Quick delivery, Cheap made in Vietnam NOT Celestion speakers. Sounds very good, easy to dial in tone and effects. Love it anyway.
Consulta las opiniones de los clientes
Hvad er god service? - prismatch - levering til tiden - lav ventetid i showroom - kvalitetsvarer - imødekommende ansatte - en kop kaffe til ventetiden i showroom - information om produkt og... Ver más
Skulle købe en guitar, dog havde først pengene om en uge. Kontaktede support, som var absolut fremragende; dygtige og venlige. De gav mig muligheden for at lægge den til siden også betale, når jeg k... Ver más
Har efterhånden benyttet mig af Drumcity's click and collect service et par gange, og har været ovenud tilfreds hver gang. Bestilte et lilletrommeskind, og selv om der stod det ville tage 10-12 dage a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de instrumentos musicales
- Proveedor e instalador de terrazas cubiertas
- Tienda de guitarras
- Tienda de música
- Tienda de pianos
- Proveedor de equipos de iluminación de escenarios
Información proporcionada por diversas fuentes externas
DrumCity har siden 1980 leveret trommer og slagtøj til rigtig mange skoler og institutioner, orkestre og musikkonservatorier. Når det kommer til trommer og slagtøj er ingen opgave for lille eller for stor for os. Du/I kan altid kontakte os og få kompetent vejledning og et uforpligtende tilbud på vore kvalitets-trommer!
Información de contacto
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Dinamarca
- drumcity@drumcity.dk
- www.drumcity.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Har stort udvalg.

Respuesta de DrumCity.dk
Virkelig god service og ekstremt hurtig…
Virkelig god service og ekstremt hurtig levering

Hurtig service
Jeg bestilte sen mandag og modtog varen tidlig tirsdag… Det kalder jeg hurtig service. Kan varm anbefales..

Very helpful costumer service
Very helpful costumer service. Helped me with the order, even made some changes. One item was not in stock and arrived super fast. 5* for sure

Problemløs levering
God pris og hurtig levering, også vare det pakket ordentligt ind.

Bestilling af ekstra yamaha p121 klaver, så der er to farver at vælge mellem
Er ved at købe et yamaha p121 klaver med stol og stativ. Er lidt i tvivl om vi synes om hele opstillingen skal være hvid eller sort. Det skal bestilles fra fjernlager (udlandet?) og de tilbyder at bestille begge farver hjem, så vi kan prøve at sætte det op og se hvad vi bedst synes om.
Det synes jeg er god service, tak

Respuesta de DrumCity.dk
God service og lynhurtig levering.
God service og lynhurtig levering.
Bestilte kl. 14 og modtog næste formiddag👍

Respuesta de DrumCity.dk
Hurtig levering til konkurrencedygtig…
Hurtig levering til konkurrencedygtig pris.

Respuesta de DrumCity.dk
Needed a zoom H5 pretty much…
Needed a zoom H5 pretty much immediately and I got it the day after I bought it. Quickest I've seen

Godt tilfreds.
Meget glad for at handle her. Har købt mig en række ting herfra. De sender pakken videre hurtigt, og er godt tilfreds med deres kunde service. Havde et produkt jeg havde bestilt derfra gå i stykker inden for garantien, fik snakket med kunde service og sendt den til reparation uden problemer. De var meget behjælpelige og forståelige. Kan klart anbefales.

Hurtig service
Hurtig service, præcis kommunikation og et dansk selskab. What's not to like 👍🏼

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service, tak for hjælpen! :-)

Respuesta de DrumCity.dk
God oplevelse hele vejen igennem
God oplevelse hele vejen igennem. God vejledning, hurtig levering. Alt spillede :-)

Meget hurtig levering!
Meget hurtig levering!