DUBUY.DK Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teamet hos Debuy.dk skapte en magisk og tillitsfull ramme rundt netthandelen. Ikke har jeg opplevd maken hos noen andre aktører. I ordrebekreftelsen loves at de ansatte har gjort sitt ytterste for at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilling nr. 100123609 Modtog en fejlbehæftet ordre, tilbud og billig.. Mopset, og nægtede returnering, en masse bøvl for en tilbudsvare.. Svar fra Dubuy i Silkeborg; "Jeg kører jævnligt forbi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, varen matchede med billedet fra hjemmesiden. Et lille tip - i må gerne skrive på, hvad fx jeres lysestager vejer. For jeg synes ikke, de lysestager jeg købte vejer nok. Altså jeg vill... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering alt fungerede ubeklageligt og stor ros til den -Din ordre er sendt mail- vi modtog👍Sjældent har vi grinet så meget af en mail og det gjorde bare vi glædede os endnu mere til vores ind... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Diseñador de interiores
  3. Contratista de instalaciones interiores
  4. Tienda de iluminación
  5. Juguetería
  6. Relojería

Escrito por la empresa

DUBUY.DK er din leverandør af spændende ting til det moderne hjem. Vi gør os umage med at sammensætte et sortiment, der kan friste selv de mest garvede indretningsinteresserede. Vi har en skøn blanding af designikoner, kommende klassikere og sjove, skæve og spændende nyheder, du ikke finder mange andre steder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Dårlig returnering politik

Alt fint, så længe man ikke fortryder købet. Det ser så godt ud, når der står 14 dages fortrydelsesret, men det jeg ikke har været klar over er, at man skal købe en label til 75kr for at overhovedet få lov til at sende det tilbage.

Dårlig service. Har aldrig oplevet det før, at skulle betale for fortrydelse af køb af en vare. Det er ligesom det der gør en tryg ved at handle på nettet- troen på at man kan sende det tilbage uden at skulle gå i minus.

Jeg kan se, at hylderne jeg har købt, har været brugt før, da de har ridser på bagsiden. Det er ikke årsagen til at jeg gerne vil returnere dem, bare en ekstra ting som gør handlen til en dårlig oplevelse.

14 de marzo de 2022

Villedende informasjon og markedsføring. Kostbar retur. Dårlig kundeservice

Dubuy markedsføres også med norsk (.no)side, men informerer meget mangelfullt om at retur av varer må betales av kunde. Kun at dette skal returneres til en dansk adresse. Dette er ikke godt nok. Jeg måtte betale nok 590 for en retur. I tillegg ble mitt refunderte beløp fratrukket med en fraktutgift til slutte.
Dette er det heller ikke informert om på en god og forståelig måte på deres nettsider. Det står: "Hele kjøpesummen". Og dette er villedende.
Likeledes er det villedende markedsføring å legge ut bilder av tre ulike kaffekrus, uten å opplyse om at prisen gjelder pr. krus. Det at det står assortert, definerte jeg som at de ble levert med noe ulik utførelse og farge. Da jeg ikke kunne velge hvilken utførelse/farge pr krus, var det innlysende for meg at prisen var for 3 krus.

Videre påpekes at Dubuy aldri, ikke en eneste gang har tatt kundeservice-telefonen. Og jeg har ringt mange ganger, ca 10 ganger totalt. Noe som er stikk i strid med det som det informeres om på nettsiden.

Ved mailhenvendelse blir det skjledeni besvart innen 48 timer. Selv om dette står på nettsiden: "Vi gjør mye for at kundene våre opplever god og ærlig kundeservice og svarer ALLE henvendelser innen for 24 timer - og oftest innenfor ganske få timer." Dette har jeg ikke opplevd noen gang. Med ett unntak; og det var svar på mail fra meg, da jeg vurderer å kontakte Forbrukerrådet eller EU kommisjonens klageportal. Da kom det raskt svar.

Jeg ønsker å informerer ledelsen av Dubuy om dette og har bedt om navn og kontaktinformasjon. Dette har jeg ikke fått noe svar på.

13 de marzo de 2022

Dårlig oplevelse

D.10 feb bestiller jeg en ordre hos jer, d.11 feb får jeg en mail fra jer at den er afsendt, med et tracking nummer, d.14 feb er der stadig intet registreret på det tracking nummer i har oplyst mig, så jeg mailer jer om jeg kan være sikker på min pakke er afsendt, da jeg skal bruge det til en fødselsdagsgave, i mailer tilbage at i kan se på jeres skærm, at GLS har den og den er på vej, jeg kontakter GLS da jeg stadig ikke kan tracke den, og GLS har ikke modtaget min pakke fra jer, så ringer jeg til jer, og nu er meldingen en helt anden, min pakke ikke kommet afsted pga Corona, og så får i endelig sendt den afsted. Valgte så efterfølgende at returnere min ordre, da den ikke levede op til mine forventninger, og børne cyklen jeg havde bestilt til gave, som kom lige sent nok frem, havde vi svært ved at samle, som jeg informerer jer om, 4 dage senere har jeg ikke hørt noget tilbage, og jeg sender hele min ordre retur, som jeg også informerer jer om, at den er sendt retur, så kan i sørme godt svare, og her får i "meget elegant" givet mig kunden skylden for at ikke kunne samle den, hvis i havde sendt den rettidigt, havde jeg haft mere tid og løbe på ang forsøg på samling, var jo nød til hurtigt at finde en anden cykel der kunne samles, her mange dage senere har jeg stadig ikke modtaget en bekræftelse på i har modtaget min returnering, trods jeg kan se på tracking at i har modtaget min returnering for længst, så ingen penge retur endnu.

Efter min anmeldelse er jeg blevet anmodet af jer, om at lave min anmeldelse om, da i nu har givet mig mine penge tilbage, må ærlig tilstå synes det er usmageligt, specielt når i stadig ikke undskylder for de vildledende informationer m.m, kan ikke give flere stjerner, da leveringstiden var lang, kundeservicen dårlig + lange svartider på mail korrespondance, i det hele taget en rigtig dårlig oplevelse.

10 de marzo de 2022

Virkelig god service

Virkelig god service. Tingene blev leveret super hurtigt og de var i perfekt stand og det var præcis som det skulle være.

8 de marzo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.