Mads hos EDC i Rødovre har givet enestående rådgivning og professionel hjælp ifm. salg af min lejlighed på Roskildevej, salget var gennemført på kun 15 dage til en pris bedre end forventet. Købers van... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har været meget glad for EDC Dalum. Mathias har fra starten af været ærlig og konstruktiv, og har gjort hele processen nem for mig. Mathias satte en realistisk pris og huset var solgt på få dage.... Ver más
EDC mæglerne / Lars Zola har nu solgt den 3. Bolig for os. Det sidste hus nåede aldrig online. Lars solgte det via skuffesalg og en drone filmning der fik 28000 visninger. En fremvisning og solgt! V... Ver más
Jeg synes, det er helt uacceptabelt, at min veninde har oplevet racisme fra sit firma. Ingen skal behandles anderledes på grund af deres baggrund, og det skaber både utryghed og uretfærdighed. Det er... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
EDC har eksisteret siden 1971 og har idag 235 selvstændige butikker og cirka 1.500 medarbejdere. Vi dækker hele landet og kan målrette vores indsats, så både køber og sælger får mest muligt ud af vores lokale viden og ekspertise. EDC har mere end 5 mio. besøg om måneden på edc.dk, og er dermed det mest besøgte boligsite i Danmark ifølge Dansk Online Index.
Información de contacto
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg C, Dinamarca
- edc@edc.dk
- www.edc.dk
Ha contestado el 38% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I had a very disappointing experience…
I had a very disappointing experience with a broker from EDC Rødovre. Despite an initially positive impression and clear promises of good service, he proved to be highly unpredictable and unresponsive. The process regarding the sale of my property share was not completed as expected. The agent was out of contact for months when a sale contract had to be made, and on trying to contact him repeatedly with case relevant questions, he would not respond. His response to why did you not reply my messages or emails, would be “I was on vacation” and still continued to disappear after a day or two. I had to call time and again to his colleague to help me with the case and ask what is this real estate agent doing with the case, and this colleague would apologize for the pathetic experience I had with this real estate agent. When the contract was finally made, there were a lot of errors and flaws, though the agent had initially assured that he could prepare the contract easily, and had conviced me that he would make a same contract as a lawyer would make and that I should not ask the lawyer to make the contract. I ended up trusting his confidence but what I experienced after that was not less than a nightmare. He not only tried to charge me extra sum on top of agreed sum, the agent was not experienced enough to make a sale contract, which he initially has convinced me, that he could make. There had to be a lot of back and forth with contract, as he asked another of his colleague to make the contract, who did not know the case very well. My lawyer tried to contact him many times and even she said that it was very annoying how the agent would be completely unresponsive and took so long to prepare a contract, and with many flaws pertaining to the case. When he was asked to correct the flaws in the contract, he got very annoyed and behaved extremely rude. Unfortunately, I cannot recommend his services based on my experience.
Dårligt ejendomsmægler arbejde
I forbindelse med min søn og svigerdatters 1. hus køb har vi været på banen og rådgivet. De havde kig på en ejendom i Køge der havde været til salg i 450 dage. Fra første kontakt til ejendomsmægleren var det et mærkeligt forløb, der var svært at komme til at se ejendommen, da mægleren ikke ville fremvise i weekenden og i hverdagene kun på bestemte tidspunkter. Efter at have forhandlet om prisen underskriver de købsaftale tirsdag, onsdag fremsender mægler dokumenter til advokat og bank, samt betalingsbetingelser. Torsdag formiddag har advokat og bank hastet sagen igennem og giver grønt lys til ejendomsmægler ved frokosttid. Torsdag aften sender ejendomsmægleren en sms om at ejendommen er solgt til anden side. Det eneste de unge mennesker står med nu, er en advokatregning!

Lars Andersen Nykøbing Sjælland er fantastisk
Lars Andersen fra EDC i Nykøbing Sjælland solgte mit sommerhus. Topprofessionel og ramte prisen præcist. Solgt på under en måned. Virkelig mærke, han var på min side sammen med Julie, hans medarbejder. Så imponeret. Rar, bestemt, direkte, ærlig og prof.
Super oplevelse fra start til slut
Super oplevelse fra start til slut.
Vi har følt os trygge gennem hele forløbet.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til EDC Jyllinge.
EDC Ulfborg
Vi har netop købt et sommerhus via EDC Ulfborg. Det kan på ingen måde anbefales.
Lige fra starten har vi haft svært ved at få fremvisning i weekenderne, selv om huset har været uden lejere fra kl.10-15 hver lørdag.
-Langsom på tilbagemeldinger med kommunikation med sælger.
-Der blev udarbejdet en ny tilstandsrapport, med helt identiske billeder, beskrivelser og punkter som den der var udarbejdet et halvt år før, trods sælger oplyser at have udbedret flere af punkterne i mellemtiden.
