Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde fornøjelsen af at have Daniel fra Eiland ude og montere vores varmepumpe i sommerhuset. Én ting var at Daniel var totalt effektiv og dygtig - en anden var at Han var en yderst velopdra... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kontakter Eiland Electric i Asnæs for at støtte en lokal håndværker (4 km fra vores adresse). Årsag : Varmepumpe kører ikke. Tekniker var på adressen under 1 t og fejlsøge, herunder tale i telef... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios a domicilio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Eiland electric, el installatør med hele Sjælland som daglig arbejdsplads med udgangspunkt fra Holbæk og Asnæs. Vores elektriker / elektrikere kører på hele Sjælland.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så kører vores solcelleanlæg fra Eiland

Så kører vores solcelleanlæg og varmepumpe. Det har været en superfed oplevelse af have jeres gutter på besøg. Gennemført flot, omhyggeligt, hyggeligt og professionelt arbejde. Stor ros til Jimmi, Kenneth og alle de andre proffer. Well done.

11 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på overfakturering og undersøg…

Pas på overfakturering og undersøg markedet for bedre pris!

Jeg havde bestilt Eiland electric til at løse en opgave vedr signal-alarm fra fast installeret brandalarm i nyere hus.
Jeg havde talt i telefon med det firma, der havde installeret brandalarmen og de mente det var batteriet der skulle skiftes.

Eiland bliver, pga stor afstand til det andet firma, bestilt til at skifte batteri. Eiland skal ud at se hvilket batteri, der er tale om inden de kan løse opgaven.
Det viser sig, mens de er her, at det er bundkortet der skal skiftes.

Min oplevelse er helt klart, at der blev overfaktureret på den tid, det tog at diagnosticere problemet. Jeg var hjemme og de var her MAX én time,- men fakturerede for 2 timer. Vi bor fem min kørsel fra deres kontor, så selv med kørsel er det laaangt over den tid der blev brugt.
Jeg har rettet henvendelse til Eiland ang faktureringen. Deres svar er, at GPS’en melder om at den har været ude at køre i 2 timer,- dvs at det er dét jeg skal betale for. Kundens ord er altså ikke pålidelige.

Det efterfølgende tilbud på at udbedre fejlen lød på 6500 oveni den første faktura på 1650kr(for at finde problemet)

Jeg valgte at undersøge markedet og fik et fast tilbud på 3500 inkl kørsel 50km væk. Dvs 3000kr MINDRE END Eilands pris.

Jeg har forelagt Eiland dette tilbud og bedt om en forklaring på deres pris. Det er de ikke vendt tilbage på.

Jeg har valgt, efter at have læst anmeldelser her på trustpilot, at oplyse Eiland om, at jeg ikke ønsker deres hjælp ifm udskiftning af bundkortet,- at jeg betaler den første regning selvom jeg ikke er enig, at jeg giver en dårlig anmeldelse på trustpilot ift pris og fakturering.

Min oplevelse er, at Eiland tænker, går den så går den. Hvis jeg ikke havde undersøgt markedet havde jeg betalt næsten dobbelt pris.

Jeg ville gerne støtte lokalt, men med denne oplevelse, har Eiland mistet en kunde og jeg vil kraftigt opfordre andre til at undersøge markedet, inden der indgås aftale med Eiland.

14 de febrero de 2022

Kære Charlotte Roed

Vores montør Kasper, som har betjent dig, er en dygtig og pligtopfyldende medarbejder som både vi og vores kunder vi har stor tillid til.
Når Kasper noterer, at det tager 10 min at køre fra Rebslagervej 7, til din adresse på Skelbækvej 3, så er det i overensstemmelse med virkeligheden hvilket både krak's rutevejledning og hans egen bil GPS bekræfter. Det samme gælder hans angivelse af tidsforbrug som er helt korrekt angivet og ligeledes faktureret.
Det er muligt at du har en anden tidsopfattelse, men det her er dokumenteret fakta.

