God personlig service og fremvisning Vi som børnefamilie har handlet en Skoda Enyaq 80 IV Sportline hos MTK Autogroup. Sælger var imødekommende og gav sig god tid til at forklare/vise alt o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super fint bilhus. De har ordnet en bil til mig i 2 timers tid; fra prøveturen til nummerplader. Fantastisk service.
Købte en bil hos dem forleden og de var super gode at handle med og var meget hjælpsom. Efter bilen var klar opstod der et lille problem, men ejeren tog med det samme ansvar og fiksede problemet med d... Ver más
Vi var glade for bilkøbet hos MTK Auto. Der var et par enkelte ting der ikke passede med salgsannoncen. De var dog behjælpelige med at ordne de ting der var muligt, f.eks. installere Android Auto uden... Ver más
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget utilfredsstillende oplevelse – misvisende oplysninger og manglende opfølgning
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med M.T.K. Group ApS i Hillerød.
Jeg henvendte mig oprindeligt for at få udført en simpel og forholdsvis billig bremseservice, men under besøget blev en bremsekaliber beskadiget. Jeg fik herefter oplyst, at den skulle udskiftes, og at den nye kaliber ville være fra Brembo og af tilsvarende kvalitet som den originale.
Efterfølgende viste det sig dog, at den monterede kaliber var af et ukendt og væsentligt billigere mærke. Dette blev først opdaget, da jeg fik bilen kontrolleret hos et andet værksted.
Derudover blev jeg opkrævet både fuld arbejdsløn og en meget dyr kaliber. Jeg følte mig i situationen presset til at betale for at få min bil udleveret, mens den stadig var på liften.
Jeg kontaktede efterfølgende værkstedet for at finde en løsning. I en telefonsamtale erkendte de, at kaliberen ikke var fra Brembo som oplyst, og de lovede at undersøge sagen og vende tilbage. Det er dog ikke sket, på trods af at jeg har fulgt op.
Samlet set har forløbet været præget af misvisende oplysninger, manglende gennemsigtighed og utilstrækkelig håndtering af min henvendelse. Jeg håber, at værkstedet fremadrettet vil forbedre deres kommunikation og kundeservice.
De yder en meget flot og god service
De yder en meget flot og god service. Fik skiftet hjul, samt dæk på nye fælge.
Super fint bilhus
Rigtig god service og flinkt personale
Rigtig god service og flinkt personale. Sørgede for alt hurtigt og effektivt. Vi elsker vores nye bil og alt er i orden. Kan helt klart anbefales!
Gode at tale med
Gode at tale med, god service, hurtige til at svare og dygtige mekanikere
Fantastisk hurtig service fik skiftet…
Fantastisk hurtig service fik skiftet gearkasse på en Volvo . På 4 dage meget hjælpsomme personale
Jeg har købt en bil hos MTK og havde en…
Jeg har købt en bil hos MTK og havde en super god oplevelse og alt forløb helt som det skulle. Her 2 måneder efter har der intet bøvl været overhovedet
Endnu en god oplevelse
Endnu en god oplevelse
Når man nu har flere biler,- er det rart at kunne stole på at tingene bliver udført korrekt. Dejligt at føle sig tryg,- og velkommen.
Prisen er fornuftig
Kan kun anbefales herfra👌
Jeg er yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds. Hurtig og god kvalitet. Prisen er også helt fint. Jeg vil klart anbefale mtk autogroup.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Vi ringede på en bil og han sagde, at bilen ikke fejlede noget som helst. Heller ingen rust. Da vi endelig kom derop, efter at have kørt 200km. så var der både rust og store stenslag i forruden.

Respuesta de MTK AutoGroup
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Fra første kontakt til MTK til afhentning af min reparerede bil, har det været en kæmpe fornøjelse. Kommer meget gerne igen og vil til enhver tid anbefale dem.
Rigtig god service og vejledning
Jeg modtog rigtig god service og vejledning da jeg købte min elbil af MTK. Tawfik er altid hjælpsom til at besvare spørgsmål. Jeg handler gerne her igen næste gang.
Mange hilsner Maria
God service! Købte en CUPRA Born og den kører som en drøm. Alt spiller hos MTK Biler!
Jeg er rigtig glad for min Cupra Born…
Jeg er rigtig glad for min Cupra Born jeg har købt hos dem.
Rigtig god og hurtig service med både finansiering og levering.
Brugt ID4 købt hos MTK
Vi købte en brugt ID4 hos MTK. Det var en rigtig god process med god kommunikation og service.
nej tak
de svare ikke på mails og telefon, og når der endelig er opnået kontakt og aftale om en bil, sælges den til anden side

Respuesta de MTK AutoGroup
Vi har købt ID4 hos MTK
Vi har købt ID4 hos MTK. Og vil gerne rose for en rigtig god betjening og hjælpsomhed.
En "familiær" kontakt, som har skabt stor tillid til vores handel.
Vil gerne anbefale andre at købe bil hos dem.
Dejlig opblevelse
Dejlig opblevelse, mega søde, og gjorde det til en dejlig behagelig oplevelse at købe en bil hos dem!
Kan varmt anbefales!!!!
Helt igennem en rigtig god oplevelse at…
Helt igennem en rigtig god oplevelse at handle bil hos MTK Auto Group. god service og kommunikation , bilen levede helt op til mine forventninger.
Jeg vil gerne varmt anbefale stedet som et ansvarsfuldt og reelt sted at handle bil og når tiden kommer til en ny bil ,henvender jeg mig her igen og ser hvad de har.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.