DormGrow Opiniones

Malo

Comprobamos las opiniones

Cannoct find direct contact informationPhone number damn near impossible to…

Phone number damn near impossible to find using rudimentary searches online; also, DormGrow's phone number doesn't work. Impossible to contact customer support for fundamental questions about their equip,emt such as:
"will unheated public storage affect/prove disasterous to equipment: LED, LCD, fragile components etc.?"
Most frustrating.
Wish I knew about this lack of availability this before I bought two G8LED 240 years ago.

16 de noviembre de 2023

G8 LED Review by Philindicus at Growdiaries.com

Currently running two 240 veg/bloom lights in a 2x4 ft veg tent then run two 450 bloom lights in my other 2x4 bloom tent.Cranking out a true 60 watts per square ft during bloom has stepped up my game. I have had excellent results using these G8 lights. They are perfect for a beginner or advanced grower choosing to crank out outstanding buds.You can expect nothing but fast professional service from Dorm Grow.

8 de mayo de 2020

They treated me with respect

I emailed Dorm Grow for information about their products. They responded in a timely manner and answered all my questions eve though I sent several emails back and forth. They were very professional and treated me with respect. I have not bought from them yet but am planning on buying soon.

9 de mayo de 2016

Great company with good service

I purchased some lights from Dorm Grow over a year ago. When I moved, I lost the hanging wires and thought to email to see if I could buy another pair. To my surprise they sent me a complimentary pair just because I ordered from them 1+ years ago! Great customer service. Thank you!

4 de mayo de 2016
Logotipo de DormGrow

Respuesta de DormGrow

Thank you for the positive review!