Har brugt Ani Cura City syd igennem en del år til flere kæledyr. Vi har altid mødt god service i vores kontakt med dem. Senest skulle jeg forny en recept på et middel brugt over flere år, men fik vejl... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
AniCura Dyrehospitalet City Syd og især Morten og hans team, der operede vores hund for noget tid siden, for noget der ikke var set før (en livmor med cyster på 11.5 kg) fortjener kæmpe ros. Morten va... Ver más
5 - Meget imødekommende Pludseligt, ud af det blå, kunne min hund ikke rejse aig. Jeg kontaktede en anden dyrlæge, men det havde de slet ikke tid til. Så ringede jeg til Anicura city syd, og fik bes... Ver más
Ingen tvivl, Danmarks bedste! Når man valfarter fra Fyn, ja helt fra Bornholm, så må der være noget om snakken.. Meget dygtige og kompetente dyrlæger, meget menneskelige, omsorgsfuld i de dårlige... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dyrehospital for familiedyr.
Información de contacto
Vandmanden 10D, 9200, Aalborg SV, Dinamarca
- kontaktcitysyd@anicura.dk
- www.dhcitysyd.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
perfekt
tak for altid god og proffesionel hjælp og service
til min hund nova og til min dyrehandel
mvh kim, carstens dyrehandel aalborg
Ingen respekt eller empati for dyr!
Jeg har tre gange været med mine dyr på dette dyrehospital, og alle tre gange har det været modbydeligt og grænseoverskridende.
Første gang aflivede de mit Hamster ude i baglokalet uden at fortælle mig om det før det var sket.
Anden gang sværgede de at de havde ordnet mit Marsvins tænder, men da vi senere tog til anden dyrlæge kunne de se, at der aldrig var gjort det mindste i den forbindelse - hvilket resulterede i at Marsvinet efterfølgende døde pga det ikke havde fået mad ned pga tænderne.
Tredje gang var de villige til at risikere min Kanins liv.
Dette sted er Dødens Hus - tag aldrig dérhen!
Perfekt, professionelt sted !!
Perfekt, professionelt sted.
Brugt gennem mange år.
Føler kun fuld tryghed for min hunde her !!
Mine hunde har altid været glade for at komme til dyrelæge. De behandles med empati og respekt.
Fra min familie og omgangskreds vises kun stor respekt for stedet.
Ingen empati / fabrik
Har sendt denne mail d 21 oktober og jeg har stadig ikke hørt noget. Det er ikke ok 😡 Kunne da i det mindste ringe og beklage hændelsen. Bemærk at jeg ikke i mailen har skrevet noget om prisen. Den var ellers høj nok trods fejl diagnose.
Hej Morten
Jeg skriver til dig, for at ytre min utilfredshed, af forløbet med Arthurs sygdom og død. Som du ved, kom vi til jer med Arthur d. 21/9 fordi han ikke havde det godt. Din diagnose var reflux af mavesyre, og vi fik piller med til 10 dg. Arthur fik det dårligere, og d. 25/9 ringer jeg til dig, og siger at han har det meget dårligere, og han ikke vil spise. Du siger sådan er det reflux. Der undre jeg mig over at man ikke lige siger, så kom med ham så kigger vi lige en ekstra gang. Da jeg ikke er den prof , bliver jeg nødt til at stole på dig, og vente til kuren er færdig d. 1/10. Det når jeg ikke. Den 30/9 ligger Arthur på stuegulvet, og jeg hører han nyser, der ser jeg at blodet står ud af hans næse. Jeg ringer på vagt tlf. Og får fat i Bo. Han siger først at jeg skal holde frosne ærter på hans næse, men jeg insisterede på at han skulle se på ham. Da vi kommer til klinikken, starter Arthur med at kaste blod op ude på græsset. Da vi kommer indenfor kaster han blod op igen. Bo undersøger ham, og han bliver scannet. Han har en knude i maven, og så meget blod i bughulen, at det er svært at finde blodåre i hans ben da han skal aflives. Vi må tage afsked med vores dejlige dreng, der ikke kan mere. Der er det så jeg ikke forstår, hvorfor du ikke sagde vi skulle komme med ham d. 25/9, da jeg ringede og sagde ham var blevet meget dårligere. Det kunne måske have sparet Arthur, for 5 dg med smerter. Og sparet os for den grimme oplevelse, at se blodet stå ud af næsen på vores elskede hund. Forstår simpelthen ikke du i det mindste ikke har ringet, og beklaget at din diagnose tydeligvis ikke var rigtig.