Vi indestår helt for vores tilbud både hvad angår pris og kvalitet. Vi kommenterer ikke andre virksomheders tilbud af den simple årsag at vi ikke kender indholdet.

Held og lykke med dit nye røg alarmanlæg.

Varme

Vi har haft besøg af eiland til montering af en varmepumpe og det var alletiders de kom kl.7 30 og de knoklede
til vi havde varme sidst på dagen og der var ryddet op det er super medarbejdere de har
Mvh john knudsen

16 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde fornøjelsen af at have Daniel…

Én ting var at Daniel var totalt effektiv og dygtig - en anden var at Han var en yderst velopdragen og høflig fyr, der pr. automatik to skoene af når Han gik ind i huset…. Noget mange ikke tillægger den store betydning nu om stunder !

Jeg kan på det varmeste anbefale Eiland, og håbe at de værdsætter Daniel ligeså meget som vi kunder gør !

Tak for den bedste service, Daniel - og Eiland !

Jan E. D. Børjesson

8 de diciembre de 2021

Tak for hjælpen.

Tak for hjælpen.
Super hurtig reaktion og hurtigt arbejde med udskift af vores defekte HPFI afbryder.
Det kunne ikke gøres hurtigere køleskabet nåede kun at stige med 2 grader.
Endnu engang tak.

22 de abril de 2021

Timeskraberi eller kørsel med 15 km/t

Tekniker var på adressen under 1 t og fejlsøge, herunder tale i telefon med andre der måske have mere forstand. (Jeg var til stede) Melder pas på den udvendige del og henviser til leverandøren og tjek af garanti. (Hvilket der ikke var)
Fakturerer efterfølgende 1,75 t.
Det var dyre 8 kilometer.
Taler med dem 4 gange, hvor de hver gang ville vende tilbage. Det gør de ikke, men sender blot fortsat rykker på faktura.
I sidste samtale fortsætter piberiet, med at det er ord mod ord mv. Tillid er godt, men kontrol er åbenbart ikke nok.
TAK for denne gang. Der bliver ikke mere timeskraberi for os!!

3 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop brugt Eiland til at få…s

Vi har netop brugt Eiland til at få opsat lamper og monteret komfur og emhætte.
2 dygtige og effektive elektrikere varetog opgaverne på en super professionel måde. De var effektive og hurtige, kom til tiden og overholdt alle aftaler. Slutresultatet er upåklageligt.
Derudover skal de have stor ros for den oprydning de også påtog sig, og alt det affald de tog med sig, så vi ikke skulle bruge tid på selv af få det fjernet. Det er man jo normalt ikke forvent med fra håndværkere, så det var rigtig dejligt.
Jeg vil til hver en tid vende tilbage til Eiland hvis jeg får brug for elektrikerhjælp af nogen art.
De får min bedste anbefaling.

13 de enero de 2021

Trygt og sikkert elektrikerfirma

Jeg har benyttet Eiland Electric ad flere gange. Min primære oplevelse har været ved vores totalrenovering af køkken og spisestue i vores hus. Vi havde 3 uger til at nå det hele, hvorfor vi havde givet dem en tidsplan som var nødt til at blive overholdt.

Teamet kom hver dag den første uge og knoklede på. Man følte sig tryg fordi at de løbende spurgte ind til hvordan man ville have det og man var derfor en del af processen. Slutproduktet er "spot on"!

Jeg vil til hver en tid benytte mig af Eiland Electric. Priserne er på niveau med andre, dog vil jeg sige de ligger en smule under priserne ift. konkurrenterne i Storkøbenhavn. Men igen man får hvad man betaler for.

