Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grootste fout gemaakt om over te stappen naar Ditzo. Zoals velen hier ook melden ze zijn heel moeillijk bereikbaar Wachttijden via telefoon 1 uur !!! Reacties op WhatsApp blijven uit ! Zit nu al ruim... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schandalig bedrijf. Doet niks voor je, zelfs een rekening naar je laten opsturen is teveel gevraagd. Vergoeding voor nicotine pleisters? Nee hoor, gewoon afgewezen. Apotheek zegt "Voorschieten... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice geeft onjuiste informatie. Drie keer gebeld naast overige contact dat zeer traag is. Drie keer ongeveer een half uur moeten wachten. Uiteindelijk kost dit ons duizenden euro's door onju... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben al vanaf december bezig met dingen proberen aan te passen wat makkelijk moet kunnen. Zelfs mijn oude verzekering SALLAND heeft meer moeite gedaan hiervoor dan Ditzo. Krijg elke keer mensen aan te... Ver más

Información sobre la empresa

1. Aseguradora
  2. Agencia de seguros de automóviles
  3. Agencia de seguros médicos
  4. Seguros de responsabilidad civil
  5. Seguros de investigación fiscal
  6. Seguros de viaje

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fatsoenlijke autoverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering en inboedelverzekering bij Ditzo. Direct online afsluiten!

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Slecht bedrijf0

Was 6 jaar verzekerd met .in auto. Auto ging kapot, en had binnen een week een andere auto die ik wilde verzekeren. Ineens kon die niet verzekerd worden. Heel vreemd, en zwaar irritant van Ditzo. Al sie jaren premie opstrijken, en dam zoiets. Had daar ook een inboedelverzekering die ik gelijk stop gezet heb. Echt waardeloos, dus niet verzekeren daar.

13 de octubre de 2022

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat het zo is gegaan.

Graag kijk ik met je mee. Is het mogelijk een mail te sturen naar klantenservice@ditzo.nl over je situatie? Ditzo is doordeweeks ook tussen 8:30 - 17:30 telefonisch bereikbaar op 0306997930.

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Groetjes,

Gi-gi namens Ditzo

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een zeer slechte klachtenafhandeling en geen uitbetaling wat zij wel hadden toegezegd

Een zeer slechte klachtenafhandeling en klanten service. Als gevolg van misleiding over te vergoeden kosten van een aanvullende verzekering ben ik naar het SKGZ (geschillencommissie verzekeringen) gegaan. Zij stelden mij in het gelijk en Ditzo beloofde het bedrag alsnog te vergoeden. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en het bedrag is nog altijd niet op de rekening gestort. Bij een tweede betalingsherinnering van de SKGZ beloofde zij beterschap, maar betaling blijft uit. Ik heb meerdere telefoontjes gepleegd naar klantenservice. Ook heb ik meerdere mails gestuurd naar de klachtenafdeling, maar daar wordt niet op gereageerd. Zo'n klantonvriendelijkheid heb ik nog niet eerder meegemaakt.

4 de octubre de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Nico, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We gaan graag met je in gesprek over je klacht en hoe wij jou zo goed mogelijk hiermee kunnen helpen. Zou je ons een privé bericht willen sturen zodat we verder in gesprek kunnen met elkaar over je ervaring? Je kan Ditzo bereiken via Twitter, Facebook, WhatsApp of een livechat op de Ditzo website. Wil je liever telefonisch contact, dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op het telefoonnummer (030) 699 79 30. We horen graag van je!

Echt een schijt verzekering

Echt een schijt verzekering, je betaald genoeg per maand aan verzekering en bijna niks wordt vergoed! Niet doen! Zelf het dsw basis pakket vergoed nog beter en je betaald aanzienlijk minder!
Eind van het jaar ben ik weg bij ditzo

19 de septiembre de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Ricky, bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Zou je ons een privé bericht willen sturen zodat we verder in gesprek kunnen met elkaar over je ervaring? Je kan Ditzo bereiken via Twitter, Facebook, WhatsApp of een livechat op de Ditzo website. Wil je liever telefonisch contact, dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op het telefoonnummer (030) 699 79 30. We horen graag van je!