Ann Mette Svendsen
sætter aldrig mine ben der igen.
Jeg bestilte tid til negleklip til mine hunde. Jeg klipper dem selv jævnligt, men engang i mellem kommer de til dyrlæge, for at få dem klippet ordenligt ned.
da vi ankom tog de min hund med ind, og bad mig vente i receptionen imens. Jeg synes det var lidt mærkeligt, men lagde ikke mere i det. Efter endt klip kører vi hjem igen.
da jeg efterfølgende vil klippe hundens negle igen, for hun fuldstændig angstanfald og hyler og tuder, hiver efter vejret og ryster over hele kroppen. Noget hun aldrig har gjort før, når hun skulle have klippet negle.
da jeg ikke fik lov til at komme med ind, ved jeg desværre ikke hvilke metoder de her brugt på hende, men en ting er sikkert. Jeg kunne aldrig drømme om at sætte mine fødder der igen.
vildt god og professionel service
Jeg kan klart anbefale Dyrelægerne city syd...
Jeg var inde og få tjekket nogen slanger, og en af dem var en særdeles aggressiv art som man holder fingrene fra, men det afskrækker bestemt ikke Bo, så inden jeg fik taget mine bidesikre handsker på stod han med den i hånden....
Hver gang jeg har været der med nogen af mine dyr, er jeg kun blevet mødt med en meget seriøs og professionel attitude med hensyn til dyrene, og et smil på læberne til os der ejer dyrene :-)
Jeg syntes at det varmer lidt om hjertet at se sine syge dyr blive behandlet så godt som de gør det her
Man føler sig altid velkommen :)
Vi er super glade for jer, man føler sig altid velkommen og man er altid sikker på sit kæledyr er i gode hænder
Altid fremragende service!
Jeg er altid 110% tryg ved at efterlade mine dyr i hænderne på, hvad jeg betragter som Danmarks dygtigste dyrlæger og veterinærsygeplejersker!
De behandler ens kæledyr med yderste respekt uanset hvilken type dyr, man kommer med.
Hos DH City Syd bliver man mødt af et smil, venlighed, hjælpsomhed og forståelse.
Der er ingen anden dyrlæge, jeg anbefaler!
Det bedste til mine kære firbenede
Jeg er ovenud tilfreds med Dyrehospitalet City Syd - og jeg kører gerne langt for at bringe mine dyr til disse yderst kompetente dyrlæger. Man har altid en følelse af, at både veterinærsygeplejersker og dyrlæger oprigtigt interesserer sig for dit dyr. Oplever endda, at der bliver spurgt til de dyr, som tidligere har været i behandling, men som ikke lige er med til den aktuelle konsultation.
Man har altid fornemmelse af, at der er tid til snak og spørgsmål, hvilket giver en rigtig god helhedsoplevelse.
Og så vil jeg gerne fremhæve en dyrlæge (selvom de alle er dygtige) - Thomas der ikke bare gav op, da vores kat kom med et dårligt øje, og det lykkedes ham faktisk at redde kattens øje, selvom det var en lang proces.
