Bij een bestelling ontbraken drie boeken. De Slegte heeft contact opgenomen met bpost, helaas zonder resultaat. Daarom betaalt de Slegte de boeken terug. Dat noem ik service! Luk Hermans
La empresa ha respondido
Bij inkoop kwam ik met enkele dozen en er werd onverschillig, niet serieus naar gekeken...ik moest boeken in dozen laten en er werd achteloos naar gekeken en de uitgekozen boeken uiteindelijk nog afge... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn bestelling werd naar een door mij aangegeven afhaalpunt verzonden, maar van DHL ontving ik maar geen afhaalcode. De bestelling werd opnieuw naar hetzelfde DHL afhaalpunt verzonden, maar weer geen... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik had een boek bij hen besteld, maar heb het nooit ontvangen. De koerier vertelde me dat het pakket was teruggestuurd naar de afzender. Ik heb de winkel gevraagd het opnieuw te versturen, omdat ik het boek echt graag wilde hebben. Na een paar weken vond ik het te lang duren, dus heb ik de aankoop geannuleerd en de winkel om een terugbetaling gevraagd. De winkel heeft niet eens gereageerd.

Respuesta de De Slegte
Boek besteld met vermelding goede staat.
Onjuist in mijn optiek omdat de cover van het album is gedeukt en beschadigingen heeft.
Derhalve is de prijs te duur.
Redelijke staat is eerder van kracht.
Eenmalige aktie geweest om hier te bestellen.
VEEL te duur voor wat het is. De kwaliteit van hun boeken laat veel te wensen over en hun boeken zijn niet erg hygienisch. Hun hele winkel is zacht gezegd onhygienisch en wanorderlijk. Je moet echt wel uren zoeken tussen waardeloos oud papier dat niemand nodig heeft en waarvan ze nog geld trachten te maken voordat je iets vindt dat eigenlijk niets meer voorstelt.

Respuesta de De Slegte
Reeds verschillende keren boeken besteld bij De Slechte, zowel nieuwe als tweedehands.
Alles steeds correct gefactureerd, verpakt en geleverd.
Met dank.

Respuesta de De Slegte
Op 5 augustus een boek besteld en betaald. De verwachte leverdatum zou zijn op 13 augustus. Helaas nu, op 3 september nog niks ontvangen. Wat het ergste is, is dat ik inmiddels 3 x een mail heb gestuurd met de vraag waar mijn boek blijft, ik krijg hier geen antwoord op. De nieuwsbrief ontvang ik nog wel, onduidelijk waarom. Boek is besteld op naam van Willemse, mogelijk kunt u deze mail wel zien

Respuesta de De Slegte
Tweedehands boek gekocht op DeSlegte.com: in goede staat, redelijke prijs, snel verzonden, en erg goed ingepakt. Top!

Respuesta de De Slegte
Krijg na een week te horen dat het boek wat ik heb besteld niet voorradig is. Heb dus een week geleden via Ideal betaald en krijg "binnen twee weken" mijn geld terug, terwijl ik het boek inmiddels elders heb gekocht. Slecht met ch
N.a.v. deze reactie;
En dan moet ik nog eens 2 weken wachten op mijn geld? Ik koop het boek bij De Slegte en van wie u het vervolgens afneemt hoort mijn probleem niet te zijn. Het geld staat al een week op UW rekening.
En ook de terugbetaling is tot op heden niet gelukt! Wel knap dat de betaling wel per omgaande mogelijk is!
5 augustus: Nog steeds geen terugbetaling