Waardeloos

Waardeloos. Alleen contact via whatsapp. En als je dan een berichtje stuurt kan je vervolgens minstens 12 uur wachten op een reactie. Na reactie mag je weer 12 uur wachten. Een gesprek duurt op deze manier gemakkelijk 7 dagen. Om gek van de worden!

6 de septiembre de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi, wat vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd voor je een reactie kreeg via Whatsapp! Excuses voor het ongemak, we streven er naar om binnen twee uur mensen te woord te staan. Wist je dat je Ditzo ook kan bereiken via twitter, facebook en een livechat op de Ditzo website? Wil je liever telefonisch contact, dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op het telefoonnummer (030) 699 79 30.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een verklaring medische noodzaak…

Ik heb een verklaring medische noodzaak voor het gebruik van Adenuric .
Deze worden dus niet vergoed door Ditzo, het is geen voorkeurs medicijn. Ondanks dat dit middel normaal wel door de basisverzekering wordt vergoed, maar niet bij Ditzo. Rekening via de app ingediend en alleen maar als antwoord"afgewezen"zonder reden en hierover dus maar weer bellen.
Hun vergoedingen worden steeds verder uitgekleed, zo kan ik ook goedkoop zijn!!!!
Een antwoord gekregen via Trustpilot dat ik maar contact moest opnemen omdat ze dan kunnen meedenken. Vrijdag 2 september maar gebeld met een vriendelijke dame die mij zou doorverbinden met de persoon die mij eerdere declaraties heeft afgewezen, na meer dan 20 minuten in de wacht te hebben gestaan kreeg ik de dame weer aan de lijn met als antwoord dat de persoon er niet is en dat ik maandag teruggebeld zal worden. U voelt het al aankomen er is natuurlijk niet gebeld. Dit is DITZO wordt vervolgd!!! Ja hoor vandaag weer een standaard antwoord van Ditzo. Lees mijn verhaal eens eerst goed door voordat u een standaard antwoord geeft, of doet een robot dit?
Wordt vervolgd!!

26 de agosto de 2022

Respuesta de Ditzo

Hoi, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over de zorgverzekering bij ons! Heb je al contact gehad met je apotheek over de medische noodzaak? De apotheek is eindeverantwoordelijke over een medische noodzaak en mogen de medische noodzaak goed- of afkeuren. Wanneer het is goedgekeurd dienen zij direct de nota bij ons in en vergoeden wij het medicijn vanuit de basisverzekering. Dan betaal je wel je eigen risico eerst. Mocht je nog meer vragen hebben kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Je kan Ditzo bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer (030) 699 79 30. We denken graag met je mee!
Wat vervelend om te horen dat je niet bent teruggebeld door ons. Wist je dat je ons ook via whatsapp, livechat, facebook of twitter ook kan bereiken? Ons whatsapp nummer is: 06 43 46 24 63. Als je je vraag toelicht, kunnen mijn collega's uitzoeken door wie je moet worden teruggebeld!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Incasso sturen van 60 euro op een nota…

Incasso sturen van 60 euro op een nota van 8 euro die in spam filter is blijven hangen. Niet eerst even brief of belletje. Ronduit slecht.

Update, na aanleiding van onderstaande reactie van ditzo inmiddels contact opgenomen met klantenservice. Dit had verder geen resultaat behalve 10x excusses zonder verdere actie. Men heeft verzuimd contact per post op te nemen maar kan helaas niets meer doen. Verzekering opgezegd en nota + extra kosten betaald. Waardeloos bedrijf. Vraag me af of dit wettelijk überhaupt mag, dacht dat een bedrijf altijd een brief moet sturen voor iets te incasso wordt aangeboden.