13 de enero de 2021

Løber fra deres ansvar

Elektrikeren kom og skulle reparere forskelligt, men lavede i stedet en kæmpe kortslutning, som bl.a. fik vores ret nye vaskemaskine til at brænde sammen. Eiland løber bare fra ansvaret og vil ikke erstatte vaskemaskinen. De andre ting, de har lavet, har de måttet lave om 3 gange og et af vore lysdæmperrelæer fungerer stadig ikke. Det er alt i alt en MEGET uprofessionel oplevelse.
1 time efter jeg lagde denne anmeldelse op, blev jeg ringet op og kaldt dum og beskyldt for at lyve (det er 46 år siden, jeg har fortalt en usandhed, så det føltes ret provokerende). Tilsyneladende skyldes det pludselige nedbrud af vores 3 år gamle Miele vaskemaskine noget tordenvejr for 3 måneder siden (ok, SÅ dum er jeg altså heller ikke) og Eiland El er selv ganske godt tilfreds med de LED lysdæmper-relæer, de har sat op og som fortsat ikke fungerer, selvom jeg har skiftet alle pærerne ud fra firmaets anbefalinger. Virkelig en trist oplevelse.

12 de enero de 2021

Kære Bo Bache
Vi løber ikke fra vores ansvar når vi har ansvar og vi har IKKE lavet en kæmpe kortslutning. Vi har gjort os skyldige i noget så banalt som at udkoble dit HPFI relæ. Det har ikke påført din installation eller dine brugsgenstande skader.
Du bestiller en elektriker fordi du har problemer med dine installationer / brugsgenstande bla. din emhætte. Efterfølgende mener du så et det er vores ansvar at disse ting ikke fungerer.
For at imødekomme dig anmelder vi sagen til vores forsikringsselskab med en beskrivelse forholdene og din ordre til os.
Forsikringsselskabet afviser sagen fordi vi ikke er ansvarlige for dine skader..
Jeg har efterfølgende forsøgt at forklare dig teorien i forhold til kortslutninger kontra udkobling af HPFI relæer, men din vrede over at vi og Topdanmark ikke blot forærer dig nye brugsgenstande overskygger fornuften.......... Det kan vi ikke afhjælpe.
Vi har ikke beskyldt dig for at lyve eller være dum. Det der blev sagt var følgende: Det er smart at snyde, men rigtigt dumt at blive opdaget !!!!. Det er sagt fordi vi ikke vil medvirke til at snyde vores forsikringsselskab.
Du og din hustru har flere gange kontaktet en af vores medarbejdere i hans fritid på en helt urimelig måde som ikke er i orden. Det vil vi gerne på vores medarbejders vegne frabede os. Ønsker du dialog er du velkomme til skriftligt at henvende dig i virksomheden, så undgår vi yderligere misforståelser.

Overfakturering

Jeg har tidligere brugt Eiland Electric’s fra Holbæk, hvor jeg var fuldt ud tilfreds. Både med arbejdet og også prisen.

Derfor kontaktede jeg dem igen da jeg skulle have monteret en forgreningsboks + 2 stikkontakter i haven. Denne gang var det direktøren der tog imod bestilling og forklarede at Eiland Electric’s ikke udførte besigtigelse på den slags opgaver (men det gjorde de altså med forrige opgave). Jeg forklarede at jeg havde stikdåser selv, men ingen forgreningsboks. Direktøren misinformerede sine medarbejdere og fortalte dem jeg havde ALT udstyr selv.

Al kabelføring og grave-arbejde i jorden var klaret inden de mødte op. Men blev noget overrasket over at Eiland Electric vurderede at opgaven var for 2 medarbejdere, uden at gøre os opmærksom (dette kunne være løst med en besigtigelse). En svend til 611,- i timen og en lærling til 387,- i timen. Jeg blev oplyst at de selv betaler tiden for frokost, men tiden på faktura viser at det gør kunden. Samlet blev prisen 7000,-

De havde faktureret 12 montørtimer for installation af 2 stikkontakter, hvilket jeg mener kunne gøres langt hurtigere. Jeg kunne lægge beviser for (med indbygget overvågning af huset/matriklen, illustreret med skilte) at de kun havde været her 2 x 5 timer. Selv om de har erkendt overfakturering, har de valgt ikke at tilbagebetale noget. Derfor ender det nu med en ankenævn sag og måske senere domstol.

