1,9

Malo

Subscription scam

This company took two payments from me unknowingly. I only noticed the second. Payments taken through Apple pay and I’ve no idea how! I didn’t sign up but found signup emails in my junk. Complete scam. Go very careful! £34.90 a month! Not even used a service.

20 de marzo de 2026

E-BOOKWORM SCAM Their website came up randomly when I…

Their website came up randomly when I was looking at hijobs.com and it was late at night and a big banner came up apply now so I thought it was the jobs right, I clicked on it and it said FREE! 0.00 sign up fee so I clicked on it thinking nothing of it and a couple days later THEY STOLE MY MONEY EVEN THOUGH I DONT HAVE A SUBSCRIPTION OR VISTIED THWIR WEBSITE AFTER THAT REPORT THIS HORRIBLE SCAMMING WEBSITE AS MUCH AS POSSIBLE

10 de marzo de 2026

Fraude

Een ster is te veel voor een stel fraudeurs die door reclamestunts abonnementen binnenhalen met een stognering van 3 dagen !!!!!!!! maar met een afboeking van 74 €.
Door telefonisch contact werd het anno eindelijk stopgezet maar op terugbetaling kan ik fluiten erger het jaar daarop werd een lidgeld van 34,90€ afgehouden en contactopname niet mogelijk.
Dus 000 sterren!!!!!!!!!!!

3 de julio de 2025

SCAM. SUBSCRIPTION TRAP. AVOID

Having unknowingly tapped a banner on I pad I found a £39.40 per month subscription to this company in my bank statement. Customer service were a joke telling me I’d received confirmation emails ( which actually went to junk). They have refused a refund although all further payments have been cancelled.
It’s a subscription trap and is in my mind fraud Avoid like the plague

1 de noviembre de 2025

Fraud. Subscription trap

This company uses a fraudulent layout to smuggle its download buttons onto legitimate sites like Research.com. The offered download for 0.00 EUR does NOT work. However, you've suddenly signed up for a subscription for 34 EUR. Fraud. There's no cancellation option anywhere.

16 de junio de 2025

TRUFFA

Anche a mia madre sono stati prelevati due volte 34,90€ senza il suo consenso. Il primo pagamento è stato fatto il 1 maggio e uno oggi. Abbiamo già fatto la denuncia per procedere al rimborso da parte della banca ma sicuramente questo è un abbonamento che preleverà ancora.

6 de mayo de 2025

non so cosa sia successo mi avete…

non so cosa sia successo mi avete prelevato euro 34,90 dalla mia postepay per un pagamento pos esercenti del 02/05/2025 alle ore 10,37 presso
E-BOOKWORM.CO N. 633392 .
DISCONOSCO QUESTA OPERAZIONE PER TANTO RICHIEDO IL RIMBORSO

2 de mayo de 2025

Helpful customer service

I initially subscribed through Apple Pay by mistake, but after contacting the customer support team, the issue was promptly resolved. Exceptional customer support service.

21 de marzo de 2025

Assistenza top

Avevo un abbonamento e dopo aver contattato il team di assistenza clienti, il problema è stato rapidamente risolto. Il servizio di assistenza clienti ha mostrato un livello encomiabile di professionalità.

4 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?