17 de agosto de 2022

Respuesta de Ditzo

Beste Bas, wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent. We kijken graag met je mee hoe deze kosten tot stand zijn gekomen. Om hierop inhoudelijk verder te kunnen gaan, zou ik je willen vragen met ons contact op te nemen. Je kan Ditzo bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer (030) 699 79 30. We horen graag van je!

Absoluut waardeloos ..

Absoluut waardeloos ..
Men pretendeert brieven geschreven te hebben ,mooi niet.
Men zegt mail gestuurd te hebben mooi niet dus.
Men liegt bedriegt en weigert wat te doen cq te rectificeren.
Een schande als bedrijf .
Daar gaat het om u stuurt geen brieven en ook geen mail..dat zijn de leugens
U stuurt geen brieven en ook geen mails ,dat zijn de leugens die u herhaalt

4 de agosto de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Jan, wat jammer om te lezen. Wist je dat Ditzo een digitale verzekeraar is? Alle communicatie is daarom in te zien via MijnDitzo en voor de zorgverzekering ook in de Ditzo Zorg App. In het Postvak kun je daar alles inzien. Alleen betalingsherinneringen sturen we ook per post. Deze worden dus zowel digitaal als per post verzonden. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan er met mijn pet niet bij.

Kan er met mijn pet niet bij. Jaren geleden autoverzekering bij Ditzo. Eén keer schade gehad en perfect afgehandeld.
Nu een zorgverzekering met pechhulp. Beroep op pechhulp moeten doen en binnen een week geregeld. Maximaal een jaar fyzio.

2 de agosto de 2022

Respuesta de Ditzo

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je positieve review. En natuurlijk een goed herstel gewenst!

Worst CS ever

I deregistered from the municipality of Amsterdam on the 31st of July (I did it online so I don't know how long it will take to have an official document from them) and they still charged me for the month of August when I am no longer living in the Netherlands. one of their agents was very unprofessional.
This doesn't seem fair to me.

1 de agosto de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Giulia, thank you for your review. I'm sorry to read that you had this experience. We will need the requested documents to be able to process your request for termination. Once we have received your documents, we will process it for you. Any overpaid premiums will afterwards be corrected, so no worries about that. Feel free to contact us if you have any other questions!

Buitengewoon slecht.

Echt uitkijken voor deze verzekeraar.
Ik heb jarenlang netjes premie betaald, maar nu ze zelf moeten betalen proberen ze er gedeeltelijk onderuit te komen.
Hele onduidelijke voorwaarden, die ze zo hebben bepaald dat de klant altijd de dupe is.
Als je met ze chat, krijg je steeds antwoord van een andere medewerker.
Een helder antwoord krijg je dus niet, sommige medewerkers zijn nog brutaal ook!
Ik ga zo snel mogelijk overstappen.

Update:
Beste Ditzo,
Ik heb de voorwaarden gelezen en jullie ermee geconfronteerd.
Jullie wijzen het echter af en komen niet met een oplossing.
Alle communicatie met Ditzo (dus ook de brutale houding van een WhatsApp medewerkster) heb ik bewaard.
Nu niet gaan doen alsof het jullie spijt.

22 de julio de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Ypsilon, wat jammer om te lezen. Je kunt alle voorwaarden terugvinden op onze website. Neem gerust contact met ons op als je hier nog vragen over hebt. We staan graag voor je klaar!

Verschrikkelijk

Staan bij een hoop psycholoog praktijken bekend als de zorgverzekeraar die laat of niet betaald waardoor veel praktijken niet met Ditzo in zee gaan en je dus niet in behandeling kan…

16 de julio de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Sandra, wat jammer om te lezen dat je bij jouw gewenste praktijk niet in behandeling bent. Via onze ZorgZoeker https://zorgzoeker.ditzo.nl/ kun je alle praktijken bij jou in de buurt terugvinden. Gelukkig hebben wij heel veel partijen onder contract staan. We denken ook altijd graag met je mee over de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op! We horen graag van je.

Asociaal bedrijf

Asociaal bedrijf. Met totaal onmeselijke Praktijken. Elk andere verzekeraar beter dan Ditzo.