Efter direktøren så denne anmeldelse, ringede han og brokkede sig med personlige udtalelser og gav en lang monoton forklaring på at intet af det var deres fejl. Virkelig amatør måde at håndtere deres egne fejl på og ikke mindst deres kunder.

Efter sådan en behandling er det bestemt ikke et firma jeg vil anbefale til nogen. Vælg hellere et firma som kan håndtere kundeservice på en professionel måde.

26 de agosto de 2020

Dennis Sørensen

Tak for din anmeldelse og tak for modtaget betaling...........................................................................

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplyser én pris - fakturerer en anden. Truer med retsag....

Jeg ringede til Eiland Electric, og fik fat i Bent. Jeg spørger hvad deres timepris er for at hænge 3 lamper op i 5-6 meters højde. Bent oplyser at deres timepris for at hænge 3 lamper op i 5-6 meters højde er 606,-DKK inklusiv moms i timen.

Jeg takker ja tak, og vi aftaler et tidspunkt.

Eiland Electric ankommer til vores hus et par dage efter, hvor vi godt nok undrer os over at der er sendt to personer ud, men eftersom den ene ligner en lærling (en ung gut), og den anden flere gange under arbejdet beder den formodede lærling om at udføre nogle af arbejdsopgaverne han selv kunne have udført, mens han selv går og snakker i telefon en gang imellem, tænker vi at han er sendt med i marken for at lære.

Arbejdet bliver udført, og vi modtager en faktura nogle dage efter.

Vi læser med stor forundring på fakturaen, at der er blevet faktureret en lærling til 431,-DKK inklusiv moms i timen også. Altså både svenden til 606,-DKK + lærlingen til 431,-DKK gange 3,75 timer + kørsel og materialer.

Jeg ringer til Bent og spørger undrendende hvorfor de har sendt en lærling med ud til 431,-DKK i timen. Bent fortæller at til den opgave jeg gerne ville have udført, krævede det at der var en der skulle stå og holde stien.

Altså er timeprisen for at få hængt 3 lamper op i 5-6 meters højde altså 1.037,-DKK inklusiv moms, og IKKE 606,-DKK i timen, som jeg ellers var blevet oplyst.

Jeg er på intet tidspunkt blevet gjort opmærksom på at opgaven kræver en lærling der skal holde en stige. Havde Bent fortalt at det ville koste mig 1.037,-DKK inklusiv moms i timen for at få hængt 3 lamper op i 5-6 meters højde, havde jeg naturligvis aldrig takket ja, og søgt andetsteds.

Jeg fortæller at jeg naturligvis gerne vil betale de 606,-DKK inklusiv moms i timen * 3,75 timer + kørsel og materialer som jeg er blevet oplyst, men nægter naturligvis at betale 1.616,- DKK ekstra for en lærling, som jeg aldrig er blevet gjort opmærksom på er en del af opgaven.

Direktøren Jens kontakter mig, og fortæller at jeg har enten at betale, og ellers ryger sagen til retslig behandling og RKI.

Jeg prøver at opretholde en konstruktiv dialog, og fortæller sagen fra min side, og flere gange gør opmærksom på at jeg selvfølgelig gerne vil betale det aftalte beløb på 606,-DKK * 3,75 timer + kørsel og materialer.

Jeg tilbyder sågar, for at lukke sagen, at betale kostprisen for lærlingen, så Eiland Electric ikke taber nogle penge på grund af at en hans medarbejdere har oplyst forkerte priser.

Direktøren ham selv slutter af med, og jeg citerer: "Det er du tydeligvis ikke i stand til at forstå eller også er du bare en gemen plattenslager, men vil du få hjælp til at forstå når vi mødes i retten.".

Jeg har hele vejen igennem prøvet at føre en konstruktiv dialog, så dette overrasker mig selvfølgelig noget.

