Vi kan kun anbefale dem, vi har været der flere gange med vores kat henover de sidste 4-5 år, både i bellinge og Glamsbjerg afdelingen, og vi og vores kat er blevet behandlet rigtig godt og trygt. Vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Uærlig og måske endda ulovlig? Vores killing har været til såkaldt sundhedstjek hos denne dyrelæge inden vi fik hende fra sælger. Alt skulle være i orden udover ørevoks. Vi får hende hjem og opdager h... Ver más
Vores hund havde ondt i øje og var meget generet af det, gik og krasset med poten og kløede sig op af sofaen også os. Så vi køre ham til dyrelægen i Glamsbjerg, de kan ikke finde noget i øjet på ha... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god service og glade hunde der…
Rigtig god service og glade hunde der forlader forretningen efter et besøg
DyrlægeRingen (DR) Glamsbjerg
Vores breton blev steriliseret i januar, hvor vi fik et tilbud og som blev overholdt. Ultimo marts konstateres en tumor i brystet og primo april bortopereret 2 mælkekirtler i den ene side og vi bliver orienteret efter operationen om, at der var fjernet væv i den anden side. Desværre var hunden resistent over for antibiotikaen og får derfor en bredspektret. Der er dog opstået betændelse og dødt væv i såret og endvidere gaber såret meget, derfor bliver sårer renset og syet om medio april. I den anledning spørg vi ind til, hvordan vi står økonomisk i forhold til det afgivne tilbud. Vi får oplyst at merprisen bliver omkring 2000-3000 kr. Vi nævner også prisen for at være på det rene med slutprisen og dette blev bekræftet af DR.
Vil da også lige nævne at vi gentagne gange bliver spurgt, om vi har forsikring på hunden!
D.d. blev trådene fjernet, og vi blev præsenteret for en regning, som var betydelig større end det aftalte beløb. Det gav desværre en kedelig oplevelse og afslutning at skulle argumentere med DR om dette.
Men uanset ovenstående takker vi for indsatsen.
Jeg er bare så tilfreds med…
Jeg er bare så tilfreds med Dyrlægeringen i Tommerup St.
Vi har fået så god behandling, og de har behandlet vores kat så omsorgsfuldt, da den blev steriliseret. Dagen efter ringede de endda og spurgte, hvordan den havde det, og om der var noget, de kunne hjælpe med. Sådan! Tak!
Kan på ingen måde anbefale…
Kan på ingen måde anbefale dyrlægeringen i bellinge!!!! De diagnostiserede vores kat med "mulig infektion i øjet" og hjemsendt med øjendråber og smertestillende medicin. Det viste sig at være blodpropper I hjernen og vi måtte desværre hjælpe ham til de evige jagtmarker.
Aldrig oplevet så uprofessionel dyrlæge!!!! Skufferne i konsultationens kommode var nærmest tomme og dyrlægen anede ikke, hvad de enkelte flasker indeholdt! Der blev taget enkelt billede, med mobiltelefon, for at få hjælp fra kollega i glamsbjerg. De havde talt sammen inden vi kom dertil, og mente at en henvisning til øjenspecialist kunne komme på tale.Det der blev brugt mest tid på, var at skrive en meget dyr regning! Og finde ny tid til ny konsultation!
Den dyrlæge vi fik kontakt til, var rystet over, at man kunne overse blodprop i hjernen og kalde det for mulig øjeninfektion!!!! Og ligeledes rystet over regningen!!!!
Tilfreds.
Jeg har gennem en længere periode haft problemer med min tæve. Vores dyrlæge tager mine henvendelser seriøst og giver mig en god gennemgang af hvert enkelt forløb. Jeg og min hund er trygge.
Jeg vil absolut ikke anbefale dyrlægeringen
Jeg vil ikke anbefale dyrlægeringen. Jeg har for flere år siden haft dem som fast dyrlæge til min første hund, og alt var til horrible priser, i forhold til andre dyrlæger. Derudover prøvede 2 ud af 3 forskellige dyrlæger at bilde mig ind at han dengang skulle have renset tænder, det var en ting jeg fik at vide hver gang, og her brugte de "skræmme kampagnen" om at bakterier kan sætte sig i tandkødet og gå i blodbanen og den vej give alvorlig sygdom. Det skete selvfølgelig aldrig da jeg sørgede for at han fik rigeligt at tygge på så tænderne derved bliver renset. Herudover indlod de at fortælle hvilke konsekvenser det havde at han havde høje levertal. Jeg skiftede dyrlæge da han var 10, og en måned efter han blev 11 måtte jeg få ham aflivet da hans havde fået meget alvorlige levertal og sygdom heraf. Dette har været dyrlægeringen i glamsbjerg. Fra Ca. 2005-15.jeg har aldrig brugt dem efter og har nu verdens bedste dyrlæge til min nuværende hund.
Min kæreste bruger desværre stadig dyrlægeringen glamsbjerg og Aarup. Og har haft nogle problemer med sin kat de havde bl.a. Sendt hende hjem på fuld beroligende så hun hverken kunne gå eller holde kontakt, hun savlede og hverken drak eller spiste. De tog hende så ind igen, og gav en gratis overnatning til hende. Men så skulle de beholde hende endnu to dage, bare for at observere. Jeg synes det er ekstremt dårlig service, og sindssyge priser de tager!! Jeg vil aldrig anbefale at bruge dem!!!!
UNDGÅ DEM FOR ALT I VERDEN!
