Parfumerie Douglas Nederland Opiniones 4609

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op 20 maart plaatste ik een bestelling. Volgens de bevestiging van 26 maart was het onderweg, maar het kwam niet aan. Het trackingnummer werkte niet. Contact opgenomen met de klantenservice. Na ee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Douglas is niet de goedkoopste, slechts enkele merken zijn buiten de (vele) actie periodes redelijk geprijsd. Maar ook deze keer werd mijn bestelling weer supersnel geleverd en was het uitpakken erv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wilde een bodylotion van Jardin hebben. De verkoopster gaf mij tips welke ook heerlijk waren. Tenslotte heb ik de episode romantique genomen. Heb ook een monster van bohemie rendevouz gehad van haa... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zorgen dat je in winkel zeker alles op voorraad hebt en de prijzen gelijk zijn met de website want nu hadden ze niet de juiste 100ml op voorraad en was hij ook nog eens duurder dan op de website. Ja... Ver más

Información sobre la empresa

1. Finanzas y seguros

Escrito por la empresa

Wanneer u de winkels van Parfumerie Douglas binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van de allernieuwste geuren, cosmetica en skincare. Parfumerie Douglas heeft de mooiste aanbiedingen, de allernieuwste geuren, prachtige huidverzorging en de laatste make-uptrends. Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van cadeaus, mooie acties, aanbiedingen en gratis samples.

3,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veiligheidsrecall van Néonail product…

Veiligheidsrecall van Néonail product waar Douglas naar verwijst, maar fabrikant reageert nergens op. Sinds 19 februari bezig en meerdere mails gestuurd (ook 4 mails naar Neonail) zonder reactie. Douglas verwijst alleen door en biedt zelf geen oplossing. Je zit dus vast zonder oplossing bij een veiligheidsissue.

17 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik wilde parfum ruilen maar ze deden…

Ik wilde parfum ruilen maar ze deden moeilijk. Uiteindelijk lukte het wel maar geen top ervaring

2 de abril de 2026

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Akie, bedankt voor uw review en het delen van uw feedback. Wij gaan uw feedback intern meenemen zodat u dit een volgende keer hopelijk beter ervaart. Met vriendelijke groet, Ilse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FANTASTISCH!!!💞
GEWELDIG!!!💕
Ik kan er niks anders over zeggen, m’n favoriete winkel.💓
M’n vader vindt het vooral heel leuk.😜

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Julia Edie, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Complimenten!

Duidelijke, informatieve site. Zeer uitgebreid assortiment. Prijzen aan de hoge kant, maar het gemak van online biedt daaraan tegenwicht.

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Yneke Broer, bedankt voor uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Betalen voor draagtasje

Voor mijn cadeau producten loop ik altijd ook even bij Douglas naar binnen. Vandaag kocht ik 3 tegoedbonnen voor totaal 110 euro. Ik betaal per pin en laat ook mijn Beauty card scannen. Thuisgekomen zie ik op de kassabon van Store N070 dat euro 0,20 in rekening is gebracht voor een 'semi draagtas s'. Kom op zeg, jullie laten je zo wel echt kennen. Een volgende keer loop ik ietsje door naar Ici Paris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze zijn zo Geweldig en ijverig in werk…

Ze zijn zo Geweldig en ijverig in werk en levering zonder productspecificaties te veranderen

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Abdulhamid, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

2 x niet bezorgd pakket en geen geld terug

Ik heb 2 keer hetzelfde pakketje besteld bij douglas.nl. Het gaat via een partner van hun (fleeky). 1 pakket zogenaamd bezorgd en het andere pakket staat op verzonden. Het was 80 euro in totaal. Ik heb contact met de klantenservice, maar kom niet verder dan het standaard bericht; er is onderzoek gaande als we meer weten hoort u het. Hoe kan het langer dan 1 maand duren voordat ik mijn geld terug krijg en of pakketjes binnen krijg? Slechte service. Zou hier nooit meer bestellen en pas er mee op, want 1 maand later krijg je nog niks terug.

12 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I received a damaged package

I received a damaged package from Douglas Netherlands, and the way this was handled was extremely disappointing. Their first response was to immediately blame the delivery company. However, the damage clearly came from the inside: the products were leaking, which means the issue originated during packing by Douglas, not during delivery.

