ebuy24.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en sofa hos jer, og jeg er meget skuffet over forløbet. På jeres hjemmeside fremgår det, at leveringstiden er 1-2 hverdage. Da jeg ikke havde hørt noget fra jeres fragtfirm... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kundeservice jeg har oplevet til dato! Lige fra bestilling, aftale om afhentning samt supplement til ordre. Alt fungerede hurtigt og præcist. Møblerne; det runde Tokyo spisebord i røget eg,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte 4 stole, og en af stolene var defekt, knækket i ryggen. Sikkert en transportskade. Kontaktede firmaet pr mail, og hurtigt svar , meget venlig, høflig tone, at en ny stol ville blive afsend... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Diseñador de interiores

Escrito por la empresa

Hos os finder du møbler til alle slags behov. Det kunne være spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, skænke, tv møbler og meget mere. Kig ind på vores shop og find den vare du ønsker, vi leverer indenfor få dage, da alle vores varer er på eget lager. Din vare bliver leveret fragtfrit til hele Danmark (undtaget ikke-brofaste øer). Ved spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice på telefon 74532238 ma.-to. mellem 09.00 -14.00 og fredag mellem 09.00 -12.30, eller på mail under info@ebuy24.dk, som gerne vil være dig behjælpelig. Vi glæder os til en god handel.

ebuy24.dk - vi leverer hurtigt indenfor få dage

Escrito por la empresa

Sikker E-handel
En af Danmarks største møbelwebshops. E-mærket shop, fast lav pris. Let og bekvem.
Gratis fragt over 5000,- og hurtig levering
Vi har dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Ring 74532238 eller send os en mail på info@ebuy24.dk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglende fronter og låger

Hvis jeg snart kan modtage de manglende fronter og låger til den indkøbte skænk, vil jeg da være ganske tilfreds med at handle hos Ebuy 24.

Hej Jette,

Tak for anmeldelsen. Kan se du er i dialog med kundeservice, som helt sikkert får løst din sag indenfor ganske kort tid. Hav en fantastisk dag.

Hilsen - Daniel Ebuy24

Helt ok

Ingen problemer

Hej Benny,

Tusind tak for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Hurtigt og god information

Hurtigt og god information

Hej Susanne,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er gået som det skulle

Alt er gået som det skulle, jeg er glad.

Hej Mette,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var nemt og bestille

Det var nemt og bestille, produktet er i god stand og det kommer hurtigt frem.

Hej Lykke,

Fik nogle flotte møbler

Fik nogle flotte møbler. Hurtig levering. Blev lovet levering mellem kl 9 og 13. Kl 8.50 havde chaufføren hjulpet mig med at få møblerne bakset ind i elevatoren

Hej Peter,

Hurtig levering.😊

Hej Annette,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Når kommoden er samlet kan man ikke se…

Når kommoden er samlet kan man ikke se at den for ca 98% er lavet af mdf træ, men det er ikke det som stå i kommodens spec. der står den er af massiv fyrretræ det var årsagen til jeg købte den, men da det er alt for besværligt og dyrt at sende den retur beholder jeg den, men er ret skuffet

18 de marzo de 2025

Hej Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du føler dig skuffet over materialet på kommoden og forstår fuldt ud din frustration, hvis produktbeskrivelsen ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores intention, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at produktbeskrivelsen er korrekt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

FUP, FUSK & SVINDEL

Fusk og fup firma !

Jeg fik en ødelagt billig kvalitet discount sofa leveret.

De nægter at hente den og returnere mine penge. Men mener 1000 kr var nok for en sofa der kostede mig over 4800 kr.

De skrev de ville sende mig mine penge !indenfor! 5 hverdage.

Mine penge var stadig ikke kommet, så jeg skrev igen. De lovede de ville komme dagen efter. Men er stadig ikke kommet !
& nu svare de ikke.

FUP, FUSK & SVINDEL

20 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Hej Jessica,

Vi er kede af at høre, at du stadig er utilfreds, og vi beklager, at sagen har været frustrerende for dig.

Vi vil dog gerne præcisere, at vi har indgået en aftale med dig om en kompensation, skaden på sofaen er mindre og kan repareres.

Vi har også informeret dig om, at vi gerne ville hente sofaen og give fuld refundering, hvis den blev pakket forsvarligt i emballage, så fragtfirmaet kunne afhente den. Dette afviste du, og vi blev derfor enige om en kompensation i stedet.

Overførslen blev gennemført indenfor 5 hverdage, og vi har sendt dig dokumentation og screenshot af bankoverførslen.
Vi har svaret på dine henvendelser og gjort vores bedste for at løse sagen korrekt og efter aftale.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at vente, men når pengene er overført fra vores side, afhænger resten af banken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Super flot kommode…

10 de marzo de 2025

Hej Kate,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skænk

Svarede til forventningen

5 de marzo de 2025

Hej Randi,

Tusind tak for de 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️. Det gør os glad, at høre, at du er tilfreds med din bestilling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet var fragten

Problemet var fragten: Levere til den lovede dag (lykkedes først i 3. Forsøg) og til den lovede tid (kom 1 1/2 t før det aftalte tidsrum.

5 de marzo de 2025

Hej Helle,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din oplevelse med leveringen ikke levede op til dine forventninger.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi beklager, at fragten først lykkedes på tredje forsøg og at leveringen skete uden for det aftalte tidsrum. Vi forstår, hvor frustrerende det må have været.

Vi tager dine oplevelser alvorligt og følger op med vores fragtpartner for at sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Hvis du har yderligere input, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu engang tak for din tilbagemelding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig hjemmeside i har man bestiller…

Dejlig hjemmeside i har man bestiller på og hurtig levering , derfor 5 stjerner herfra .

3 de marzo de 2025

Hej Lisbeth,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint hele vejen igennem

26 de febrero de 2025

Hej Susanne,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min vare havde en skade. Straks blev der sendt en ny. Det kalde jeg seriøs service.

21 de febrero de 2025

Hej Lene,

Penny skænk

Hentede selv Penny skænken i Haderslev, sødt hjælpsom personale .Skænken blev samlet få dage efter, min mand synes godt nok det var en lang udførlig samle-manual men sammen blev alle 44 punkter kørt igennem 💪
Super flot, elegant udsende som passede fantastisk til vores brug. Den Dansk kvalitet lever op til vores forventninger og ikke noget lavpris køb er tydelig at se/mærke👍

25 de febrero de 2025

Hej Mette,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Fint varer

19 de febrero de 2025

Hej Suchira,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og leveret som lovet.

Hurtig levering - og produktet var forsvarligt pakket ind.

19 de febrero de 2025

Hej Judy,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.