DUBUY.DK Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teamet hos Debuy.dk skapte en magisk og tillitsfull ramme rundt netthandelen. Ikke har jeg opplevd maken hos noen andre aktører. I ordrebekreftelsen loves at de ansatte har gjort sitt ytterste for at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilling nr. 100123609 Modtog en fejlbehæftet ordre, tilbud og billig.. Mopset, og nægtede returnering, en masse bøvl for en tilbudsvare.. Svar fra Dubuy i Silkeborg; "Jeg kører jævnligt forbi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, varen matchede med billedet fra hjemmesiden. Et lille tip - i må gerne skrive på, hvad fx jeres lysestager vejer. For jeg synes ikke, de lysestager jeg købte vejer nok. Altså jeg vill... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering alt fungerede ubeklageligt og stor ros til den -Din ordre er sendt mail- vi modtog👍Sjældent har vi grinet så meget af en mail og det gjorde bare vi glædede os endnu mere til vores ind... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Diseñador de interiores
  3. Contratista de instalaciones interiores
  4. Tienda de iluminación
  5. Juguetería
  6. Relojería

Escrito por la empresa

DUBUY.DK er din leverandør af spændende ting til det moderne hjem. Vi gør os umage med at sammensætte et sortiment, der kan friste selv de mest garvede indretningsinteresserede. Vi har en skøn blanding af designikoner, kommende klassikere og sjove, skæve og spændende nyheder, du ikke finder mange andre steder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

experience with Dubuy

Great application and website with user friendly interface. They deliver within a very short time and if an order is cancelled, they inform one really quick and process a refund.

21 de junio de 2022

Vi kan ikke anbefale Dubuy

Vi kan ikke anbefale at handle hos Dubuy, da vi efter 4 uger endnu ikke har modtaget vores vare og hver gang vi kontakter kundeservice får vi oplyst at varen er på vej men ikke hvornår vi kan forvente at modtage varen.

18 de junio de 2022
Logotipo de DUBUY.DK

Respuesta de DUBUY.DK

Hej Claus. Jeg er da virkelig ked af hvis du ikke har modtaget din vare, og vil meget gerne løse det med dig. Jeg kan ikke lige se hvilken ordre der skulle være tale om eller hvad du har bestilt. Men kan du sende en mail med ordrenummeret til kundeservice@dubuy.dk, så skal vi nok lige undersøge hvad der er gået galt med det samme. Vi plejer altså at leverer ganske hurtigt, så medmindre der er 4 ugers leveringstid, så tyder noget på at noget er gået galt her. Det beklager vi selvfølgelig, hvis det er tilfældet.

Extremt uhøflige, forfærdelig service

Extremt uhøflige, dårligste service.
Jeg bestilte en gave fra en ønskeliste og den er mange uger om at blive sendt afsted. Dette er så den sindsyge besked de skriver til mig:
“Hej, så skete det, vores team er nået til enighed! Din pakke er blevet godkendt og klar til afsendelse. Vi har gjort os stor umage med at finde dine bestilte varer på vores lager, så da din pakke skulle afsendes indkaldte vi hele firmaet til en fællessamling, hvor vi sammen kunne ønske din pakke “god rejse”.
Vi stod i en stor rundkreds og så spændt på, at vores unge pakkere forsigtigt pakkede dine varer i den bedste genbrugsemballage.
Detefter bar vi i samlet optog din pakke til GLS i Herning, hvor vi satte dem ind i sagens alvorlige karakter.
GLS har lovet at sætte deres bedste mand på sagen. Nu er vi så kommet tilbage til firmaet, for at skrive denne mail til dig, - firmaet føltes lidt tomt, nu hvor din pakke er afsendt.”

“Hilsen Dubuy”

Lad være med at handle med dem, de er sindsyge. Jeg var en normal kunde der efterspurgte hvor varen blev af, da jeg manglede bryllupsgaven til brudeparret.

Hold jer væk fra dette firma.

2 de junio de 2022

Ikke fornøyd

Fikk feil vare til lavere pris. Feil strl på to av varene.
Varen var ikke som på bildet så måtte lakkere den selv.
Veldig treig levering. Tok over 1 1/2mnd fra jeg bestilte til jeg fikk varen.
Skulle også få en "gave" om man handlet til så å så mange kroner dette var heller ikke med. Dårlig å love noe slikt uten å sende det med. Dette er lovet på nettsiden. Kommer ikke til å bruke dubuy flereganger..

1 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte nogle massive egetræ…

Jeg bestilte nogle massive egetræ knager, hvor da jeg modtager, kan jeg se at det er et helt andet produkt som er lavet af gummitræ.
Jeg skriver til ejeren, hvad det er for noget, for det er ikke det jeg har bestilt. Han fortæller mig, at han har gjort opmærksom i beskrivelsen at afvigelser kan se.
På selve hoved teksten står der massiv egetræ og et billede af massiv egetræ knage.
Efterfølgende har han taget produktet ned, og jeg skrev, hvad grunden var, at det var taget ned fra hjemmesiden, og han forklarede at jeg var den sidste der havde købt produktet, som så var udsolgt?
Jeg kan se at han har ændret det til gummitræ i beskrivelsen, men kører stadig med et billede af massiv træ.
Nu har jeg bedt om en returlabel, og den vil han have 75kr for, hvor jeg så selv vælger at sende retur med DAO til hans adresse, men de kunne ikke leverer pakken på hans matrikel.
Jeg har ny rykket for mine penge, men intet svar.
Køb jeres vare et andet sted.

30 de mayo de 2022
Logotipo de DUBUY.DK

Respuesta de DUBUY.DK

Hej Jesper. Som skrevet til dig, så skal vi selvfølgelig nok krediterer dig beløbet for knagerne, straks vi får dem ind på lageret. Det er de dog ikke kommet endnu. DAO har ikke været her forbi i vores åbningstid, som er alle hverdage ml. kl. 8-16.00.

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice. Det her firma gør noget ekstra. Det er sjældent at få en leverings meddelelse, hvor man skrub griner over teksten.
Udover det, er mit køb pris stærk og dermed et godt køb. Betalings og leverings muligheder helt i top.
Jeg anbefaler varmt denne butik og kommer helt sikkert igen.

24 de mayo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

2. sorteringsvarer

Hylderne, jeg købte, var tydeligvis 2. sortering. De var ridsede og fejlfarvede.

Heldigvis gik reklamation og returnering forholdsvis godt, men at der er fejl på 3 ud af 3 hylder bør ikke kunne lade sig gøre uden at man som forretning er klar over dette.

12 de mayo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.