I contacted customer service by email and provided all relevant pictures in my very first message, clearly showing the leaking products and damaged box. After several back-and-forth emails, Douglas waited until the 10th day to ask me for pictures again. This makes no sense—those pictures had already been sent. Who keeps a damaged box and empty, leaked products for ten days, especially when the evidence was already provided from the start?

Overall, the customer service was slow, dismissive, and inefficient. I really do not recommend Douglas. Even low-cost websites offer better service, and competitors handle these situations far more professionally.

15 de enero de 2026

Oplichters

Oplichters! 2 producten ontvangen die ik niet had besteld, douglas belooft het iedere keer uit te zoeken zonder antwoord. Koop hier niet

7 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al jaren klant bij deze winkel

Ik ben al jaren klant bij deze winkel, ik heb nog nooit problemen gehad en twijfel geen moment aan de echtheid van de producten.

13 de abril de 2026

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Olena Uharova, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd een goede selectie producten

Altijd een goede selectie producten, interessante aanbiedingen en kortingen. Cultureel personeel

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Bella Voronetskaya, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen, verkoopster had duidelijk veel kennis. Er werd echt tijd genomen om naar me te luisteren. Fijne sfeer in de winkel.

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Carmen, bedankt voor uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie aanbiedingen met fijne extra’s…

Goeie aanbiedingen met fijne extra’s cadeau

12 de abril de 2026

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Marieke, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Matige ontvangst product

Snelle levering, maar verpakking was gedeukt en geplet. Inhoud was ook gedeukt en bijna kapot

9 de abril de 2026

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Inge, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met de levering van het pakket!
Wij sturen de klacht over de bezorging van uw pakket direct door naar onze bezorgpartner. We hopen dat de volgende bezorgervaring beter zal zijn. Met vriendelijke groet, Ilse

Fijne producten

Fijne app, snelle bezorging en fijne producten. Na mijn oog operatie werd deze ook potlood geadviseerd en ontzettend fijn. Ook fijne aanbiedingen

12 de abril de 2026

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi H.G, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omdat ik vind alles goed product van…

Omdat ik vind alles goed product van jullie en mijn complimenten

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Maria Da Luz Gomes Ribeiro, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Douglas online heeft kennelijk niks met…

Douglas online heeft kennelijk niks met de stenen winkels te maken.

Problemen met bezorging (in de winkel)?

Zelf oplossen.

Geweldige service.

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Puck, bedankt voor uw beoordeling. Wij zien dat uw pakket wegens verhinderde bezorging naar ons is geretouneerd door onze bezorgpartner. Inmiddels is het pakket ook retour verwerkt in ons magazijn, wat betekent dat u binnen 3-5 werkdagen een terugbetaling kan verwachten op uw rekening. Indien u de artikelen alsnog wilt ontvangen, adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ilse

Zeer vriendelijk personeel...

Altijd goed geholpen door linn...
En ook door het andere personeel.
Zeer vakkundig.
Altijd vriendelijk.
En de Dames hebben tijd voor je.
Geen gehaast,en goede uitleg.
Top verkoopsters in Leeuwarden

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Henderik Wiersma, wij danken u hartelijk voor het delen van uw positieve beoordeling. We zien u graag terug in een van onze stores of op douglas.nl! Met vriendelijke groet, Ilse

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En weer zo .n flauw nietszeggend…

En weer zo .n flauw nietszeggend bericht maar wel gelijk een stukje reclame er in dan hebben ze nog het lef dat ik de zogenaamde aanbiedingen in de gaten moet houden ja tuurlijk wat een grapjes. zelfs in de aanbieding zijn de producten gemiddeld 25 procent duurder dan elders. Eerst de prijzen verhogen en dan een zogenaamde aanbieding nee nee douglas die truckjes trap ik niet meer in,jullie zijn bij uitstek de duurste zaak van nederland dat zijn de feiten. Verder heb ik geen behoefte meer aan dat soort lullige reclame reactie.s . ik koop nimmer meer bij jullie omdat ik niet tegen misleiding kan.

Respuesta de Parfumerie Douglas Nederland

Hi Robert, bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw feedback. Uw feedback zal intern worden doorgezet ter evaluatie en verbetering. Met vriendelijke groet, Ilse

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.