Update! Deze review vervangt mijn eerdere review. Inmiddels maakt ik gebruik van de 64-bits versie. Deze is veel eerder uitgekomen dan beloofd en via meekijken door de helpdeks netjes geïnstalleerd.... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Ik werk al jaren met Easylon en ben zeer tevreden over de software. Alle wet en regelgeving zit in het systeem maar doordat je alle looncomponenten zelf kun vullen en per klant de brancheregelingen k... Ver más
Easylon is op zich prima software waar veel mee kan. Het programma is "niet dichtgetimmerd" met allerlei verplichte handelingen en controle procedures. Een consekwentie (nadeel?) daarvan is dat je ge... Ver más
Elsa is een prima pakket. Kan veel en vrij makkelijk in gebruik. De helpdesk van Easylon is geweldig! Sommige instellingen van het pakket zijn wat moeilijker te vinden, maar de helpdesk helpt je altij... Ver más
Sinds 1997 biedt Easylon betaalbare salarisadministratie software voor het MKB. Onze professionele salarissoftware is modulair en daardoor geschikt voor elke branche. Easylon software is gebruiksvriendelijk en compleet. Niet voor niets raadt 97% van onze 1000+ klanten het u aan!
Diepenburchstraat 44, 3155 ZG, Maasland
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Fijn salarispakket om mee te werken. Heldere opbouw, simpel te volgen zonder overbodige poespas. Helpdesk prima te bereiken voor het geval je toch iets te vragen hebt.
Prima ervaringen met de helpdesk. Vandaag een storing die geheel te wijten was aan ons zelf. Desondanks geen verwijten maar supervriendelijke hulp gekregen van Erik en Jeroen en dankzij hun kennis werd het probleem opgelost. Complimenten en mijn dank.
Wij maken al jaren gebruik van dit loonpakket. Het pakket is vriendelijk in het gebruik en overzichtelijk. De mensen bij de helpdesk zijn goed geïnformeerd en opgeleid. Als we ergens tegen aanlopen is een oplossing altijd daar. Deze software is aanrader voor ieder kantoor.
Als kleine BV gebruiken we EASYLON al enkele jaren tot volle tevredenheid.
Nieuwe versies en updates worden keurig en op tijd beschikbaar gesteld.
Al meerdere jaren een probleemloze oplossing voor ons.
Sinds wij met Easylon werken kost de salarisadministratie veel minder tijd en de resultaten doen niet onder voor zo'n heel dure oplossing
Gemakkelijk in gebruik, een uitstekende klantenservice en altijd een correcte loonadministratie. Wij zijn helemaal tevreden.
Ik vind het een prettig bedrijf en programma, goede uitleg, juiste updates, direct geholpen bij vragen, in 1 woord super.
Heb je vragen dan wordt je altijd goed geholpen door de helpdesk.
Prijs / pakket verhouding komen overeen
Overzichtelijk / goede kwaliteit / goede help desk
Easylon is een prima loonprogramma met een professionele helpdesk
Goed, eenvoudig en betaalbaar programma. Alle personeelsinformatie inzichtelijk in 1 programma en met vragen word je altijd zeer goed geholpen door de helpdesk.
Als je als bedrijf je salarisadministratie zelf wilt verwerken dan is Easylon een goede keuze. Ik heb ruim 9 jaar ervaring met het werken met Easylon en het is zeer gebruikersvriendelijk en de helpdesk levert goede service mocht je een vraag hebben.
Het is voor iedereen mogelijk om met easylon een loonverwerking te doen
En dan de helpdesk die altijd direct de oplossing geeft
Al jaren een steunpilaar in onze boekhouding
gebruiksvriendelijke software en mocht het nodig zijn altijd snelle hulp van de helpdesk.
fijn salarispakket, werkt makkelijk, overzichtelijk, simpel en goed
Easylon heeft een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de salarisadministratie mee te voeren en de medewerkers zijn zeer goed bereikbaar indien je vragen hebt. Een absolute aanrader.
ik sta positief tegenover Easylon. Het loonpakket is een fijn pakket om mee te werken, daarnaast is de service erg goed. Bij contact met de helpdesk word je direct en goed geholpen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.