Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev mødt af super rare, kompetente, og hjælpsomme medarbejdere i butikken. Ingen tidsbestilling - blot en ret hurtigt betjening da jeg afleverede min cykel - kunne hente cyklen igen efter 45min. Ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom i butikken og lavede købet med det samme, selvom cyklen først skulle bruges en måned senere. Jeg fik enormt god vejledning af Søren. Prøvekørte min Winther elcykel og udskiftede sadelen med en m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min cykel køre igen som en velsmurdt…

Min cykel køre igen som en velsmurdt maskine.
Jeg blev kontaktet med en pris for udskiftning af krank, før arbejdet blev igangsat.
Hurtig levering.
Jeg er godt tilfreds. Ud over at beliggenhed er rigtig godt for mig.

22 de noviembre de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Britta. Tak fordi du tog dig tid til at dele din tilfredshed. Det er meget værdsat af os. VH Torben, eCykler

Kompetent service

Kompetent service, venlighed, presser ikk men lytter til kunden.
Købt min nyeste elcykel der for 1,5 år siden. Jeg er fuldt tilfreds.
Fair priser..

15 de noviembre de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Mange tak for de pæne ord og flotte stjerner. VH Torben, eCykler

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absurd dårlig kundeservice i forbindelse med reparation af cykel hos e-cykler i Rødovre

Jeg vil nu skrive en anmeldelse af e-cykler i Rødovre baseret på mine oplevelser med reparation af min cykel.

Jeg har sidste år købt en el-cykel i Coop og her midt i september begynder motoren pludselig at sige en lyd, den ikke skal sige. Heldigvis er der jo garanti på cyklen og Coops service henviser mig til “Bikerep” som er den virksomhed som både Coop & Bilka m.fl. Anvender til at servicere og reparere de cykler de sælger. Bikerep har så aftaler med cykelsmede rund omkring i Danmark og man kan derfor som kunde vælge at få repareret sin cykel i relativ nærhed af sin bopæl - egentlig ret smart - men…

Jeg valgte så E-cykler i Rødovre fordi jeg selv bor i Rødovre - jeg kendte - på dette tidspunkt ikke noget til forretningen.

Her så mine oplevelser med e-cykler i Rødovre og jeg kan roligt sige, at det er et lavpunkt i forhold til alt hvad jeg ellers har oplevet at service hos både cykelhandlere og andre forretninger.

Allerede da jeg kommer over med min cykel, er det tydeligt, at forretningen ikke er specielt interesseret i opgaven. Jeg får lov til at stå og vente længe ved disken, selv om der ikke er andre kunder og da jeg så endelig kommer til, får jeg at vide at de ikke kan se min cykel i systemet.

Jeg har forinden modtaget en mail fra Bikerep med besked om at komme til e-cykler i Rødovre og aflevere min cykel - men forretningen skal se min mail, før de er overbevist om, at jeg ikke bare er kommet ind fra gaden med min cykel.

Det viser sig så, at ordrer fra bikerep fremgår i et andet system.

Jeg skal så opgive mit mobilnummer og får at vide, at jeg vil få en sms, når cyklen er klar.

Min cykel er mit primære transportmiddel til arbejde m.v. Så det er ret vigtigt for mig, at kunne planlægge alternative transport i perioden, hvor den er til reparation.

Jeg spørger derfor herefter, hvor længe de forventer, at det tager før cyklen er klar og svaret er “at jeg jo bare kan læse den mail, jeg har fået fra Bikerep og at de har i hvert fald 5 dage til reparationen” og “Iøvrigt var der sygdom så det kunne sagtens tage længere tid” - det var jo ikke rigtig det jeg spurgte om.

Jeg forklarer baggrunden for at jeg spørger og hører herefter om jeg må ringe til dem efter en uge, hvis jeg ikke hører noget fra dem.

Hertil er svaret “at det må jeg ikke, for det er ikke en del af den aftale de har med Coop, at kunderne må ringe til dem for at spørge om en tidshorisont på deres reparation”

Herefter forlader jeg temmelig rystet butikken og får hverken kvittering eller andet bevis på, at jeg har afleveret min cykel - jeg havde egentlig forventet en SMS, som mange andre steder - eks. Fri-cykler - men altså intet.

