Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Mercado de automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

DK Biler er specialiseret i salg af Volvo stationcars

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

STAY AWAY!

STAY AWAY!
Bought v70 from him, after 2 months 5 serious problems came out.
Refused any assistance.
Will report to Ankenævn.

1 de marzo de 2026

Min første elbilskøb

Oplevelsen med at købe elbil gik legende let og var en hurtig og behagelig oplevelse.
DK-biler var klar til at besvare alle spørgsmål, jeg havde i forbindelse med købet.

18 de julio de 2025

!!! RINGSTED !!!

!!!!!! RINGSTED !!!!!!!!
Vi skulle se på en bil. Han starter med at sige at den ryster lidt men at den bare skal afbalanceres. Vi køre en tur og finder ud af at den ryster hver gang man trykker på sprederen.
Der begynder at stinke af diesel og vi må til sidst åbne vinduer da man bliver helt dårlig. Havde vi ikke haft forstand på det havde han solgt den som om den var ihh så fin og fejlede ingenting

12 de enero de 2023

God oplevelse.

Var meget overrasket over at se de mange dårlige anmeldelser, dem kan jeg overhovedet ikke nikke genkendende til.

Jeg købte en e-Golf, af Eivind, og der var ikke andet end positive oplevelser.

Han var hjælpsom, rolig, tålmodig og meget snak saglig.

26 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som de andre dårlige anmeldelser!

Som de andre dårlige anmeldelser, så hold jer langt væk fra DK Biler i Fredensborg, medmindre ejeren snyder sig selv!
Jeg havde aftalt pris på byttebil og køb af V70 af ham, samt booket et værksted til eftersyn af bilen. Kort før lukketid, hvor vi skal mødes den efterfølgende morgen, løber han fra hele aftalen. SPILD AF TID, ENERGI OG KRÆFTER! Det efterlader intet andet end mistillid.

Jeg er kun heldig, jeg aldrig nåede at købe bil af ham!!

9 de septiembre de 2021

HOLD JER LAAANGT VÆK!!

HOLD JER LAAANGT VÆK!!
Jeg ville sådan ønske, jeg havde læst Trustpilot inden jeg handlede bil for min kone hos DK-Biler Fredensborg!!
Han er uvidende/uærlig om sine produkter, og overholder efterfølgende hvad han lover. Han vender ikke tilbage og trækker blot tiden.
Kan under INGEN omstændigheder anbefale at købe bil dette sted!!

11 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke min opfattelse at DK biler…

Det er ikke min opfattelse at DK biler ikke lever op til garantien. Vi havde et par ting som skulle rettes og det var ikke noget problem. DK biler har stor viden om de forskellige typer af modeller og har stor viden om Volvo generelt. Virksomheden har ligget på adressen i mange år, og hvis det var et svindel firma var det nok lukket for længe siden. Der vil altid være kunder som ikke kan gøres tilfreds, det sker i alle virksomheder.

14 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb roligt brugt volvo hos DK-biler

Jeg har nu 3 gange handlet brugt Volvo hos DK-biler i Fredensborg og aldrig haft grund til klage over service eller den købte vare (sidste Volvo af typen V 70). En opstået fejl i ABS-systemet blev promte rettet og herefter virker alt som forventet. God , venlig og humoristisk behandling hos sælger (indehaver) - jeg vil uden betænkelighed vende tilbage og ligeledes anbefale firmaet til mine venner/familie

16 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedste råd: HOLD DIG LANGT VÆK!!!

Jeg købte en bil hos dk-biler, med 5 forbehold (fejl) på bilen der skulle udbedres. Bilen blev leveret uden nogle af de 5 forbehold var udbedret. Bilen var blevet synet uden basalt lys fungerede og defekt bremse forstærker. Efterfølgende samtaler har kun ført til en enkelt udbedring, som bestemt ikke løste problemet.
Kik på diverse Volvo sites, her vil du kunne finde historier om km fusk, og andet grimt. Jeg kan kun ubetinget fraråde at handle hos dk biler i Fredensborg.

18 de agosto de 2013

Ingen garanti hos DK Biler

Meget dyr og dårlig oplevelse at købe brugt Volvo hos DK Biler. Fuld af gode løfter, men når du står med problemer er der absolut ingen hjælp at hente. Kan absolut ikke anbefales.

17 de diciembre de 2012

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.