Design Kranen Shop Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We bought a faucet for the bathroom that broke after only 3 years. We tried to contact the customer service, but after 2 weeks and several reminders we still haven’t heard back from them. Very disappo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In mei 23 de kranen besteld en ontvangen. Meteen gevraagd of de garantie pas in oktober kon ingaan als de aannemer aan de slag zou gaan. Dat bleek ook nodig, ruilen was mogelijk en verkeerd geleverde... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Via internet hier uitgekomen omdat de keukenkraan precies was wat we zochten tegen een goede prijs. Bestelling verliep vlot. Na het monteren bleek de kraan misschien iets te goedkoop. Kostte extra wer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren geïnstalleerd en staat er prachtig bij. Zou eigenlijk 2 vulringen bij moeten zitten van ca 30mm zo dat je de kraan makkelijk gemonteerd kan worden (bouten aandraaien). Het aanrechtblad is al... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor para baños

Escrito por la empresa

Als eerste echte Kranen specialist zijn wij in 2006 gestart met een eigen webshop. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de grootste kranen leverancier van de Benelux. Wij bieden enkel Europese A-merken kwaliteit kranen aan tegen zeer scherpe prijzen. Door onze eigen fysieke voorraad Europese kwaliteitskranen kunnen wij u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag leveren. Wij zijn gespecialiseerd in keukenkranen van Franke, Grohe, PB, Lorreine, Reginox, Blanco en nog veel meer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

kraan

De kraan, die ik bestelde, was precies wat ik wilde. Snelle levering en prima verpakt.

25 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen correcte opvolging

geen correcte opvolging
alles werd simpel af ge ketst

Ze zeggen hier onder wel dat ze niets van mij hebben ge hoort wat ook niet klopt want die gesprekken zijn er duidelijk wel geweest. Ik heb achteraf de zelfde kraan moetenbestellen om uiteindelijk de juiste kleur te bekomen. Zeer jammer.

5 de enero de 2024
Logotipo de Design Kranen Shop

Respuesta de Design Kranen Shop

Geachte heer De Herdt,

Hartelijk dank voor uw review op Trustpilot. Na het zorgvuldig doorlezen van uw feedback en het bekijken van uw bestelgeschiedenis, merken we op dat u reserveonderdelen heeft besteld voor uw installatie. U heeft specifiek RVS rozetten van de Mix and Match FLOW-serie bij ons aangeschaft.

Wij zijn enigszins verward door uw opmerking over de opvolging van uw bestelling, aangezien we uit onze gegevens kunnen opmaken dat uw bestelling volgens de geplande tijd verzonden en afgehandeld is. Bovendien is er geen verdere communicatie van uw kant ontvangen die wijst op een probleem met de geleverde onderdelen of met de service die u van ons heeft ontvangen.

Het teleurstelt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus en streven ernaar om eventuele problemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Mocht er een misverstand zijn of mocht u ontevreden zijn over de geleverde onderdelen of de manier waarop uw bestelling is afgehandeld, dan horen wij dit graag van u. Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij staan klaar om eventuele onduidelijkheden te verhelderen of problemen naar tevredenheid op te lossen.

Zou u alstublieft contact met ons op kunnen nemen zodat we uw specifieke zorgen kunnen bespreken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken? We waarderen uw feedback, aangezien het ons helpt om onze service te verbeteren en we hopen op de mogelijkheid om uw vertrouwen in onze webshop te herstellen.

Design Kranen Shop

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering prima

Levering prima , maar pug niet de juiste maat
Gebeld met Design kranen , antwoord deze plug halen we uit onze collectie. Zoek op het net naar andere leverancier, niets over terug sturen of geld terug krijgen eigenlijk zoek het maar uit telefoon verbinding was al weg voor dat ik nog iets kon vragen . MEVG K.J.Jongejans

22 de enero de 2024
Logotipo de Design Kranen Shop

Respuesta de Design Kranen Shop

Beste Klaas Jongejans,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring met onze levering. We zijn blij te horen dat de levering naar wens was, maar betreuren het dat het product niet voldeed aan uw verwachtingen.

We bevestigen dat we inderdaad stoppen met het verkopen van het merk waarnaar u refereert. Dit betekent helaas dat we u niet verder kunnen helpen met een vervangend product of een specifieke maat plug uit deze collectie. Gezien deze situatie, adviseren wij u om direct contact op te nemen met de fabrikant voor een passende oplossing.

Wat betreft de spoelbak die u vermeldt, willen we aangeven dat deze niet bij ons is besteld. Dit beperkt helaas onze mogelijkheden om ondersteuning te bieden bij producten die niet via ons bedrijf zijn aangeschaft.

We bieden onze excuses aan voor de manier waarop uw telefoongesprek is afgehandeld. Het is nooit onze intentie om klanten met onbeantwoorde vragen achter te laten. Uw feedback is belangrijk en we zullen deze gebruiken om onze klantenservice te verbeteren.

Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen waar mogelijk, ondanks de beperkingen in dit specifieke geval.

DesignKranenShop

8 consejos para escribir buenas reseñas.