Det bliver der ikke taget yderlig handling på, før vi stiller spørgsmål til det. Hvor vi bliver forsøgt med et grin, bare at sige pyt “det ændre jo ikke noget ved husets stand”. Vi har heldigvis haft rådgiver på, som kunne guide os i reglerne og rettigheder.
-Vi måtte rykke for udarbejdelse af salgspapirerne.
-De punkter der blev påpeget af vores rådgiver, skulle vi rykke for svar for over flere gange, da ikke alle blev besvaret hverken 1. eller 2. gang (den sidste blev besvaret/udført på overtagelsesdatoen, hvor vi også måtte ringe og rykke).
-Skødet blev udbedret i sidste øjeblik op til overtagelsen.
-Og prikken over I’et kommer vi til et tomt sommerhus på overtagelsdagen på aftalte tidspunkt. Hvor første melding er at det kan han desværre ikke lige gøre noget ved, han mener ikke vi har en aftale, så han lægger op til vi køre igen, “jeg havde også tænkt på at ringe til jer for skødet er ikke underskrevet”.
Efter at have sendt hans egen mail til ham med bekræftelse på aftalen, kommer der alt fra “det har jeg glemt at skrive i kalenderen”,
“Jeg kunne godt huske det da jeg så mailen”
Efter at blive godt sur beder vi ham om at løse det med det samme. Løsningen bliver så at vi selv skal køre 2x 15 min hvor en kollega har lagt nøglen ud og kørt hjem.
Vi må selv her fra tage initiativ til at kontakte sælger og aflæse el og vand, for at have det godt med at gå ind i et hus alene.
Her med vores dårligste anbefaling.

Hurtig salg
Hurtig, kompetent og imødekommende rådgivning.
Altid opdateret om hvad der skete.
Under 1 måned til huset var solgt.
EDC Poul Erik Bech Næstved
Vi oplevede et hurtigt, trygt og professionelt hussalg gennem EDC Poul Erik Bech Næstved. Vi blev mødt af klar kommunikation, ærlig rådgivning og engagerede mæglere, der havde fuldt fokus på vores behov og ønsker.
Thomas Pedersen og Frederik Larsen Jensen leverede en fremragende indsats hele vejen igennem.
Teamet bag EDC Poul Erik Bech Næstved var desuden hurtige til at følge op og skabe kontakt til professionelle samarbejdspartnere, hvilket gjorde hele processen smidig og overskuelig.
EDC i Roskilde
Vores ejendomsmægler var Frederik Bøgeskov hos EDC i Roskilde. Det er ham, som er årsagen til denne fortræffelige vurdering.
Han var energisk, tillidsfuld, dygtig og behagelig. Vi fik den bedste betjening og ikke mindst skafede han en forrygende salgspris.
Vi vil på det kraftigste anbefale Frederik Bøgeskov som sælgermægler.
Kan ikke anbefale EDC Børkop/Brejning
Kan ikke anbefale EDC Børkop/Brejning. Dårlig vejledning, mægler der er over grænsen i sine udtalelser og i det hele taget et forfærdentgligt forløb. Ingen dialog og mere hensyn til køber end til sælger. Vi bruger dem ikke igen.

Respuesta de EDC
Super edc vojens daniel super service
Flink super hurtig sælger edc vojens daniel .kanon oplevelse . Og god behandling kan bestemt anvefales
Virkelig ringe service
Jeg fik kendskab til en ejendomsmægler/købs rådgiver fra EDC farum da jeg skulle købe et hus. Han virkede meget flink til start med men da vi komme videre i vores forløb så var han ikke så flink mere. Efter jeg fik betalt hans honorar så forsvind han fra sagen.
Han skal arbejde mere med at lytte godt efter hvad det bliver sagt og aftalt. Han tog nogle beslutninger på sin egen hånd og bagefter vil ikke hjælp mig afslut min sage og heller ikke vil svar på min mails. Det var en tydelig og klar besked på skrift om hvad han skal gør men alligvel aftaler han nogle andet med sælgers ejendomsmægler. Han blev virkelig vred og arrogant da jeg nævnt det til ham. Han mener han har ikke gjort nogle forkert selvom at jeg videresendt den besked til ham. Bagefter vil han ikke færdiggøre min sage da jeg bedt ham om tage kontakt til sælgers ejendomsmægler. Han vil ikke besvare min mails eller opkald selvom at jeg bare har haft lys til færdiggøre sagen.
Det er enormt stressende med alle opgaver i flytning proces og det var bare et ekstra tunge sten på skulderen med nogle uprofessionelt samarbejde. Miskommunikation på den højest plan.