Vooral niet doen.

1 de julio de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi, bedankt voor je review. En wat jammer om te lezen. Wil je met ons delen waar dit door komt? Ik ontvang je feedback graag!

onbereikbaar

de totale onbereikbaarheid van deze club, op welke manier dan ook is een heel groot en grof schandaal. Hoe kan een maatschappij zo’n minachting hebben voor zijn klanten.En over het niveau van de beantwoording, zo deze er komt, kan ik een boek schrijven, categorie drama!

10 de junio de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Ruud, wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Je vindt alle contactmogelijkheden hier: https://www.ditzo.nl/over-ditzo/bereikbaarheid Door op de juiste verzekering te klikken kun je de contactmogelijkheden en doorlooptijden inzien. We horen graag van je!

Beloven alles doen niks

Vreselijk bedrijf ben nu al vanaf 18 februari bezig met schade aan het dak heb lekkage en platen liggen los beloven je te bellen hoor je niks weer via klantenservice antwoord sorry sorry niet netjes gaan we regelen en wat denk je niks hoeden je niet op de hoogte wat de voortgang en is niet terug te vinden op je account als alles achter de rug is zeg ik alles op wat ik er heb lopen en dat is veel.

24 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vooraf toestemming voor ongecontracteerde GGZ behandeling is nauwelijks te krijgen

Ditzo is 1 van de weinige verzekeraars waarbij je vooraf toestemming moet hebben voor een GGZ behandeling indien ongecontracteerd. De wachtlijsten zijn hierbij vaak korter, en kost Ditzo minder geld. De aanvraag bleef liggen, na 5 weken gebeld en daarna ongeveer 2 keer per week gedurende anderhalve maand contact gehad met of de klantenservice of de afdeling declaraties zonder oplossing en dan maar opgegeven. Er is daarna vanuit Ditzo ook geen contact gezocht meer met mij, hoewel dit wel toegezegd was. Waardeloze zorgverzekering, zo snel mogelijk overstappen!!

11 de mayo de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Anoniem, wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Bedankt voor het delen, met jouw feedback kunnen we blijven verbeteren. Wil je in een privébericht je polisgegevens delen? Dan kijk ik graag mee waar het fout is gegaan en waar we je mee kunnen helpen.

No way Jose!

Echt slechte diensten vooral als je naar het buitenland gaat verhuizen. Niet aanbevolen voor expats of degenen die reizen

3 de mayo de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Luz, bedankt voor je review. Wat jammer dat je onze diensten als slecht ervaren hebt. Wil je delen wat er precies mis is gegaan? Met jouw feedback kunnen wij blijven verbeteren. Kan ik nog iets anders voor je betekenen? Dan hoor ik het ook graag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht voor hun verzekeringnemers!

Dit bedrijf geeft alleen maar om hun eigen voordelen! Het woord coulance staat niet in hun woordenboek. Ik ben meteen weg per 1 januari 2023 en zal iedereen vertellen hoe slecht ze zijn. Hier geen verzekering afsluiten!!

3 de mayo de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Puck, wat vervelend om te lezen. Wil je hierover contact opnemen met onze klantenservice? We denken graag met je mee!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Weg blijven bij deze oplichters

Deze verzekeraar vergoed helemaal niks, als het nou gaat om de zorg of autoverzekering ze proberen overal uit te komen, je belt de klanten service die weten niet wat ze daar doen ze kunnen niks vertellen. het is gewoon een bagger zooitje daar.

28 de abril de 2022

Respuesta de Ditzo

Hi Hasim, wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. Alle informatie over onze voorwaarden staat op onze website: https://www.ditzo.nl/zorgverzekering/voorwaarden en https://www.ditzo.nl/autoverzekering/voorwaarden Daarin kun je alles over jouw dekkingen terugvinden. Kom je er niet uit of ben je niet tevreden? Dat vinden we jammer. Neem gerust contact op met onze klantenservice, we denken graag met je mee!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.