Et overført eksempel:

For nogle måneder siden skulle vi have malet selv samme loft hvor lamperne blev sat op. Jeg ringer til et malerfirma, og spørger hvad deres timepris er for at male et loft i 5-6 meters højde. Jeg bliver oplyst en timepris på 500,- inklusiv moms. De spørger sågar om jeg selv vil købe maling eller om de skal tage med.
Arbejdet bliver udført og jeg får en faktura på den aftalte pris, uden nogen ekstra regning på en lærling, maling eller lignende som jeg ikke har givet samtykke til.

Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende, og vi har efterhånden haft mange fagfolk ude at lave noget arbejde. Det er næsten tragikomisk. Heldigvis mangler vi ikke penge, og har derfor råd til en god advokat, selvom det er TOTALT spild af tid for sølle 1.616,-DKK, men vi finder os naturligvis ikke i at blive behandlet på denne måde, og håber ikke de behandler andre kunder og mennesker på denne her måde efter dette er overstået.

SAGENS DOM

Opgaven blev udført efter en telefonisk henvendelse fra Rasmus til Eiland Electric, og der blev ikke indgået en skriftlig aftale om prisen for
arbejdet.
Det kan efter bevisførelsen ikke lægges til grund, at der blev indgået en mundtlig aftale om timeprisen for arbejdet. Arbejdet er således udført i regning og efter medgået tid, og Rasmus er derfor forpligtet til at betale for
det udførte arbejde, medmindre det opkrævede beløb er urimeligt.

Husk altid at få det på skrift og især hvis Eiland skal udføre opgaven. Ellers står du med en svær case.

PS. sjovt hvordan der pludselig kommer 3 gode anmeldelser på dagen vi var i retten og påpegede dette.

20 de diciembre de 2019

Rasmus Møller Kastrup

Vi har sendt sagen til retslig behandling d. 17.12.2019 fordi Du har meddelt os, at du ikke agter at betale den fremsendte faktura. Det er ikke en trussel fra vores side men en konsekvens af din udmelding og vi gør det uagtet beløbets størrelse fordi der er grænser for hvad man som virksomhed skal acceptere.

Af nedenstående kan man læse hvad retten d. 27 .01.2021 mener om Rasmus Møllers historie.

THI KENDES FOR RET:

Sagsøgte Rasmus Møller Kastrup tilpligtes at betale til sagsøger Eiland electric A/S 1.617,19 kr. med tillæg af den til enhver
tid værende procesrente fra sagens anlæg samt sagens omkostninger.
Rasmus Møller Kastrup skal til Eiland Electric A/S betale sagsomkostninger
med 2.000 kr.
Beløbene skal betales inden 14 dage.
Sagsomkostningerne forrentes efter rentelovens § 8 a.

Virkelig effektive og professionelle

Manglede akut strøm en sen lørdag aften, fik hurtigt fat i firmaets venlige og meget behjælpelige el-vagt, der med god tålmodighed og forklaring fik guidet mig på sporet af fejlen, så familien og jeg kunne klare os weekenden ud. De kom som aftalt mandag morgen, meget imødekommende, gik igang med samme og fik hurtigt løst problemet. Jeg vil til hver en tid anbefale Eiland Electric.

6 de marzo de 2019

Hurtig og høflig service

Har lige fået sat gruppetavle op, hurtig og høflig service. Pænt resultat og til den aftalte pris, følte mig godt vejledt og behandlet. Vil helt sikkert anbefale.

27 de febrero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med veludført arbejde

Jeg har et købt et gammelt sommerhus i Odsherred hvori der skulle installeres en indkøbt varmepumpe + rettes op på den forrige ejers halvsjuskede elarbejde rundt omkring. Eiland Electric gav først en meget fin rådgivning omkring varmepumpens placering og udførte derefter arbejde og installation til aftalt pris og med en flot finish. Er meget tilfreds med resultatet og vil gerne bruge firmaet igen.

26 de febrero de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.