Efter en uge - hvor jeg intet har hørt - ringer jeg så til Coop - jeg må jo ikke ringe til e-cykler - og beder dem om at ringe til forretningen for at få en tidshorisont - Coop ringer så tilbage til mig og fortæller mig, at den del, der skal bruges er i restordre - Jeg spørger hvornår den forventes at komme på lager og Coop ringer til Bikerep, der kontakter Promovec (de danske firma, der producerer el-cyklerne til bl.a. Coop - og får at vide, at delen forventes at være på lager igen i starten af oktober.

Jeg hører herefter intet fra e-cykler - men får pludselig en sms d. 5.10.2024 med besked om, at min cykel er færdig.

Da jeg så kommer over i butikken gentager den absurd dårlige kundeservice sig - jeg spørger om jeg kan få en kvittering på det udførte arbejde - da der jo jf. købeloven er to års garanti på denne del - men får at vide at “Det kan jeg ikke få, men jeg kan få at vide, hvad de har repareret” - det får jeg dog at vide, men skal jo nu til at kontakte Coop igen for at sikre mig, at de får noteret min reparation og den deraf fornyede garantiperiode på denne.

Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg er dybt overrasket over den manglende professionalisme hos E-cykler og selv om det virker som et sted med et stort udvalg og e-cykler i mange prisklasser kunne jeg ALDRIG drømme om at købe en cykel hos dem.

Med mine oplevelser hos e-cykler vil jeg stærkt fraråde andre at handle der - det kan godt være at de er flinke i købs-øjeblikket, hvor man lægger de 30.000 for sin cykel, men jeg er ret overbevist om, at den elendige service jeg oplevede i min situation, vil gå igen når der viser sig at være problemer med den cykel, man har købt.

Det kan godt være at Bikerep presser den enkelte cykelsmed på prisen på reparationer, men det skal på ingen måde være kundens problem og det må stå enhver cykelsmed frit for, om man vil deltage i ordningen med Bikerep eller ej.

Til sidst kan jeg sige at jeg selvfølgelig har taget min oplevelse videre til Coop og at der ikke har været en finger at sætte på deres kundeservice - De var i øvrigt ret rystede over den behandling jeg havde fået - jeg ved naturligvis ikke om det give anledning til ændringer - men man kan jo håbe at det vil hjælpe andre, der står i min situation.

5 de octubre de 2024

Bemærkelsesværdig venlig betjening

Blev mødt af en utrolig venlig og serviceminded ekspedient, som guidede mig til den bedste løsning, da jeg skulle købe en ny cykellås. Butikken bliver mit førstevalg fremover.

1 de octubre de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Pernille. Dejlig læsning for os. Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse her. VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt min første e-cykel hos…

Jeg har købt min første e-cykel hos eCykler. Havde ingen tidligere erfaring med e-cykler, og fik fantastisk rådgivning og hjælp til valg af cykel og udstyr.
Virkelig god service og vejledning, så kan kun anbefales.

24 de septiembre de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Per. Det er vi rigtig glade for at høre. Tak for anmeldelsen og god fornøjelse med cyklen. VH Torben, eCykler

Service i verdensklasse

De var hurtige og løste et problem, som ikke kunne løses af en anden stor forhandler, som jeg konsulterede.

10 de septiembre de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Mange tak for din pæne anmeldelse. Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe dig med at fikse din cykel. VH Torben, eCykler

Kan klart anbefales.

Hurtig betjening, god service, god kommunikation og god pris. Er meget tilfreds👍🏼

24 de agosto de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Dennis. Mange tak for din pæne anmeldelse. Vi bukker og nejer. VH Torben, eCykler

Hurtig og venlig betjening

15 de agosto de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Hanne. Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os positiv tilbagemelding.
VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin personlig kontakt til forretningen

Nem og overskuelig hjemmeside, varen kom som lovet. Jeg havde et spørgsmål ang. varen og fik en god personlig betjening, da jeg ringede til dem.

12 de agosto de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Susan. Tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det luner hos os. VH Torben, eCykler

Uovertruffen service

Efter endnu et tyveri af min elskede følgesven, gik jeg sorgfuldt ned til Ecykler. Torben udviste både empati, skarp viden og en enorm portion tålmodighed, da jeg prøvede 4 cykler, fordi jeg forelskede mig i en model, der var for stor til mig.
Slutteligt finder han en vidunderlig løsning, som gør, at jeg får købt drømmecyklen.
Har brugt Ecykler de sidste 5 år til både køb/rådgivning og service. Altid mødt med venlighed og stærk viden. Hurtige reparationer og meget fair priser.