Respuesta de De Slegte
Super tevreden! Tweedehands boek besteld waarbij de conditie goed zou zijn. Ontvangen boek is als nieuw! Ondanks decembermaand en kerstdrukte bestelling binnen 7 dagen ontvangen uit Antwerpen. Netjes verpakt! Was wat huiverig vanwege de negatieve recensies maar ik ben blij!
Ik contacteerde de Slegte in Mechelen voor eventuele verkoop van de boeken van mijn vader die overleden is. Ik stuurde een aantal foto's en ik kreeg antwoord waarin men om meer info vroeg. Die heb ik dan gegeven met ook nog een heleboel foto's erbij.
Deze foto's werden volgens mij helemaal niet bekeken en ik heb ook gewoon geen antwoord meer gekregen. Heel onbeleefd en niet klantvriendelijk...
Een boek besteld die via Cycloon bezorgd zou worden. Als ik had geweten dat dit niet door Cycloon, maar door DHL zou gebeuren, dan had ik hier nooit besteld.
Het pakket is tijdens de verzending geopend en daarna bezorgd.
Gelukkig lijkt er geen schade aan het boek te zijn, maar ik bestel hier niet weer zolang ze DHL gebruiken voor bezorging.
Een boek besteld, na 1 week maar eens gevraagd wanneer ik deze zou ontvangen. Het was niet meer voorradig (volgens website wel) binnen de 2 weken zou het geld teruggestort worden. Helaas na verschillende mails nog niets terug ontvangen. Dit kan toch wel beter afgehandeld worden zou ik zeggen.
Boekbeschrijving van 1 van de 2dehandsboeken die ik bestelde was toch niet accuraat - minder dan ik verwachtte. Conditie werd als "goed" omschreven maar er is een plooi in de kaft. Dan zou het maximum oordeel toch "gebruikt" mogen zijn? Het andere boek was wel ok. Beide boeken werden ook snel geleverd.
Ik was opzoek naar managementboeken over interne communicatie. De baliemedewerker in de sous-terrain was zeer kortaf en ongeïnteresseerd. Het was alsof hij mij liever kwijt dan rijk was.
Dit is erg jammer, omdat ik altijd een goede klant ben van de Slegte. Ik zal nooit meer naar de winkel in Antwerpen komen.
Boek besteld voor een fotografie studie opdracht. Zou met maximaal 5 dagen bezorgd worden. Na twee weken nog niet binnen, gebeld en men zou contact met vervoerder opnemen. Daarna weer stil. Omdat mijn opdracht op een bepaalde tijd klaar moest zijn weer gebeld en aangegeven dat ik het niet meer nodig had. Omdat men niets had gehoord, gebeurde er weer niets. Ik zou mijn geld terug krijgen. Dat is inmiddels gebeurd maar boek werd alsnog na ruim 4 weken bezorgd en kan ik weer terugsturen. Jammer dat de klantenservice niet doorpakt.
Duurde heel erg lang voordat het boek opgestuurd werd, kreeg om half 12 snachts bericht dat het de volgende ochtend bezorgd zou worden, dus ik was niet thuis jammer genoeg. Toen opgehaald bij servicepunt dhl,er was een nieuw boek bij en dat was behoorlijk beschadigd. De afhandeling hiervan duurd ook eeuwig, ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Al bijna een maand bezig met dit gedoe. Er zijn wel betere tweedehands boekwinkels, helft vd prijs en goede service. Boek vorige week besteld, meteen bezorgd, zoals het hoort. Voor mij geen Slegte meer, was oprisping vanuit verleden. Vergane glorie.
Boek besteld en kreeg geen bevestiging over wanneer die geleverd ging worden. Na meerdere keren te hebben gebeld kreeg ik uiteindelijk te horen dat het boek niet op voorraad was (lijkt mij dat je dat al eerder weet)
SLECHTE SERVICE
Ik bestelde een boek via de webshop De Slegte met de conditie ' goed '.
Ik kreeg een boek dat smoezelig was, vlekken, gekreukte bladzijdes. Qua conditie was de omschrijving ' gebruikt ' meer op zijn plaats geweest. Ik wil graag eerlijke informatie over de conditie van een boek dus een bestelling via de webshop van De Slegte is voor mij een eenmalige actie geweest.
Leveringen correct en op tijd geleverd. Verzorgde verpakking. Zowel voor nieuwe maar ook voor 2e hands boeken een aanrader.
Op 6 januari 2022 een boek besteld. De verwachte levertijd was 4-5 weken. Na weken heb ik per mail gevraagd of het nog zal komen. DeSlegte antwoordde dat het waarschijnlijk niet geleverd kan worden en stelde voor het betaalde bedrag terug te storten. Het is inmiddels een maand geleden en ik heb mijn geld nog steeds niet terug en ze reageren ook niet meer op de mails. Mij zie je nooit meer bij DeSlegte iets bestellen. Meer mensen hadden hier al iets over geschreven en het is allemaal waar. DeSlegte online is waardeloos. Bedrijf zou niet mogen bestaan.
Snelle verzending, goed ingepakt en mooi boek.