Slechte ooit wat k heb gezien nooit word je geholpen op de juiste manier maar jullie willen wel geld 😡
Consulta las opiniones de los clientes
Echt slechte organisatie, doen gewoon niets aan overlast maar wel de huur verhogen. Je zit nog rustiger in de gevangenis of tbs kliniek waar deze portiek steeds meer en meer op begint te lijken m... Ver más
Ik woon in een seniorenwoning van wb Eigenhaard. de benedendeur is al 3 weken stuk. De deur staat wageweid open en een ieder kan in en uit lopen. Verschillende bewoners hebben het al doorgegeven. Als... Ver más
Ik woon nu een paar jaar via Eigen Haard, en verbaas me er nog wekelijks over hoe slecht deze organisatie fungeert. Er was wekenlang een lekkage in het pand waar ik woon, waardoor er een ongelofelijk... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de alquiler de apartamentos
- Compañía de administración de propiedades
- Agencia inmobiliaria
- Agencia de alquiler de inmuebles
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben.
Información de contacto
Arlandaweg 88, 1043, Amsterdam, Holanda
- www.eigenhaard.nl
No consta que solicite reseñas
Wat is woningbouwvereniging Eigenhaard…
Wat is woningbouwvereniging Eigenhaard toch een waardeloze woningbouw bedrijf.
Ze laten mijn buurtje Betondorp helemaal verpauperen.
Als je een klacht doorgeeft of er is wat kapot gegaan in je huis dan proberen ze jou de kosten te laten betalen.
Terwijl het vaak kapot gaat door ouderdom en of slijtage.
Ben je de klantenservice krijg je een bijdehante dame aan de lijn die je nogmaals uitlegt dat je moet dokken.
Het maakt niet uit dat jij zelf bijna de hele woning hebt gerestaureerd.
En als je dan eens aan de bel trekt omdat er iets kapot is gegaan dan geven ze niet thuis.
Mijn hele wijk gaat zo gezegd naar de kl"te en wordt opgevuld met statushouders die geen ene f"ck om de buurt geven.
En hun bende op straat flikkeren.
Woningen worden onderverhuurd.
Er wordt niks aan gedaan.
Maar als een oude bewoner komt te overlijden weten ze wel de huur van een 2 kamer woning tot 850 euro te verhogen.
Schandalig inhalig ,maar ja oude bewoner der uit en nieuwe met een vet hoge huur er in.
Dus laat de huizen maar verotten en laat de bewoners maar opr"tten.
Dan kunnen wij lekker geld verdienen.
Kozijnen zijn verrot, wordt niks aan gedaan.
Verf valt van de deuren en kozijnen.
Lekkage aan de lopende band.
Badcellen lekken water zodat je stucwerk verrot en natuurlijk je vloer.
Schimmels grijpen hun kans, lekker gezond.
Schimmel op de kozijnen en aan de buitenkant van je huis.
Geven een verwaarlooste trieste aanblik.
En dan heb ik het over een van de mooiste dorpjes binnen Amsterdam Betondorp.
Het dorp waar Gerard reeve heeft gewoond.
En Johan cruiif is groot gebracht.
Johan zou met tranen in de ogen toekijken hoe zijn dorp naar de kl"te gaat.
Triest