1000000................................. mijav og vuf vuf...for de sødeste dyrlæger og personale
Har nu kendt jer alle i mange år med besøg med både hund og katte....man mødes altid med smil og venlighed fra alle jer skønne folk
ved henvendelse på telefon ja så får man altid en god snak om hvad der er bedst for den lille mis eller ens hund.................ingen stress eller afvisning hvis man spørger om ens kære hund eller kat
Glæder mig hver gang til at besøge jer
Mange hunde hilsner Jane.....og misserne og hunde......................))))))))))))))))))
Faglig kompetente, Imødekommende og super service
Er kommet derude med begge vores hunde. Har fra dag 1 følt os meget velkomne :-) God faglig kompetence, uanset hvem af dyrlægerne man er inde hos. (Dog lige en særlig tak til Thomas, Bo og særligt Hanne, som har været yderst hjælpsomme og kompetente i et længerevarende behandlingsforløb med hårsækmider) Altid en "varm" velkomst, af både os 2 benede og de 4 benede. (har oplevet det modsatte et andet sted) Er ALDRIG blevet dårligt behandlet derude. Alle, uden undtagelse, er altid venlige, forstående og parate til at hjælpe. Selv i svære stunder oplever man en indlevelsesevne ud over det forventlige!
Kan kun give de bedste anbefalinger :-)
God betjening - professionelle arbejdere
Fik en god og professionel medarbejdere at snakke med. De var til at snakke med. Og dyrlægen ringede med svar.
Generelt ok - dog med undtagelser!
Generelt har vi været tilfreds med vores besøg og den service der er ydet, hvor der er udvist interesse og forståelse for det dyr og problem man kommer med. Dog er vi på det seneste blevet lidt skuffet over, at vi som kunder hos dem i flere år, ikke kan få lidt afslag i prisen, som jo ikke er af de mindste, når vi over 4-5 gange kommer med det samme syge dyr med samme problem hver gang og de ikke kan finde ud af hvad problemet er. Den oplevelse synes vi desværre har givet lidt ridser i lakken, men indtil da, har vi været rigtig godt tilfreds. Der er bestemt de dyrlæger i praksissen man hellere vil ind til end andre, men en speciel STOR tilfredshed med dyrlæge Bo Andersen!
Dyrlæger med hjertet på det rigtige sted ....
Det bedste team af dyrlæger jeg personligt har kendskab til, så hvis man ønsker en objektiv og dybdegående undersøgelse af sin hund, samt gundig opfølgning med personlig orientering, på et forståeligt sprog - er det dette team man skal søge hjælp hos.
God og faglige ekspertice.
God og faglige service, samt personalet er i stand til at vise følelser over for de dyr som kommer ind og skal behandles. Er for glad at kommer på dyrehospitalet , og det er min hund også. (godt med godbidder) ;-)
Super sted
Vi kan varmt anbefale Dyrehospitalet City Syd, der findes virkelig dygtige og rare dyrlæger og deres andet personale. Vi har altid fået en super behandling, når vi er kommet med de hunde vi har haft og har i vores liv.
Vi fulgte simpelthen med da klinikken flyttede fra Hobrovej til City Syd, vi kunne slet ikke forestille os at anvende et andet dyrehospital
Dyrehospitalet City Syd
Vi er kommet her meget med vores ildere, siden vi flyttede til byen for et års tid siden.
De er altid meget søde og nemme at snakke med omkring dyrene, og jeg føler vi har fået en god behandling hver gang. De ved meget, og hvis der er noget de er i tvivl om, så undersøger de det i stedet for at gætte sig frem.
Jeg synes at prisen er rimlig i forhold til niveauet i Aalborg, de er ikke de dyreste.
Hvis man skal nævne et minus, så er det at der tit, især om eftermiddagen, må påregnes lidt ventetid. Der er tit mange mennesker derude, sikkert fordi andre også har fundet ud af at det altså er et rigtigt godt sted. Men det skal selvfølgelig ikke forståes sådan at man skal vente med akut syge dyr.
La experiencia Trustpilot