fik en ordrebekræftelse, pengene blev trukket, men varen kom ikke.
Da jeg ringede for at høre hvor min vare blev af, var ordren ikke blevet afsendt, og nu var der ikke flere tilbage. Total dårlig lagerstyring.

31 de enero de 2015
Logotipo de designersmarket online

Respuesta de designersmarket online

Hej Helle

Tak for din anmeldelse!

Jeg beklager din meget uheldige oplevelse med dit køb på vores shop.
Vi kan desværre kom ud for at enkelte varer kan være udsolgt i den bestilte størrelse. Hvad der lige er sket i dit tilfælde må jeg desværre være dig svar skyldig på.

Jeg håber at se dig en anden god gang i shoppen!

Med venlig hilsen

Michelle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering

Nederdelen levede op til forventningerne. Foto var i overensstemmelse med virkeligheden.
Vil helt sikkert handle på siden igen.

31 de enero de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilt vare var udsolgt!

Bestilte et par bukser og betalte for dem med mastercard. Men efter en uge fik jeg en mail om at varen var udsolgt og jeg fik refunderet mine penge. Rigtig dårligt at det overhovedet var muligt at købe en udsolgt vare og at der gik så lang tid før man reagerede på at varen var udsolgt. :-(

26 de enero de 2015
Logotipo de designersmarket online

Respuesta de designersmarket online

Hej Charlotte

Tak for din anmeldelse!

Vi kan desværre komme ud for at enkelte varer kan være udsolgte og vi bestræber os på at kontakte vores kunder hurtigst muligt således at de har mulighed for at finde varen en andet sted.

Jeg håber at se dig igen på vores shop!

Med venlig hilsen

Michelle

Fik aldrig min bluse

Efter en uge kunne jeg ikke forstå hvorfor min bluse ikke kom. Ringede derfor for at høre. Desværre viste det sig at det var en fejl der havde ikke været en str M som jeg havde bestilt. Syntes godt de kunne have givet en tilbagemelding .....så varer nok lidt inden jeg handler der igen :(

12 de enero de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.