Valorada con 1 estrellas sobre 5

efiber is echte stelletjes oplichters die niet hun beloften niet nakomen. en de klantservice is heel slecht en word je niet geholpen maar slecht aangesproken. je kan niet uit hun contract komen zonder... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1,5 jaar geleden fiber tot aan de tuin ingegraven. Schouwing gehad, foto's gemaakt alleen tot op heden géén aansluiting! Afgelopen maandag afspraak voor ingraven en montage in huis (na 5x bellen). Vri... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We kregen David van E-fiber aan de deur, die zou ons een offerte sturen, maar die kwam niet. Maar een plaats daarvan kregen we mails van Odido dat we een abonnement hadden afgesloten (niets getekend).... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Agressieve verkoop. Blijven maar aan de deur komen. Sturen gewoon iedere keer iemand anders langs onder het mom van we doen nog even laatste ronde. Gister de zevende langs gehad. Ondanks duidelijke NE... Ver más

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

E-fiber liegt en laat je maanden doorbetalen

September 2022 aangevraagd. Bedenktijd van 14 dagen. Een paar dagen na de bedenktijd een nieuw huis gekocht. E-fiber direct gebeld dat we gingen verhuizen in 2023. Dit was geen probleem hebben ze gezegd.

April 2023 eindelijk aangesloten.

September 2023 verhuizen. Zeggen ze nu dat dit niet kan! Wij moeten het jaar volmaken en doorbetalen. Hebben het een jaar geleden aangevraagd! Dus nu 6 maanden boete betalen en ook betalen voor op het nieuwe adres + aanleggen? Mooi niet! Wij gaan terug naar onze oude provider.

28 de agosto de 2023

Agressieve verkoop

Sturen allemaal ongewenste ellende via de post waar ik me niet voor heb aangemeld. Daarnaast, hele agressieve verkoop. Werkt vast, aangezien ze het blijven doen. Maar ik wacht daardoor op de KPN of Ziggo die met een glasvezelnetwerk komen.

18 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Al twee jaar agressieve verkopers aan…

Al twee jaar agressieve verkopers aan de deur. Voordat de straat werd opengebroken, tijdens en nu ruim een jaar nadat het trottoir is verpest wéér. Met vandaag als dieptepunt een verkoper die de deur nog eens wat verder open wilde duwen. NEE IK WIL GEEN GLASVEZEL VAN JULLIE! Tip: als je over wil komen als een net en degelijk bedrijf, huur dan geen plastic gangsters in die nog geen zin fatsoenlijk Nederlands kunnen spreken als verkopers. Onbeschoft volk!

17 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Die achterlijke die ze inhuren om hun…

Die achterlijke die ze inhuren om hun waardeloze snelheid internet kabels aan te leggen. Vernielen alleen de stoeptegels. Kunnen nig voor geen meter klinkers goed terug leggen, ze liggen zelfs soms op de kop terug. Ze krijgen het voor elkaar om op een of andere manier een gas leiding te raken. En efiber zelf is ook nog eens stront irritant met het constant aan de deur komen dat jehova getuigen plesanter laat lijken.

13 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onbeschoft om alweer aan de deur komen…

Onbeschoft om alweer aan de deur komen leuren door e-fiber. Hoe vaak blijven ze dat proberen ?
Als je op deze manier zieltjes moet winnen dan klopt er heel veel niet. Blijkt ook wel gezien de recensies .

10 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je wordt gewoon gestalkt door dit…

Je wordt gewoon gestalkt door dit bedrijf en als je beleeft aangeeft geen interesse te hebben denken ze dat het nodig is een grote bek te geven en je tot verantwoording te roepen 🤮🤮🤮 ze blijven maar komen, iedere avond weer.