15 de agosto de 2024

Hej Katrine,

Tusind tak for din meget positive anmeldelse og stjerne-regnen. Vi håber at du og din fine nye Riese & Muller cykel bliver lykkelige sammen 😜

VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev som ny kunde med en elcykel…

Jeg blev som ny kunde med en elcykel købt i den nu konkursramte Ebike Skovlunde modtaget meget positiv hos eCykler i Rødovre. Fik en meget hurtig service og pt ser alt, hvad der er udført på min et år gamle elcykel fint og upåklageligt ud.

7 de agosto de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse og de mange stjerner. VH Torben, eCykler

Erfaren rådgivning

Behagelig, venlig, god og erfaren rådgivning i alle spørgsmål vedr. el-cykelkøbet.

1 de agosto de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Finn. Tak for at dele din tilfredshed og uddele stjerner til os. Det betyder meget. VH Torben, eCykler

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og prof betjening

13 de julio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Jens. Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Vi må arbejde på at få den 5 stjerne med også fra dig ;-) VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse at handle hos jer

En fornøjelse at handle hos jer - hjælpsomhed og gode råd krydret med en sjov og kvik bemærkning gør det at køreturen fra Helsingør til jer i Rødovre for at få hjælp ikke betyder noget.

5 de julio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Helle. Mange tak for din fine anmeldelse. Det luner. VH og god sommer. Torben, eCykler

Mit foretrukne valg

Ecykler er mit foretrukne valg, når jeg skal have min cykel ordnet. Altid imødekommende og dygtige. Og så er det et kæmpe plus, at der er gratis lånecykel i reparationstiden.

24 de junio de 2024

Hej Lise. Skønt at høre. Tak fordi du deler. VH, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg tog min cykel uden tidsbestilling…

Jeg tog min cykel uden tidsbestilling til eCykler a/s. Jeg er blevet orienteret undervejs om status på reparationen. Den er blevet lavet med fuld tilfredshed fra min side.

21 de junio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Reza. Mange tak for at du gav dig tid til at anmelde os så pænt. VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse at handle cykel…

Meget positiv oplevelse at handle cykel hos Ecykler på Islevbrovej. Rigtig god og professionel tilgang, med fin forståelse for mig som kunde. Stort udvalg af cykler, og masser af mulighed for prøvekørsel og flere gange hvis ønsket. Så de gør hvad der skal til, for at du har følelsen af at komme hjem med den helt rigtige cykel, og ikke blot den de måtte ønske at sælge dig.

Så alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg bestemt kun kan anbefale andre glade cyklister.

21 de junio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Jes. Dejligt at læse tak. God fornøjelse med din nye Gudereit cykel og mange tak for "stjernerne". VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig service + fair pris

Gearkabel til Enviolo knækkede på vej hjem - skete tæt på eCykler i Rødovre, hvor jeg tidligere har haft blandede oplevelser med rådgivning. Så jeg var lidt splittet og havde egentlig besluttet,at jeg ikke ville bruge dem til reparationen.

Ombestemte mig og tog chancen - fik at vide, at de måske kunne nå det dagen efter, men de kunne ikke love noget.

Dagen efter ved middag tikkede en besked ind, om at cyklen kunne afhentes.

Prisen var ganske overkommelig, men da jeg så, at det var hele geargrebet der var blevet skiftet (det er højst sandsynligt sådan man gør det og nok bare min uvidenhed), virkede prisen bare endnu mere reel.

Det er ikke sidste gang jeg bruger dem - her var det godt, at jeg ikke fulgte min første indskydelse

14 de junio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Thomas. Det var en dejlig anmeldelse at læse. Mange tak fordi du gav dig tiden og tak for de 5 stjerner. VH Torben, eCykler

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min gamle el-cykel kører igen

Ankom med en ældre el-cykel, hvor forhjulsmotoren var kaput. Jeg havde egentlig opgivet den, men heldigvis havde de en tilsvarende motor liggende. Cyklen blev hurtigt repareret med ny motor og billigere end jeg havde håbet. Nu er jeg kørende igen.

13 de junio de 2024

Respuesta de eCykler a/s

Hej Jens-Peter. Det var dejligt at det lykkedes. Mange tak for den pæne anmeldelse! VH Torben, eCykler

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.