Dunkin' Donuts Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je donne un avis pour l'établissement a Charleroi dans Rive gauche. Car hélas ils ne sont pas sur Google ni aucuns autres sites. Plusieurs points ne vont pas. Sur 4 bornes, 2 sonr HS depuis des mois,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had met mijn moeder 2 Frappuccinos besteld (oreo en biscoff) bij de Dunkin donuts in winkelcentrum viermeren hoofddorp. Toen we de frappucino’s kregen zagen ze er niet alleen super slecht uit (nie... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De tosti die ik wilde (geitenkaas met champignons) hadden ze al tijdje niet meer. Keuze viel op hummus met groenten. Kreeg een platte geroosterde boterham met wat groenten ertussen. Latte was... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería

Escrito por la empresa

Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950 door William Rosenberg in Quincy, Massachusetts. Sinds de oprichting is het bedrijf sterk gegroeid en is het een van de grootste koffie- en broodjesketens ter wereld met 22.000 restaurants in 45 landen. Dunkin’ Donuts streeft ernaar om overal ter wereld de nummer 1 te worden!

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

217 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dunkin Donuts online besteld voor levering

Donuts online besteld voor levering.
Ik kreeg ze helemaal door elkaar geschud aan. Een vieze plakkerige boel.
Ze waren bedoeld als traktatie op school voor mijn dochter. Ze was uiteraard zeer teleurgesteld want we konden ze enkel nog in de vuilnisbak gooien en nog een andere traktatie uit onze mouw schudden.
Maar daarboven op is er niet eens een klantenservice die je kan bellen want de nummer is niet toegekend en op een mail krijg je gewoon geen antwoord. ! 63€ in de vuilnisbak 😤🤬

26 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

24 donuts besteld en oude zooi…

24 donuts besteld en oude zooi gekregen. Bij die prijzen echt niet te geloven, de kinderen hadden zich hier een week op verheugd… de suiker was een natte laag geworden op de donuts.
Mijn man is terug gegaan en heeft nieuwe gekregen maar dus niet meer die die wij besteld hadden…

13 de julio de 2024

Rubbish

Offer 12 for £12 then they run out of donuts before 7.30! Yet are open til 9.00! Terrible!

12 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dunkin Hulshorst.

Dunkin Hulshorst.

Vriendelijke en nette jongen, stond alleen & moest hard werken.
Lekker eten en drinken.

Verdiend een goede recensie, die ik niet vaak schrijf ;).

8 de junio de 2024

Donuts niet vers

Donut lag er al een tijdje en of ik nou kon zeggen dat het daadwerkelijk naar speculoos proefde, absoluut niet. Had gelukkig een voucher waardoor het gratis was maar no way dat ik hier €3 voor had betaald. Service was ook matig. Haal hier geen donuts meer

6 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je kan niet meer contant betalen

Bij Dunkin donuts zaandam kan je dus niet meer contant betalen! Onmenselijk! Walgelijk! Geld is geld. Dat dit zomaar kan. Zo kan de bank en meer in de gaten houden waar je je geld aan uitgeeft. Sommige mensen zijn afhankelijk van contant geld. Mensen, doe hier niet aan mee! Ik dacht eindelijk glutenvrije donuts te kunnen eten daar. Zit er geen eens een vulling in. Jammer! En best weinig keuze. En geen voordeel qua geld als je meer ervan koopt. Kan wel met normale donuts. Ik ga hier nooit meer heen!

29 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered two ice coffees

I ordered two ice coffees. Paid almost €10 for two cups filled with ice cubs, some mik and a little bit coffee. It tasted watery from the first sip and became worse when the ice cubes started to melt. Did not even finish it . What about some stronger coffee and some ice cream ?

27 de abril de 2024

Slappe cappo en geen wc

Enorm jammer dat je op Koningsdag even wil uitrusten met een cappuccino en van de wc gebruik wilt maken. De wc was helaas gesloten, en de cappuccino was een slappe bak. Hier kom ik dus niet terug.

27 de abril de 2024

Mini donuts

De mini donuts waren gewoon in de doos gesmeten, alle toppings waren eraf. Sommige donuts waren zelfs niet meer heel. Dit zou niet mogen gebeuren het was de eerste keer da we de doos opende.

13 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Visited the Alma retail park…

Visited the Alma retail park Chesterfield Dunking donuts today. Easter Sunday 2024. No other customers in. Dirty tables lazy & rude female serving with very poor customer service skills. Didn’t explain any offers or pricing resulting in feeling ripped off. This rude member of staff couldn’t wait to hand over our order so she could get back to leaning against the wall staring into space. Will not be returning 😏

31 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ze ontslaan een jongen die elkedag wilt…

ze ontslaan een jongen die elkedag wilt werken zn uren pakken meerdere malen gesprekken gehad over hey moet uren hebben vanwege me huur ze willen daar niet aan me denken ontslaan ze me omdat der 2 klachen zn en ze nemen nieuwe mensen aan en dan krijgt een maatje van me zn uren niet best wel een ……… bedrijf

25 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Filiaal Zoetermeer

Filiaal Zoetermeer. Goede koffie en lekkere Panini ham/kaas. Wel slechte service. Kon niet ergens gaan zitten. Bovenverdieping was dicht en medewerker vertikte het om deze toegankelijk te maken. Verder plakte de vloer vreselijk, waarschijnlijk wat gemorst en dit niet of te laat schoongemaakt. Nee, ik zou hier niet meer heen gaan.

22 de marzo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.