PAS PÅ, når DyrlægeRingen i Tommerup tilbyder "gratis" sundhedstjek og en pose gratis foder! Når man ringer for at bestille et gratis sundhedstjek, har de indrettet sig så smart, at den, der tager telefonen, spørger, om hunden også skal have vaccinationer. Man svarer så intetanende, at ja, det skal han måske nok.
Når man så efter endt behandling får regningen, viser det sig, at fordi hunden skulle have vaccinationer, så er sundhedstjekket IKKE gratis, og der følger IKKE en pose gratis foder med!
De måtte dog betale os pengene tilbage, men kun hårdt presset.
Men denne forretningsmetode er ganske enkelt utilstedeligt bondefangeri!
Dyrlægen havde i øvrigt slet ikke forstand på at tackle vores hund, som er bange for at blive stukket. Hun var yderst hård og ubehagelig.
Så alt i alt – det her er en dyrlægepraksis, jeg vil råde alle til at HOLDE SIG LANGT FRA!
En meget dygtig dyrlæge med empati.
Vi har lige mistet vores hund – en 12 år gammel schäfer. Vi har de seneste 4 – 5 år haft Dyrlægeringen – Henrik – som vores dyrlæge. Vi skiftede dyrlæge da vi følte os ”taget ved næsen” af tidligere dyrlæge - og ved en tilfældighed kom vi til Dyrlægeringen.
Hunden har i den tid haft en alvorlig sygdom og en anden som er blevet ”kørt ind”. Dertil er kommet årlige undersøgelser, vaccinationer mv..
Vi har i alt hvad der er foretaget været informeret og medbestemmende om hvad hunden skulle have af behandling. Vi er blevet forklaret i detaljer hvad Henrik ville anbefale – og hvorfor. Vi har på intet tidspunkt følt at vi er blevet ”prakket” en behandling på som var unødvendig. I øvrigt kunne vi til enhver tid få et prisoverslag på hvad en evt. behandling ville koste.
Har der været tale om et behandlingsforløb, har Henrik i forløbet kontaktet os pr. telefon for at høre hvorledes hunden havde det.
Hunden har følt sig tryg – hun og Henrik var blevet rigtig gode venner.
Vi har også følt tryghed – og er slet ikke i tvivl om hvem der skal være vores kommende dyrlæge, hvis vi igen får hund. Så – vi kan med sindsro anbefale Dyrlægeringen til andre.
Inkompetent behandling
Inkompetent behandling, dårlig dømmekraft og en regning som var væsentlig større end det overslag der var givet. Desuden skete der deciderede procedurefejl, som kunne have kostet vores hund livet. Ikke en klinik vi vil benytte os af nogensinde igen.
Trækkeri!
Jeg har to katte, der lever på landet. Spiser mus og fugle mv. De får orm, som katte gør. Jeg kunne ikke få udleveret ormemiddel uden at kattene var blevet undersøgt. Det fik jeg så. Herefter bad jeg om ormemiddel til 1 år af gangen, altså til hver 3. md. Men det havde dyrlægen ikke lige liggende, så jeg kunne få til en gang behandlingscyklus.
jeg ser så, da jeg er kommet hjem og fået briller på, at der er lagt håndteringsgebyr PÅ BEGGE KATTE. Og skal de behandles igen - hvilket det jo skal om 3.mdr. så skal jeg sørme betale 2 x gebyr en gang mere og så fremdeles. Det er simpelthen trækkeri og lige nøjagtig det der gør, at jeg IKKE kommer tilbage ever igen. Det er en rigtig dårlig forretning for hende, da jeg har 6 hunde og 2 katte og endda fortalte, jeg skulle have de 2 katte steriliseret... your loss .. pga. grådighed.
Dyrlægeringen Glamsbjerg.
Dyrlægeringen Glamsbjerg.
De er alt for dyre, og det er nærmest umuligt at få oplyst hvad den endelige regning løber op i. Det lykkedes mig først et godt stykke inde i behandlingsforløbet at få ud af dem hvad prisen blev. Over 13000 kr. for at få behandlet min kat for øremider, og få opereret 4 kindtænder ud. Vær også opmærksom på at hvis det lykkedes at få oplyst en pris, så "glemmer" de at oplyse at den pris du får er eks. moms....Frækt!!
Den eneste grund til at de får mere end en stjerne er fordi at kvaliteten af behandlingen er i orden.
Jeg sætter aldrig mine ben hos dyrlægeringen igen.
Uprofessionel dømmekraft
Magen til dårlig, uærlig og uprofessionel dømmekraft fra deres dyrlæge, skal man lede længe efter.
ALDRIG brug denne dyrlæge
ALDRIG brug denne dyrlæge. De er kun ude på at kunne udskrive store faktura, som ikke bliver oplyst fra start.
Stor regning er det endelig mål, og dit dyr er vejen hertil.
Mvh
Faaborgdyrlæge til UG
D.9/1-17 måtte vi sige farvel til vores dejlige hund gennem mange år. Vi var enige om at det skulle ske i vores hjem. Vi fik den bedste dyrlæge på Fyn: Henrik Normann Andersen, DyrlægeRingen i Faaborg til at komme. Han udviste stor empati, og var god til at fortælle os hvad han gjorde, og hvorfor. Han behandlede vores elskede hund med respekt, og Nemo fik den fred han fortjente, på den skånsommeste måde. En stor TAK for din måde at være på, Henrik.
Hilsen Wenke og Henning
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.