4 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Duidelijk als bagger. Gisterenmiddag stopte de TV er ineens…

Gisterenmiddag stopte de TV er ineens mee. Bij het doorschakelen naar andere kanalen verschijnt de mededeling :"Er is iets mis gegaan met het afspelen , probeer het later nog eens". Dit was de vierde keer dat dat gebeurde maar nog nooit zo lang. Een dag zonder TV kan ik nog wel overleven maar ik zat gelijk zonder internet en dat is een stuk problemastischer. Geen internet bankieren of andere belangrijke correspondentie kunnen afhandelen. Verder is de transparantie ver te zoeken. Ik weet niet eens bij welke provider ik zit en er zijn twee kanalen die beveiligd zijn en waar je een pincode voor moet hebben. Geen idee waar dat vermeld is en/of hoe ik er aan kan komen. Eindconclusie : Een grote onduidelijke modderpoel !!!!

29 de junio de 2023

Onbeschoft en onmenselijke onderneming

Alle negatieve reviews die hier staan kloppen 100%, dat zoiets nog mag opereren in Nederland. Ze zijn hier in de wijk ook glasvezelkabels aan het aanleggen, maar allemachtig hoe dit bedrijf met het personeel omgaat is gewoon ronduid onbeschoft en onmenselijk. Tuurlijk hebben meerdere bedrijven arbeidsmigranten in dienst, maar het lijkt alsof ze hier worden behandeld als slaven. Ze werken van 6 uur sochtends tot 9 uur savonds aan een stuk door zonder echte pauze, in de hitte van de brandende zon (gemiddeld 28 graden). En de communicatie van dit bedrijf zelf is zwaar ondermaats. Dan wil je gewoon echt geen diensten meer afnemen, en die andere reviewer heeft gelijk zelfs 1 ster is teveel.

8 de junio de 2023

Poging tot huisvredebreuk

Wie denken wel dat jullie wel niet zijn? De netbeheerder? De energieleverancier? Nee, jullie zijn een stel incompetente prutsers andermans voortuinen en internetaansluitingen te beschadigen. En nu sturen jullie een stel laagopgeleide pipo's richting de voordeur met de vraag of jullie met je vieze poten mijn woonkamer mogen betreden voor een aansluiting die ik niet eens heb aangevraagd? Opzouten, ik wil helemaal niks met jullie te maken hebben.

1 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er is 3 keer een afspraak gemaakt voor…

Er is 3 keer een afspraak gemaakt voor de aansluiting van de glasvezel.
Deze zijn allemaal niet doorgegaan, een paar keer zonder afzegging.

Daarna werd een afspraak gemaakt om de aansluiting te realiseren; toen kwam iemand de kabel naar binnen brengen. En vertrok.

Er werd weer een afspraak gemaakt om de aansluiting te realiseren, toen kwam iemand een kastje installeren en vertrok.

Er werd weer een afspraak gemaakt om de aansluiting te realiseren. Er kwam iemand (’s-Ochtends terwijl de afspraak op middag stond). Deze persoon keek en ging weer weg. Een uur later kwam iemand om door te meten en vertrok.

Nog steeds niets aangesloten.

Wat een pruts bende. Ik ben 6 keer thuis gebleven en het is nog niet voor elkaar.

26 de mayo de 2023

Naar en vervelend bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Beloven dingen die ze niet nakomen, een afspraak word gemaakt voor de aansluiting, komt er niemand langs, en dan mij de schuld proberen te geven, vervolgens de onderaannemer de schuld geven. Telefoon vaak niet bereikbaar.

Wij zouden in februari aangesloten worden, wel leven nu half mei en nog steeds geen aansluiting, bedrijf zegt nu half juni, maar met de disclaimer dat de datum misschien niet gehaald word. We zouden binnen 3 dagen terug gebeld worden nog steeds niet gedaan. Niemand, zelfs onderaannemer Spie kan niet zeggen wanneer het wel gebeurt. Ik denk dat ik mijn keutel in ga trekken en als Delta gaat leggen daar mij ga aanmelden, want dit is echt tenenkrommend slecht.

