Design for Pets Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog en sele i forkert størrelse, men kun lidt over en halv time efter jeg sendte mail til dem om det, var den korrekte sele allerede på vej til mig. Rigtig god kundeservice.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har kjøpt en hundeseng og opplever at vi har fått raske svar på våre spørsmål. Vi måtte betale toll, som var mer enn 70 % av kjøpesummen..., men det kan jo ikke dere i Danmark noe for..... Servicen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da vi lige har fået kat lidt hurtigere end vi havde forventet og stod akut og manglede et transportbur m.m. fik vi lov at komme forbi deres lager med meget kort varsel og hente forskellige katteting,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil helt sikkert anbefale Jer, og selvfølgelig kigge forbi siden næste gang vi skal have nogle lækkerier til vores kat. Det har simpelthen været en ren fornøjelse! Alle firmaer burde behandle sin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

designforpets.dk er en netbutik med eksklusivt tilbehør til hunde og katte. Vi har fokus på høj kvalitet og lækkert design. Den gennemgående stil i Design for Pets’ produkter er rene linjer, enkelhed og et strejf af humor. Under udvælgelsen af produkterne er der taget hensyn til både design, kvalitet og anvendelighed, og vi har været vidt omkring for at finde produkter, som opfylder disse krav. Vores produkter kommer fra førende leverandører i Europa. Vi fører bl.a. et bredt udvalg af tilbehør til kæledyr fra Bobby, Wouapy, Puppia og United Pets.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god kvalitet til en god pris

Jeg er meget glad for de produkter, jeg har bestilt.
De lever op til de kvalitetskrav jeg har, og prisen var meget fornuftig.
Jeg er også overrasket, over så hurtigt at ordren var fremme.

10 de septiembre de 2013

Super

Hurtig levering lækre varer og lille gave med hver gang. Lækre liberty hundesnor til vores nye hvalp.

31 de agosto de 2013

helt i top

bestilte drink better vandskål. Den ankom dagen efter, så det kunne jo ikke være bedre og produktet er også super :)

2 de julio de 2013

En super webshop!

Shoppen har varer, man ikke finder andre steder, og der er en super god service. Sitet er overskueligt og rummer udførlige beskrivelser af samtlige varer. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Design for Pets!

1 de junio de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik hurtigt med levering. Super.

Jeg fik en super behandling. Og nem overskuelig hjemmeside. Og kvalitets varer får man også til billige penge, da det i forvejen er dyrt at få en hund er det super man kan købe tilbehør til sit dyr for næsten ingen penge. Tak for det.

6 de mayo de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.