Tværtimod fik jeg hjælp fra sælgers ejendomsmægler og nu fik jeg afsluttet sagen.
Aldrig igen vil jeg bruge eller anbefale EDC til nogle.
EDC Hjallesevej fik solgt mit hus på…
EDC Hjallesevej fik solgt mit hus på bare en dag! Oplevelsen op til salget var gennemført og behagelig. Mægler var respektfuld og havde forståelse for mine behov og ønsker. Jeg har før solgt gennem samme mægler og har haft samme fine oplevelse hver gang - og hurtigt salg!
Forkert prissætning
Vi fik at vide at ejendommen ville kunne sælges inden for 3 måneder og vi skulle regne med et afslag på 6-8%
Det endte med at vi skulle lave et afslag på 35% og der gik et år før den blev solgt. Ejendomsmægleren er lokal kendt og børe kende priserne væsentlig bedre.
Fantastisk oplevelse med EDC Dianalund!
Fantastisk oplevelse med EDC Dianalund!
Vi har netop solgt vores hus gennem EDC Dianalund, og vi kunne ikke have ønsket os et bedre forløb. Både Peter og Philip har taget utrolig godt hånd om os gennem hele processen. De har været professionelle, kompetente og altid sørget for, at vi følte os trygge og godt informeret.
Vi blev løbende opdateret, fik god vejledning og oplevede et mæglerteam, der virkelig havde styr på tingene – og som samtidig var imødekommende og engagerede.
Vi har været meget glade for samarbejdet og kan varmt anbefale EDC Dianalund, Peter og Philip til alle, der står overfor at købe eller sælge bolig.
EDC ulfborg -0 stjerner hvis muligt…
EDC ulfborg -0 stjerner hvis muligt skulle kigge på sommerhus og havde sagt tydeligt at vi selv ville se huset uden andre interesseret køber i huset, 15 før vi er færdig dukker næste hold op og den alt for unge ejendomsmægler går rundt med næste par før vores tid er slut!! Men var det blot det nej vi har være klar og tydeligt fra start at når vi når er enighed med sælger om prisen, så skal de lukke helt ned indtil underskrift er fra køber og sælger, men nej nej 5 min før underskrift ringer de og siger der er kommet bud ind igen, men vi kan jo altid bare skrive under alligevel, sådan behandler man ikke købere så NEJ TAK, vi stoler ikke 5 min på jer længere slut med EDC Ulfborg for os!!, jeres svar kan ikke bruges til Noget som Helst næste gang bliver ikke hos EDC!! Og sælger skriver under først!!

Professionelt og trygt salg EDC Poul Erik Bech Holbæk
Vi vil gerne varmt anbefale salg gennem EDC Poul Erik Bech i Holbæk.
Vi solgte i foråret vores bolig gennem EDC Holbæk, og det var en virkelig god og professionel service vi fik, da vi valgte EDC.
Allan og Johanne er yderst professionelle, altid imødekommende og forstående. De er altid til at komme i kontakt med eller ringer hurtigt tilbage. Deres interesse for os og vores bolig vedblev gennem hele forløbet og vi følte os trygge igennem hele forløbet.
Det samme gælder for de søde mennesker på kontoret, som også er hjælpsomme og meget professionelle.
En varm anbefaling herfra
Jan & Sickan
Der bliver arbejdet for salget
Der bliver arbejdet for salget. Søde og troværdige mæglere. Man bliver holdt løbende informeret hele tiden. Aftaler bliver overholdt. Skiftede fra anden mægler til EDC hvilket var det helt rigtige. Kan kun anbefale EDC i Bjerggade.
Reel og professionel rådgivning i forbindelse med køb
Vi har købt hus på Samsø på en betinget købsaftale, hvor EDC var stod for salget. Processen blev knapt er år lang, da salg af vores eget hus andet sted i landet trak ud. EDC Samsø var yderst professionelle hele vejen igennem. Vi er blevet mødt med en stor hjælpsomhed, højt serviceniveau, fleksibilitet, engagement og hele vejen igennem en positiv, personlig, reel og professionel rådgivning. Vores bestemte anbefalinger til EDC-Samsø-teamet.
Tillidsfuldt samarbejde
Salget af vort parcelhus blev en tryg og positiv oplevelse.Ejendomsmægler Jan Meldgaard, EDC Varde, var tovholder igennem hele forløbet og han beskrev forud meget godt, hvordan salget ville forløbe. Handelsprisen svarede til vore forventninger og liggetiden kort. De spørgsmål vi havde undervejs i salgsprocessen, tog han sig god tid til at forklare. Vi benyttede EDC Finans ved indfrielse af lån m.v. Vort salgsprovenue havde vi til disposition på 3.dagen efter de nye ejere havde overtaget huset.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.