Mijn schoonvader wilt geen Efiber internet en word nu bijna dagelijks lastiggevallen, zelfs Jehova's getuigen komen minder langs de deuren.

11 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een spoor van vernieling laten ze achter!!!

Bij aanleg in de straat onze KPN kabel kapot getrokken en netjes teruggestopt. Ze gaven aan niet te weten wat er aan de hand was in het gebrekkig engels) Alle restkabels etc voor ons huis weggelegd waarbij een kabel een raam kapot getikt heeft. Deze schuld verschuiven ze naar KPN. (die overigens binnen 24 uur de kabel hersteld heeft)
E-fiber neemt geen verantwoordelijkheid, schuift alles door naar KPN terwijl zij alle ellende hebben veroorzaakt. Ik ga nu, een half jaar nadat de schade is aangericht zelf opdraaien voor alle extra kosten!!! Wat een puinhoop laten deze lui achter!!!

7 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een ster is nog te veel....

Een ster is nog te veel....
Bel afspraak gemaakt, niet nagekomen. Email geschreven, niet gereageerd. E-Fiber colporteur aan de deur geweest en nieuwe afspraak voor 2 dagen later, niet geweest! Dus ik ben wel klaar met Efiber. Ze voldoen volledig aan de reviews!

4 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen internet en geen overzicht

Ik heb sinds november interesse aangetoond om glasvezel aan te laten leggen bij een nieuwbouw woning. Mij werd een streefdatum gegeven van maart die nu al verstreken is. De nieuwe streefdatum is december. Dat is onnaceptabel.

De glasvezel kabels liggen al binnen, maar niemand van support lijkt me te kunnen helpen omdat de ene afdeling de andere de schuld geeft. Dit geldt ook voor e-fiber en haar providers. De providers geven e-fiber de schuld en vice versa. De klant komt dus nergens en heeft maar te lijden zonder internet of inzicht van wat er nou gebeurt.

Ik moet nu maandelijks met relevante partijen bellen in de hoop dat er iets gedaan wordt. Tot nu toe wordt 'alles vastgelegd' en 'komen ze er later op terug'.

Ik kom nu terug op het feit dat dit een onbetrouwbare rotpartij is.

De reputatie schaden van de relevante partijen is nu mijn enige optie om hier druk op te zetten.

Update: Ik kan niet eens meer in contact komen met de telefonische support van e-fiber. Alleen de externe partijen zijn via e-fiber te benaderen, maar op een maandag om 11:30 (binnen hun aangegeven tijden) is niemand beschikbaar. Bedankt.

27 de marzo de 2023

Ongehoord

Slechte provider,beeld stopt regelmatig en dan bedoel ik een paar keer per uur,klantenservice gebelt met de mededeling dat er meer mensen bij ons op het dorp er last van hebben,ben gestopt met melden want ze geloven mij niet,ik wacht tot mijn contract afloopt en neem een andere provider.

6 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen niet opdagen op de afgesproken…

Komen niet opdagen op de afgesproken datum.
Navraag bij e-fiber: de aannemer neemt morgen contact met u op.
Tot 2x toe gebeurt dit niet.
E-fiber weigert het telefoonnummer van de aannemer te geven, zodat ik deze niet zelf kan vragen wanneer de kabel wel zal worden aangelegd en waarom ze ondanks hun belofte meermaals niet terugbellen.

1 de marzo de 2023

Zelfs 1 ster is te veel

Zelfs 1 ster is te veel! Dinsdag een brief sturen dat ze vrijdag tussen 8 en 12:30 komen installeren. Ochtend vrij genomen, het kon gelukkig. En wie komt er opdagen? Juist!!!! Niemand. Chef van de planning: sorry sorry hij komt binnen 5 minuten. Ja na 5 mjnuten belt de monteur dat ie niet komt vandaag. Nou mij niet meer bellen voor een afspraak, en dat mijn boven buren nu geen glasvezel kunnen krijgen. Ja jammer dan!!! Is geen afspraak mee te maken.

24 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.